Rahan Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 niye ben anlatamıyorum derdimi? garbage'a yollananları da(dahi anlamında bu) kural dışı olarak görüyorum, yukardaki mesajlarıma dikkat edersen; said: konu kurallara uygun değilse silinir, kitlenir, sahibi uyarılır olmadı garbage a gider. said: kurallara uygunsa kalır değilse garbagea veya kitlenir. beni zerre ırgalamaz.[signature][hline] Kedileri seviyorsan buraya tıkla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 dom insanları kandırıyorsun. bunun su içme tutoriali olmadıgı bariz ortada. başta su içme tutoriali sandım (bir anlık dalgınlıkla ki normalde yemezdim) bardaga koyduktan sonra sanki susuzlugum geçmemişti ozmn pratik zekam yardımıyla çakozladım hadiseyi. meger sen sadece "bardagı taşırmadan nasıl su doldurulur tutorialı" yapmışsın (hoş onu kendin bile becerememişsin) ve malum ismi koymuşsun. ya başkaları benim gibi zeki diilse hea? bu topicin kesinlikle imha edilmesi gerekiyor birçok kişi susuzluktan ölebilir.[signature][hline]unholy ownz u [Bu mesaj HasMez tarafından 28 Haziran 2005 07:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 bir kere su öyle içilmez :9 susama alametleri ortaya çıkınca pet şişeye hacminin yarısından biraz daha fazlası kadar su konur...sonra pet şişe buzdolabında 45 dakika bekletilir ki ideal soğukluk seviyesine varsın , böylece kafaya diktiğimizde dişlerimiz filan sızlamaz soğuktan...45 dakika sonra buzdolabından çıkarılır , üzerine normal oda şartlarında saklanan su konur ve afiyetle içilir...[signature][hline]chuck! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 ayar vermiş gördüm sizi[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Bazılarının kafaları yarıldı galiba bu topikten sonra[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Aramıza sizde katılın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McFrenzy Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 YA BABS YARDIM PLZ! BEN KAPAĞI KAPATMADA TAKILDIM NOLUR YARDIM EDİNNNN!! HERŞEYİ DENEDİM OLMUYO BİRİ AÇIKLASIN LTF!![signature][hline]ICQ#:149976315 | Msn: [email protected] Kellindil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Allah razı olsun domi yanlız bir sorunum var kapağı ne tarafa çevirecez ?[signature][hline]zagG!! Yav kardeşim ev hanımı nedir ? Evine bakan hanım bir insandır, ama sen kardeşim kireçlenen makinayı niye söküp bize getiriyorsun, yav kaç sefer dedik hanfendi psikopatlaşmayın biz gelir alırız makineyi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Sevgili maymunlar ICTIKTEN SONRA ISEMEYI SAKIN UNUTMAYIN!!![signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 bu ne be lol[signature][hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus... Web Site(ler)mizin Tarihçesi Never argue with an idiot, they'll drag you down to their level and beat you with experience! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 kıyak bir konu olmuş güldüm bol bol =)[signature][hline]bla dıkla sende aramıza gatıl... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 dom bir akım başlatıcak[signature][hline]G3NK DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 zitem illede zitem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 sevgili dom, kapalı su aldık diyelim ne marka tavsiye ediyorsunuz ?[signature][hline]Sometimes I think I'm happy here Sometimes, yet I still pretend Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Ben taş delen tavsiye ediyorum 400 yıllık kalite.[signature][hline]kaleidoscopic(borbag) , 20 Haziran 2005 tarihinde Rockistanbulda demiş ki: zaten tekerleklere karşı ilgim var Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
redge Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 said: trapt, 28 Haziran 2005 04:15 tarihinde demiş ki: Gece gece bütün patiler sapıttı hayırlısı olsun... wc tutorialları da gelcek birazdan +100000... uzar gider:D[signature][hline]Bir şeyi beceremiyorsan ya onu çok istemiyorsundur yada onun için pazarlık ediyorsundur *!Bir Bakış Atar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Waex Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 reklam var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Adam suyu dökmüş bea :D[signature][hline]| Cansel ich lieb dich sehr, das sollst du wissen! | Something Wild Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 bu sıcak yaz gününde ılık bir ilkbahar-yaz arası bir yağmur şeklinde gönlümüze serpiştirdiğin bu topic için minnettarız dom. sıcak kumlardan serin sulara atlamış hissettim kendimi.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Siamon Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Saol ya bende hala pipetle içebiliodum suyu öğrenmiş oldum =)[signature][hline]Siamon @ DeviantArt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 ben şişeden içiyorum bu tutoriallar insanı tekduzelestırıyor[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arina Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 saol dom ya çok işime yaradı. dur ben arkadaşlarada soliim onlarda tam bilmiyolardı:D[signature][hline]asla aptallarla tartışma.seni önce kendi seviyelerine çeker,sonra da tecrübeleriyle yenerler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 bence bi gönderme var gibi gecenin bi yarısı karnı aç olan insalara karçı sucuklu ekmek tutorial diye açınca dom da böyle bişi yaptı gibime geldi ^^[signature][hline]karakedi, 19 Haziran 2005 23:59 tarihinde demişki: gelmeyin siteye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Ben sucuk ekmek tutoriali açtığımda işin suyu çıkmamıştı en azından, sonradan azıttılar tabi.Tepki başarılı[signature][hline]k i n g p i n as known as BIZDIK GÖZLER TELEVİZYONDA ELLER ÇEZZODA HOBAREY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 dökmüş yannız yerlere heheh[signature][hline]Peace Sells...But Who's Buying? I WANNA GET FREE!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 napsın tek eliyle bişey becermek kolay mı :)[signature][hline]k i n g p i n as known as BIZDIK GÖZLER TELEVİZYONDA ELLER ÇEZZODA HOBAREY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 garbage bence.[signature][hline]Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar