Kithnos Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Gecenlerde babam benziclerin marketi olur ya , ordan hediye olarak bi cin yemegi almis,hazir pakette,sicak suya atip biraz bekliosun,sonra yiyosun...Tadi hosuma gitti,aliyim dedim ama,nerden aldgiini hatirlamiodu , karsidan bi yerden almis ztn benzini =) Soyle bizim etraftaki marketlere baktim bulamadim... Acaba nerde bulurz bunlari ? Migroslarda var midir ?ya da nerdedir bunlar :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 cincide vardır medyumlara falan sor. :P[signature][hline]So weak, so hollow-minded the primat flock responds the jester race submits Live In Flames.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 ulen dedim pati bu kadrmı ünlü oldu cinler falan akıl danışıyo diye :P[signature][hline]sen bu yazıyı okurken senin hayatından 5 saniye çaldım. 6 oldu,7,8,9... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Klavyemin bozuk turkcesiyle dalga gecmeyin lem :P Ingiliz aksani yaziyo napsin :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bachree Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 çin yemeği dedin herhalde cin yemeği dediğin[signature][hline]Türk Milleti yüzyıllardan beri hür ve müstakil yaşamış ve istiklâli yaşamak için şart saymış bir kavmin kahraman evlâtlarından ibarettir. Bu millet istiklâlsiz yaşamamıştır, yaşayamaz ve yaşamayacaktır. Dolayısıyla ya istiklâl, ya ölüm! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cermy Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 championsa marketlerde var. makarnaya benziyolar o sıcak suya konuyor dediklerin genelde. noodle diye geçiyo piyasada.[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok öhhüenm![/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 said: Bachree, 26 Ağustos 2005 17:56 tarihinde demiş ki: çin yemeği dedin herhalde cin yemeği dediğin e heralde yani :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Leader Ramen gibi bişiydi bu. Hastasıyım bizim bakkalda var:d karfurdada gördüm. Sağlık yemekleri satan yerlerede doldurmuşlar çin işi ya.[signature][hline]guns don't kill people, bullets do. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 bir tabak baharatlı noodle'ı hicbir seye değişmem.[signature][hline]Manhattan'da çalışan İsmail Kamış'ın hastasıyız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 abi ne öyle yağsız yağsız şeyler yiyorsunuz. Gidin burger kinge bir double wooper menu offf :)[signature][hline]İyilik et, iyilik bul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Noodle arada düşüyor Migroslara ama bence bu tür şeyler getiren egzantrik küçük dükkanlardan alın. Hem daha kaliteli ürünler geliyor hem de fiyatları daha makul oluyor... Dur alakasız ama yazıym hemen... Migroslarda Carrefourlarda falan arada bulursunuz: Surimi (sıkış yengeç[değil ama olsun] eti), Mexican Jumping Beans envayi çeşit garip gurup konserve hedesi...Bamboo, hede hebe.. sprouts, tofu(yuck!) falan filan Görürseniz varsa paranız alın hemen.. arada farklı bir şeyler denemek iyidir..[signature][hline]MONO(b)LOG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 kampuste satıyolar kore usulu hazır erişte diye geçiyo tavuklusu acılısı bide mantarlısı mı ne vardı.ilk basta hosuma gitti ama erişte erişte nereye kadar.baydı artık[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 o erişteler oldukca yağlı. kurutulmuş duruyor ama suyunu koyunca yağlar çıkıyor hafiften yüzeye:). evet çok yiyince acaip bayar bu tarz şeyler[signature][hline]guns don't kill people, bullets do. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Çin yemeğinin güzeli vardır. Ama adlarını bilmem:P[signature][hline]Eforran of the Eclipse Galaxy Emekli yakın dövüş üstadı:D... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 cin yemeği ne dedim başta.. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 bu gün çin yemeği yiyen yarın ...pöff bişi uyduramadım :-)[signature][hline]Mavi, 02 Ağustos 2005 19:42 tarihinde demiş ki: Ağustos. Hem doğum tarihim bu mevsimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 yarın acıkır mı?[signature][hline]Eforran of the Eclipse Galaxy Emekli yakın dövüş üstadı:D... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 yarın gurme olur..? Lezziizzzz!![signature][hline]MONO(b)LOG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 bugün çin yemeği yiyen yarın çin gıribi olur..[signature][hline]Mavi, 02 Ağustos 2005 19:42 tarihinde demiş ki: Ağustos. Hem doğum tarihim bu mevsimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 said: -007-, 26 Ağustos 2005 19:36 tarihinde demiş ki: cin yemeği ne dedim başta.. :P Bende kendi kendime omgf filan oldumda soramadımda :) Şimdi millet halayın başına geçip zagg hiç peri, cin, şeytan yemeği yememiş der diyerekten..[signature][hline][b]Rüşvetiydi kaderin, ilk göürşte aşk.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 ben yiyemiyorum ya çin yemeklerini. ne bilim garip geliyo[signature][hline]Metakuso Karus 6x Ares Hala Sorcerer :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 yemedim ülen çin yemeği..aranızda kaçınız gürcü yemeği yedi ha söyleyin bakiym :D[signature][hline]Mavi, 02 Ağustos 2005 19:42 tarihinde demiş ki: Ağustos. Hem doğum tarihim bu mevsimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Çoğu yerde bulabilirsin.İstanbulda Carrefour'da,Nişantaşında Vali Konağı Cad. Işık Lisesinin sol çarprazda Şütte var[Okul bnm ezberledim civarını :)].Fiyatı 2mil-4mil arasında deisio ama hayal kırklığına uğrayabilirsin.. Kurutulmuş 1- ot ve erişteyi kaynatıon yiyon :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 o ot da yason mu :)[signature][hline]Atam izindeyiz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 ben sevmedim ya. :/[signature][hline]El fülfül , muço düldül... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar