Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

su icme tutoriali

dominic

Öne çıkan mesajlar

ahah[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Sosyal ağlarda paylaş

eğlence walla

bu arada imza süfer :D[signature][hline]"..Ben her sabah gözlerim yaşlı yaşlı uyanıyorum. Çaresiz savaşıyorum anılarımla sorularla, Dostlarım içimde sanki kurt misali beni yiyorlar ; Yavaş-yavaş,parça-parça görüyorum ki ölüyorum.."
"..Benim şu kalbim benim şu gönlüm senimi sevdi? Sana mı güvendi? Benim şu aklım şaştı kaldı sana mı kandı? Sana mı inandı? Çok düşündüm çok üzüldüm pişman oldum kader dedim ; Dün sabah seni affettim insanoğlu kader dedim.."
Sosyal ağlarda paylaş

said:
elvyn, 28 Haziran 2005 04:39 tarihinde demiş ki:
E sıçıp batıralım o zaman foruma, nası?
problem zaten sıçılıp sıçılmadığına karar vermekte.
konu kurallara uygun değilse silinir, kitlenir, sahibi uyarılır olmadı garbage a gider.

bariz kurallara uygun light bi gece konusu işte. yemek yapmış paylaşmış daha ne anlamıyorum ki.. paylaşılmaya değer görmüyorsan okumazsın.

sırf adı tutorial diye dünyayı kurtarmasını falan mı bekliyonuz.[signature][hline] Kedileri seviyorsan buraya tıkla.

[Bu mesaj Rahan tarafından 28 Haziran 2005 04:45 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Rahan, 28 Haziran 2005 04:45 tarihinde demiş ki:
said:
problem zaten sıçılıp sıçılmadığına karar vermekte.
konu kurallara uygun değilse silinir, kitlenir, sahibi uyarılır olmadı garbage a gider.

bariz kurallara uygun light bi gece konusu işte. yemek yapmış paylaşmış daha ne anlamıyorum ki.. paylaşılmaya değer görmüyorsan okumazsın.

sırf adı tutorial diye dünyayı kurtarmasını falan mı bekliyonuz.

oy lafı istedigin gibi evirip cevirip.

Paticik para mı kaybediyor topic acılınca. Hayır kaybetmiyor ama bu mentaliteyle gidersek "sadsadadadasd" diye de bir ropic acabiliriz. Ne de olsa paticik para kaybetmiyor.[signature][hline]elvyn:
sen nerden mezunsun
ucanadam:
okul?
elvyn:
hayır ev lol
Sosyal ağlarda paylaş

he ya "evirip çevirip" tabi...
basma kalıp dışında bi laf söylesen şaşardım.

"asdfasdfad" şeklindeki konu kurallara uygun değildir, garbage a taşınır veya silinir veya kitlenir. eğer bi konu kurallara uygunsa yerinde kalır. beğenmezseniz, size bi anlam ifade etmezse okumazsınız. (görüldüğü üzere ordaki tutorial lafına takılmayıp muhabbet eden yeterince kişi var.)

anlatabildim? yoksa hala "zevkime uymayan başlık ölsün" mü diyosun.[signature][hline] Kedileri seviyorsan buraya tıkla.
Sosyal ağlarda paylaş

Bak sevigli arkadaşım, bir topicin açılması için o topicin forum kuralları dahilinde olması yetmiyor. "Yaaaww uyuyor işte forum gurallarına daha ne olur musunuz acılsa" dersen de asdadasdasd diye topic acarım. Uymuyor mu forum kurallarına?[signature][hline]elvyn:
sen nerden mezunsun
ucanadam:
okul?
elvyn:
hayır ev lol
Sosyal ağlarda paylaş

forum kurallarına uyduktan sonra sana soracak özelden, "abi açabilir miyim bu konuyu diye".

banane sen ne topick açarsan aç ister aasdasd ister qweqweqwe aç. kurallara uygunsa kalır değilse garbagea veya kitlenir. beni zerre ırgalamaz.

şunu da kavra artık; bir konu kurallara uygunsa kalır, x kişisinin zevklerine uymaması o konunun konuşulma hakkına engel değildir. hele ki başlıktaki en geyiğinden bi "tutorial" lafı buna hiç engel değildir.

said:
"Yaaaww uyuyor işte forum gurallarına daha ne olur musunuz acılsa"
hehehe ben bu taklit 6 yaşımda yapıyodum böyle kızdırmak için arkadaşlarımı. nostalji oldu gece gece. vay be.. büyüdük mü nedir.

ayrıca dikkatini çekerim ben bir şey talep etmiyorum. var olan hakkı savunuyorum.
(akşama kadar devam edebilirim tartışmaya haberin olsun o kadara kadar ciddiyim.)[signature][hline] Kedileri seviyorsan buraya tıkla.
Sosyal ağlarda paylaş

"yorum" ? bir bakıma evet, ama üslubu açısından daha çok dalga geçme formatına yakın ya neyse.. kendi mesajım olmadan zaten herhangi bir yargıya varamazdım, tek başına uzayda salınan "yawww uyuyor işte blablabla.." gibi bir mesaj benim için anlam ifade etmez, anlamı olmayan şeyden de yargı çıkmaz.

mesajımla beraber vardığım yargı ise (ki mesajım olmadan bu yargıya varamayacağımı az önce açıkladım) senin benim yazdıklarımı hatalı anladığın. ben "dursun şu konuda bir köşede" demiyorum, ben herhangi bir şey talep etmiyorum. kurallara uygun ifade edilmiş, kurallara uygun konuda açılmış bir başlığın varolma hakkını savunuyorum.

tabi başta "tutorial" kelimesine takılmanın gereksizliğinden bahsediyordum. sen konuyu genişletince buna döndü.

(hadi hadi daha güzel bişiler bulabilirsin, yaparsın rocky! edersin rocky! alınganlık yok!)[signature][hline] Kedileri seviyorsan buraya tıkla.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
said:
Rahan, 28 Haziran 2005 04:35 tarihinde demiş ki:
sanki açılan topick başına para kesiliyo patiden.

Bahsettigim yorum buydu.
Garbagetaki topicler de forum kurallarına uygun bak mesela. Ama onlar garbageta, konu dışında değil. Forum kurallarına uygun olmayanlar ya siliniyor ya da kitleniyor.[signature][hline]elvyn:
sen nerden mezunsun
ucanadam:
okul?
elvyn:
hayır ev lol
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...