Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

su icme tutoriali

dominic

Öne çıkan mesajlar

niye ben anlatamıyorum derdimi?
garbage'a yollananları da(dahi anlamında bu) kural dışı olarak görüyorum, yukardaki mesajlarıma dikkat edersen;
said:
konu kurallara uygun değilse silinir, kitlenir, sahibi uyarılır olmadı garbage a gider.

said:
kurallara uygunsa kalır değilse garbagea veya kitlenir. beni zerre ırgalamaz.
[signature][hline] Kedileri seviyorsan buraya tıkla.
Sosyal ağlarda paylaş

dom insanları kandırıyorsun. bunun su içme tutoriali olmadıgı bariz ortada. başta su içme tutoriali sandım (bir anlık dalgınlıkla ki normalde yemezdim) bardaga koyduktan sonra sanki susuzlugum geçmemişti ozmn pratik zekam yardımıyla çakozladım hadiseyi. meger sen sadece "bardagı taşırmadan nasıl su doldurulur tutorialı" yapmışsın (hoş onu kendin bile becerememişsin) ve malum ismi koymuşsun. ya başkaları benim gibi zeki diilse hea? bu topicin kesinlikle imha edilmesi gerekiyor birçok kişi susuzluktan ölebilir.[signature][hline]unholy ownz u

[Bu mesaj HasMez tarafından 28 Haziran 2005 07:07 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

bir kere su öyle içilmez :9

susama alametleri ortaya çıkınca pet şişeye hacminin yarısından biraz daha fazlası kadar su konur...sonra pet şişe buzdolabında 45 dakika bekletilir ki ideal soğukluk seviyesine varsın , böylece kafaya diktiğimizde dişlerimiz filan sızlamaz soğuktan...45 dakika sonra buzdolabından çıkarılır , üzerine normal oda şartlarında saklanan su konur ve afiyetle içilir...[signature][hline]chuck!
Sosyal ağlarda paylaş

Allah razı olsun domi yanlız bir sorunum var kapağı ne tarafa çevirecez ?[signature][hline]zagG!!
Yav kardeşim ev hanımı nedir ?
Evine bakan hanım bir insandır, ama sen kardeşim kireçlenen makinayı niye söküp bize getiriyorsun, yav kaç sefer dedik hanfendi psikopatlaşmayın biz gelir alırız makineyi...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
trapt, 28 Haziran 2005 04:15 tarihinde demiş ki:
Gece gece bütün patiler sapıttı
hayırlısı olsun...
wc tutorialları da gelcek birazdan

+100000... uzar gider:D[signature][hline]Bir şeyi beceremiyorsan ya onu çok istemiyorsundur yada onun için pazarlık ediyorsundur
*!Bir Bakış Atar*
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...