amon Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 İNGİLİZLER >İngiltere tarihinin en kanlı ve dramatik zamanlarından biri kral VIII. Henry zamanıdır... > >Veba, katliam, savaşlar, uzak diyarlardan sömürgelere gidenler, orada kaybedilenler ve buna benzer sebeplerle ülkenin nüfusu neredeyse yari yarıya düşmüş, Kral ülkesinin geleceğinden ciddi bir biçimde endişelenmeye başlamıştır. Ve yaptırdığı araştırmalar sonucunda ülke hapisanelerinde çok sayıda serseri, hırsız katil vs. ve çok sayıda fahişe olduğunu tesbit etmiş ve nüfus artışını sağlayabilmek amacıyla kral kontrolünde hapisanelerde çiftleşmeler organize etmiştir. Dünyaya getirilen çocukların da yetiştirme ve topluma katma işini İngiliz Kraliyeti üstlenmiştir.Bu nüfus arttırma işlemine "Fornication Under Control of the King" yani "Kral kontrolunde zina" denmis ve FUCK olarak kısaltılmıstır. Bu Fuck işlemleriyle İngiltere nüfusu 10 yıl içerisinde ikiye katlanmıştır. "Fuck" kelimesi de ingilizceye buradan girmiştir. Bu olayın tarih kitaplarıyla sabiti doğrudur. Buradan benim anladığım da İngiliz halkının yarısının neidiğü belirsiz oldugudur. >[signature][hline]insan bi tarafından ses çıkarırken bile ortam kollarken neden ağzından çıkana dikkat etmez? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 eheheh super[signature][hline]Mandoo, 05 Ağustos 2005 19:53 tarihinde demiş ki: yok abi darth maul yavaştır..darth katana olsa kesin alır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 daha önce vardı açılmıştı[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 http://forum.paticik.com/view.php?id=105339[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 eet eet hatırlıyorum hatta mafia nın açılımını da öğrenmiştik o konu sayesinde marko cinayete göz yumuyor muydu ne öyle bişiydi[signature][hline]--ŞŞşşşt! sus iki dakka-- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amon Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 pardon walla...özr dilerim daha önce açıldıını bilmiyodum...pardon[signature][hline]insan bi tarafından ses çıkarırken bile ortam kollarken neden ağzından çıkana dikkat etmez? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Geveze de anlatmisti Power FM de[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Penthesilea, Night Elf Huntress In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Tabii adamlar daha önceden fuck kelimesi olmadığı için inanılmaz muhafazakar yaşıyodu demi?=[signature][hline]King Kong gelse de dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv*********** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 O yüzden %70 i pis kokuyor . Iyk .[signature][hline]...rest your trigger on my finger , bang my head upon the faultline... Alexi_Septimus, Türkiye-Yunanistan maçı sırasında Taksim'de demiş ki: Pes.Maç oynanırken ezan okuyorlar . Az bi oyuna saygı ya. Fotoçopladım Aşk'ı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 yardır da gel ehuahua fuck buymuş demek ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 - Christine gel biz şey yapalım.. - Ne yapalım Martin ? - Şey yapalım işte ? - Ne yapalım söyle ? - E yok ki böyle bi kelime .. - Anlat o zaman. - Üstünde uygulamam lazım.. - Uygula o zaman.. - Uygularsam yapalım demene gerek kalmaz ? - Meraklandım iyice neymiş bu ? - Şuraya yatsana sen..[signature][hline]King Kong gelse de dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv*********** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amon Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 said: MartinLGore, 25 Ağustos 2005 01:50 tarihinde demiş ki: - Christine gel biz şey yapalım.. - Ne yapalım Martin ? - süper![signature][hline]insan bi tarafından ses çıkarırken bile ortam kollarken neden ağzından çıkana dikkat etmez? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 ahahaha christine haa ele verdi bak hemen[signature][hline]--ŞŞşşşt! sus iki dakka-- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arina Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 pis ingilizler=)[signature][hline]kuru bir pantolon ile balık tutulmaz...(cervantes) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Half_Cow Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Bilmiyordum bak çok şaşırdım öğrenince...[signature][hline]Kuzgun'dum ben.Ondan evvel de Bugvan... 18 Kasım 2001 01:46 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 ıngılızlerın temız toplum olmasının sebebı bu degıl ama bır donem butun suclular amerıkaya veya baska ıngılız kolonılerıne ışcı olarak yollanıyordu hapısaneler komple boştu o donemlerde amerıkaya gıdenelrın cogu mahkumdu kaldıkı cogu mahkum yerlesılmemıs batıya suruldugu ıcın vahsı batı kavramı dogmuştu texas kuralalrı fılanda ordan gelır derler[signature][hline]God's In His Heaven, All's Right With The World. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Benim bildiğim ingiltere avustralyaya yolluyodu suçluları..[signature][hline]King Kong gelse de dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv*********** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 said: MartinLGore, 25 Ağustos 2005 01:50 tarihinde demiş ki: - Christine gel biz şey yapalım.. - Ne yapalım Martin ? - Şey yapalım işte ? - Ne yapalım söyle ? - E yok ki böyle bi kelime .. - Anlat o zaman. - Üstünde uygulamam lazım.. - Uygula o zaman.. - Uygularsam yapalım demene gerek kalmaz ? - Meraklandım iyice neymiş bu ? - Şuraya yatsana sen.. lol[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 bu yüzden olmadık yerlerde kıçlarını açıyorlar muhtemelen.[signature][hline] Sezercik, 11 Haziran 1981 tarihinde demiş ki: Vurmayin abiler ,vurmayin ablalar... Haydi kafalar Telekoma[/b] Yukarda yazılanların hepsi geyiktir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onlyreal Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 allahim ya bir irki O.C yaptiniz helal olsun. ben burada osmanli imparatorlarinin hayatini annelerini anlatmaya baslasam. Saygi duyarsiniz ingiliz krala. Beyler ayip boyle seyler coguda uydurmadir bunlarin.[signature][hline]any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic C CLARKE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Tam dicektim, tepki toplar diye konu sapar diye vazgeçtim.. cesaretli çıktın :) osmanlı imparatorlarını bilseniz cidden, saygı duyarsınız..[signature][hline]King Kong gelse de dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv*********** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Saygi duyun lan![signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Penthesilea, Night Elf Huntress In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 said: Penthesilea, 25 Ağustos 2005 02:36 tarihinde demiş ki: Saygi duyun lan! zuhahah yes milord![signature][hline]Eforran of the Eclipse Galaxy Galaksinin en deneyimsiz Bounty Hunter'ı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 ahahhaaaha yere düştüm... ahahhahaahaha...[signature][hline]King Kong gelse de dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv*********** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Hatta dur, ninjaliyim mi basligi : ) Bir iddiaaya göre, mevki ugruna Kanuni'den cocuk sahibi olmaya calisan Hürrem Sultan, hamileligi garantilemek icin onla beraber olduktan sonra saray görevlilerinden biriyle daha birlikte olmus, sonra bu olay sik sik o kisa dönemde tekrarlanmis ve sonra Hürrem bir planla o adami taciz ediyormus gibi göstertip öldürtmüstür. Yani bir iddiaaya göre Kanuni'den sonrasi Osmanogullari sülalesinden gelmez. Ehehe yiyin birbirinizi : P[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Penthesilea, Night Elf Huntress In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows? [Bu mesaj Penthesilea tarafından 25 Ağustos 2005 02:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar