Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hazir Cin Yemekleri

Kithnos

Öne çıkan mesajlar

Gecenlerde babam benziclerin marketi olur ya , ordan hediye olarak bi cin yemegi almis,hazir pakette,sicak suya atip biraz bekliosun,sonra yiyosun...Tadi hosuma gitti,aliyim dedim ama,nerden aldgiini hatirlamiodu , karsidan bi yerden almis ztn benzini =) Soyle bizim etraftaki marketlere baktim bulamadim... Acaba nerde bulurz bunlari ? Migroslarda var midir ?ya da nerdedir bunlar :)[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

çin yemeği dedin herhalde cin yemeği dediğin[signature][hline]Türk Milleti yüzyıllardan beri hür ve müstakil yaşamış ve istiklâli yaşamak için şart saymış bir kavmin kahraman evlâtlarından ibarettir. Bu millet istiklâlsiz yaşamamıştır, yaşayamaz ve yaşamayacaktır.
Dolayısıyla ya istiklâl, ya ölüm!
Sosyal ağlarda paylaş

Noodle arada düşüyor Migroslara ama bence bu tür şeyler getiren egzantrik küçük dükkanlardan alın. Hem daha kaliteli ürünler geliyor hem de fiyatları daha makul oluyor...

Dur alakasız ama yazıym hemen... Migroslarda Carrefourlarda falan arada bulursunuz: Surimi (sıkış yengeç[değil ama olsun] eti), Mexican Jumping Beans envayi çeşit garip gurup konserve hedesi...Bamboo, hede hebe.. sprouts, tofu(yuck!) falan filan

Görürseniz varsa paranız alın hemen.. arada farklı bir şeyler denemek iyidir..[signature][hline]MONO(b)LOG
Sosyal ağlarda paylaş

said:
-007-, 26 Ağustos 2005 19:36 tarihinde demiş ki:
cin yemeği ne dedim başta.. :P

Bende kendi kendime omgf filan oldumda soramadımda :) Şimdi millet halayın başına geçip zagg hiç peri, cin, şeytan yemeği yememiş der diyerekten..[signature][hline][b]Rüşvetiydi kaderin, ilk göürşte aşk..
Sosyal ağlarda paylaş

Çoğu yerde bulabilirsin.İstanbulda Carrefour'da,Nişantaşında Vali Konağı Cad. Işık Lisesinin sol çarprazda Şütte var[Okul bnm ezberledim civarını :)].Fiyatı 2mil-4mil arasında deisio ama hayal kırklığına uğrayabilirsin..

Kurutulmuş 1- ot ve erişteyi kaynatıon yiyon :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...