Antimodes52 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Giyiminiz sizi tanımlar. Yeni tanıştığınız kişinin (ki bu bahsettiğim genellikle hatun kişilikler) sizi ilk görüşünden yaklaşık bir 10-15 saniye sonra sizinle ilgili aşağı-yukarı bir fikir elde ettiğini bilin öncelikle. Peki bu ne demek? Bu demektir ki 10-15 saniye içinde ne kadar süper bir adam olduğunuzu anlatmak gibi bir yeteneğiniz yoksa hatun kişilik sizi baştan aşağı bir süzüp ilk yargılarına varacaktır demek. O baştan aşağı süzüşte 1-)saçlara 2-)vücuda 3-)giyime bakacaktır. Her şeyden önce saydığım bu üç öğeyi asla küçümsemeyin. Öncelikle giyimin ne olduğunu iyice anlayın. Giyim sadece üstünüzdeki gömlek, altınızdaki pantalon değildir. Giyim detaylardan ve mükemmeliyetçilikten ortaya çıkar. Birçok kişinin düşüncesinin aksine, tikky'lik ve şık giyim arasında gayet büyük bir fark vardır. "tikky" dediğimiz kişiler aldıkları 3-5 kıyafet parçasının onları adam olduğunu zannederek yola çıkarak bu 3-5 kıyafetin markasını ve fiyatını ağızlarından düşürmeyerek bir yerlere gelmeye çalışırlar. Oysa şık adam için giydikleri kendi kendine konuşur zaten. Neyse bu kadar bıdıbıdı yeter. Bir yerden başlamak lazım. 1-)Gömlekler: Gömlek seçiminizi iyi yapmanız lazım. Armani, Beymen ve Efor gömlekte benim top 3'ümü oluşturuyor. Gömlek başlı başına bir olaydır. Çok iddialı gömlekler seçmeyin, gerek yok. Giyime önem vermek bokunu çıkarmak değildir asla. Basic'lerden şaşmaya gerek yok çoğunlukla. Abartmadan iddialı desenli bir şeyler almak istiyorsanız Efor'u öneririm. Oduncu gömleği almaktan kaçının derim. Gşyen bir sürü arkadaşım var ve çok büyük bir hata olduğundan emin olabilirsiniz. Başlangıç olarak bir tane beyaz, bir tane mavi, bir tane siyah basit, düz gömlek bulunsun her zaman gardrobunuzda. Her şeyle giyebilirsiniz bu üçünü, o yüzden size opsiyon sunacaktır ilerde. 2-)T-shirt olayı: Burda önemli olan vücudunuza güvenip güvenmediğiniz. Vücudum iyidir, sıkıdır diyorsanız body t-shirtler giyeceksiniz devamlı demektir. Genelde Armani, Abercrombie gibi markalar vücuda oturan tarzda t-shirt yapıyorlar. renk renk, bol bol alın. Yok göbek var, yağ var diyorsanız salaş takılmanızı öneririm, Von Dutch, Billabong, Quiksilver gibi markalar hem makul fiyatadır hem de bol kesimdir. 3-)Jean: Benim tarzım bol jean'ler her zaman. Ancak kişiden kişiye değişir tabii size yakışanı da siz bilirsiniz. Size önereceğim markalar ise genel olarak D&G, Armani, Versace, Diesel ancak bunlar pahalıya kaçacaktır yanına da bir kaç tane Levi's sıkıştırabilirsiniz çeşitlilik yaratsın diye. Bol bol Zara mağazasını ziyaret edin. Makul fiyata çok yüksek kaliteli gömlek, t-shirt vs. bulabilirsiniz. 4-)Kazak, kapşonlu vs... Kapşonlularla aranız her zaman iyi olsun. Zara'da bol bol kapşonlu bulabilirsiniz. Gas'de de öyle... Diesel biraz pahalıya kaçar ama orda da bulabilirsiniz rahat rahat. Akmerkez Energy'de de bir çok kapşonlu ve kazak tarzı şeyler bulabilirsiniz. Ancak adam gibi bir kazak almak istiyorsanız Ferre öneririm. 5-)Ayakkabı Giyimdeki belki en önemli şeydir ayakkabı. Üstünüz ne kadar iyi olursa olsun, güzel bir kıyafetin altına nike'ın maykıl cordın airmax'lerini giydiğiniz anda 10 üzerinden 0 almışsınızdır. Belki çok klasik bir marka ancak Prada'dan şaşmayın diyorum. En azından klasik ayakkabı olarak Prada... Bütçede sorun yaratıyorsa Pacciotti de olabilir. Spor ayakkabı olarak ise D&G öneririm kesinlikle. Bunun dışında renk renk Converse'ler, Puma'lar, Adidas'lar alın... Farklı renkler farklı kombinasyonları tamamlayacaktır ve size varyasyon şansı verecektir. 6-)Takı, aksesuar etc. Erkekte takı ince bir çizgidir, abartıya kaçtığı anda isminiz magandaya yada topa çıkabilir. O yüzden yapmanız gereken olabildiğince basit tutmak. Mesela ipin ucunda çok küçük bir figür olan bir kolye. Basit, ilginç, güzel. Yada siyah veya kahverengi (o günkü kıyafetinize göre) bir bileklik. İsminizin başharfini taşıyan kolyeler, her tarafına nazar boncuğu işlenmiş 10 metrelik kolyeler ve her tarafı demir bıçak türü zamazingolarla kaplanmış bir bileklik kötü gözükecektir, önermem. Saat çok önemli bir takıdır, saatsiz gezmemenizi öneririm, saat olarak da önereceğim marka D&G'dir. Hatta D&G'lerden de geniş kayışlı olanlardan almanızı öneririm. Hip-hop gecesi gibi iddialı yerlere giderken takmak için de 2 tane nike'ın bilek havlusu görevi gören bilekliklerinden almanızı tavsiye ederim. Tercihe göre bileğe yada bilekle dirsek arasına (dirseğe daha yakın) takabilirsiniz. Koca kafalı bir adam olduğum için şapka takmam, şapka takmadığım için şapka bilmem, o yüzden de o konuya girmeyeceğim. 7-)Takım elbise olayı. Takım elbise olayı da ince bir noktadır. Dikkatli kullanılması gerekir. Her yere takım elbise giyemezsiniz, nitekim giyerseniz kronun allahına çıkar isminiz. Doğru yer ve doğru zamanda giymek lazım takım. Gerçekten güzel bir takım istiyorum diyorsanız önereceğim tabii ki Gucci'dir veya Armani'dir. Bundan biraz aşağısı Vakko oluyor (hala çok pahalı). Bundan sonra D&G, Tween, (cacharel), Efor diye alçalarak devam ediyor. Açıkçası bütçe olsa bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tashmoo Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 ben turkıyede hıc gormedım ama bence super yakısıyo , bı gence en yakısan sey wede insanın normal de "cok ırenc " dedıgı kıyafetlerı aksesuarlarla yada baska seylerle tamamlayarak super bı gıyım tarzı yapıyo www.japanesestreets.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 İşte bu tam aradığım tutorial süper olmuş eline sağlık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 evden cıkrken hava soğuksa kalın,sıcaksa ince,her zaman rahat,örtünmemi sağlıyan,renkleri hoşumagiden bişiler giyorum. ne oldukları yada nerden alındıkalı onemli değil.[signature][hline]Kapansın camiler açılsın meyhaneler İçin dostlarım benim için için için... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 o zaman tutorialde ne işin var :P bende aynısını yapıyorum ama bundan sonra yapmıcam öle heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 şu saç konusunu biraz daha açsak[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 şapka konusunda şöle diyebiliriz: 10 yıldan uzun süredir şapka giyerim hep dışarı çıkarken, gece, gündüz, yaz, kış farketmez, (hayır kel diilim :P) tavsiyeler: dandik şapka almayın, 2 milyona aldığınız şapka 1 sene sonra 2 yağmur görünce çürür, şekli yamulur, yumuşar vb. yazın şapka giymek = ter izi demektir, bu yüzden şapkanın iç ön kısmında mutlaka koruma şeysi olmalıdır bu zımbırtı şapkanın şeklini korumasını da sağlar. bu ter izi vb yüzünden bir şapkayı makinada yıkarsanız genelde solar gider renk kalmaz. düzgün birçok şapkanın etiketinde yazdığı gibi kuru temizlemeye verilmelidir bu izlerden rengini soldurmadan kurtulmak için. ha şapkanın içini arada bir silmezseniz kokar :) en iyi şapka kısa saçlı haldeyken giyilir, uzun halde ya tam oturmaz, ya kayar, ya kenardan saçlar çıkar, kafanızdan çıkarınca saçlarınız çok komik gözükür, hiçbişi yapmaz ise bile terletir vb kafanızdan çıkarınca bi buruşuk şekilde asla kenara atmayın yoksa bir süre sora şekil kalmaz şapkada, yuvarlak halini koruyacak şekilde düzgün bir şekilde koyun bir yere veya asın.[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - Life - NwN-II Training is nothing, Will is everything [Bu mesaj Norak tarafından 27 Temmuz 2005 10:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Adam gibi kazak almak istiyorsanız Ferre öneririm demişsin, bence bu güzel giyinme tutorial'i değil, bi seferde üzerinde kaç paralık giysi olabilir tutoriali =)[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|gececi|mail/msn|Founder of AAL'05| *** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 bir yerde Zara lafı geçmiş..dayım çalışıyor orda gelin ucuza bir kaç mal kapatalım :D[signature][hline]''Devlet-i Osmaniali'de terfii temayuz ilim irfan ile olmaz; ya olacak kuvvetli iltimas, ya olacak madeni haz, ya da olacak ten ile temas...'' {Osmanlı Özdeyişi} Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 said: forgiver, 27 Temmuz 2005 09:45 tarihinde demiş ki: şu saç konusunu biraz daha açsak Şöyle söyleyeyim, iyi bir berber dışında kimse size "şöyle saç yapın" diyemez, saçınız kafa şeklinize göre yapılmalı. Şapka konusunda belirttiğim gibi koca kafalı bir adam olan bana mesela kısacık saç hayatta yakışmaz uzun saç kullanıyorum genelde yani. Jöle konusundaysa artık "jöleli saç görünümü" eskisi gibi tutmuyor, millet saçlarının doğal gözükmesini istiyor, bu yüzden wax işi acaip tuttu. Ayrıca evde saç yaparken wax/jöle ne sürüyorsanız şunu unutmayın saça şekil vermede en büyük nokta föndür. Yapılacak en büyük hata ıslak saça jöle/wax sürmektir. Önce bir güzel fönleyin saçınızı ve saç tamamen kuruyana kadar fönle şekil verin. Saçınız gerektiği kadar kuruyunca waxınızı elinize sürüp saçınıza yavaş yavaş dağıtın. Ondan sonra rahat rahat şekil verebilirsiniz.[signature][hline]Gods&Slaves Msn Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loras Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Eğer hedef kitleniz Bağdat Caddesi dolaylarından olan kişiler ise(tiki) bu tutorial a uymanızı önemle salık veririm. Zaten o yöredeki kişilerde (motorsu,tikisu) ancak sizin üstünüzdeki giydiğinize bakarak sizin ile birlikte olurlar. Haa birde bu tutorial ı tamamlamak için aksesuar olarak altınızda range rover rogue olması etkinizi çok daha falza arttırıcak karizmanıza +15 ekliyecektir... Aklınızda bulunması gereken bu markalar değilde şu hususların olmasıdır; 1)Temiz olmak(ter kokmamak, saçların yağlı olmaması v.s.) 2)Saç, sakal düzgün olması (uzun kısa fark etmez biçimli olsun yeter) 3)Uygun kontrastları tutturmak (bu can alıcı bir detaydır) 4)Uyumu tutturmak (klasiğin altına spor yada sporun altına klasik giymemek) Ana hatları böyle işte.. Önemli olan markası değil sizin üstünüzde nasıl durduğudur.[signature][hline]Follower Of Cyric,Prince Of Lies;Blog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 wax konusunda.. 5 senedir wax kullanıyorum gayet memnunum, jöleden daha iyi gözüküyor ve daha sağlıklı... marka olarak ucuz derseniz "dax" tavsiye ederim 10-16 milyon 6-12 ay idare eder muhtemelen jelibon gibi süper kokan süper şekil veren bir şey ararsanız "bed head - hair manipulator" bunun fiyatı 40 milyon civarı, 3-6 ay idare eder... evde şu an 12 kutu wax'ım var en kaliteli ve ucuzları bunlar. ps: ben amerikadan arkadaşıma 10 kutu getirttim gayet ucuz oralarda[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reignman40 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 berlinde bir cok kizla knsuom we konu giyim konusu oldugunda takim elbisenin erkekler icin cok yakisan bisi oldunu we güzel bi takimin bi erkekte cok guzel durdugunu söyluolar´ ama arkadasin dedii gibi dogru yer dogru zaman[signature][hline]go PİSTONS!!!!!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Bir kaç gün geçsin, ortam tutorial'ı da yapacağım bir tane. Sonra da kız tutorial'ına bağlıyıp bitireceğim :)[signature][hline]Gods&Slaves Msn Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 eheh guzel olmus bundan guzel kıyafetle karızma yapmanın cok az yolu vardır yanı 1-Smokınle beyaz atlı prens oynanabılır yerı ve zamanı yanlıssa batırırsınız ama 2-ultımate gıyım kusam olayı askerı rutbelı unıforma (tercıhen denızcı unıforması) bıda sımsıyah gozluk boyle sıyah bir arabadan (sıyah fılm camlı tabı) ınıp sapkayı cıakrıp gozlugu cebe koyup merhaba dıyınce kızlar dondurma gıbı erıyor ehehe herkeste bunu yapamaz o yuzden denızcılerı kıskanıyoruz ehehehe cok sahıt oldum bu olaya ustunde hayvanı pahalı ve sık elbıseler olsa bıle bahrıyelı karsısında yenılmeye mahkumsun :)[signature][hline]God's In His Heaven, All's Right With The World. [Bu mesaj Viktor tarafından 28 Temmuz 2005 04:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TimarliSipahi Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 ahaahahha süper ya adam anlatıo armani bilmemne, yok jöle demodeymiş wax varmış artık, 2 milyonluk saç kesimi 40 milyona benzemezmiş, akmerkez mos, ulus veysel.... peki ya adamın babası seninki kadar zengin değilse? o zaman nasıl giyinecez bi anlat bakalım[signature][hline]Çok pis tımarlarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 bencede pek genele hitap etmemiş ama yinede eline sağlık, bende jöleden kurtulmak istiyodum tiz vakitte[signature][hline]Aket Atum Adını vermek istemeyeen bir pati, 06 Temmuz 2005 17:26 tarihinde aşağıdakini bir demiş pir demiş; ''Hiçbir dişi durduk yere şirinLik yapmaz'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 bırısı benı sacım jolelı veya sekıllı dıe beyenıyorsa hıc begenmesın daha ıyı hayat felsefemdır :P[signature][hline]God's In His Heaven, All's Right With The World. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Tabii ki genele hitap etmeyecek nasıl genele hitap etsin? Genel nedir yani benim genelim bu şekilde giyinilmesini seven bir genel, bir metalcinin geneli bu şekil giyinilmesinden nefret eden bir genel, benimkinden daha zengin bir genel var Zegna alıyor, Gucci alıyor başka bir şey almıyor. Genele hitap eden bir giyim tutorial'ı imkansız yaratmanız. Yapabileceğiniz en iyi şey kendi genelinizi tanımlayan bir şey yapmak, size en yakın durumda olan insanların da bundan yararlanmasını sağlamak.[signature][hline]Gods&Slaves Msn Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TimarliSipahi Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 said: Antimodes52, 26 Temmuz 2005 19:53 tarihinde demiş ki: 1-)Gömlekler: Gömlek seçiminizi iyi yapmanız lazım. Armani, Beymen ve Efor gömlekte benim top 3'ümü oluşturuyor. Gömlek başlı başına bir olaydır. Çok iddialı gömlekler seçmeyin, gerek yok. Giyime önem vermek bokunu çıkarmak değildir asla. Basic'lerden şaşmaya gerek yok çoğunlukla. Abartmadan iddialı desenli bir şeyler almak istiyorsanız Efor'u öneririm. Oduncu gömleği almaktan kaçının derim. Gşyen bir sürü arkadaşım var ve çok büyük bir hata olduğundan emin olabilirsiniz. Başlangıç olarak bir tane beyaz, bir tane mavi, bir tane siyah basit, düz gömlek bulunsun her zaman gardrobunuzda. Her şeyle giyebilirsiniz bu üçünü, o yüzden size opsiyon sunacaktır ilerde. şimdi şunun genele göre örneğini verim 1-)Gömlekler: Gömlek seçiminizi iyi yapmanız lazım. Çok iddialı gömlekler seçmeyin, gerek yok. Giyime önem vermek bokunu çıkarmak değildir asla. Basic'lerden şaşmaya gerek yok çoğunlukla. Oduncu gömleği almaktan kaçının derim. Gşyen bir sürü arkadaşım var ve çok büyük bir hata olduğundan emin olabilirsiniz. Başlangıç olarak bir tane beyaz, bir tane mavi, bir tane siyah basit, düz gömlek bulunsun her zaman gardrobunuzda. Her şeyle giyebilirsiniz bu üçünü, o yüzden size opsiyon sunacaktır ilerde. sadece iki cümle çıkardım, al senin deyişinle "genele göre giyim tutorialı" [signature][hline]Çok pis tımarlarım [Bu mesaj TimarliSipahi tarafından 28 Temmuz 2005 19:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Ya tamam sana o kadarlık kısmı yararlı oluyorsa o kadarını kullan, başkasına başka bölümü yararlı oluyorsa o da orasını kullansın. Herkes içinden biraz bir şeyler çıkarabiliyorsa amacına ulaşmıştır zaten.[signature][hline]Gods&Slaves Msn Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TimarliSipahi Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 şimdi ne alaka sen demin demiyo muydun hani "genel giyim tutorial"ı yazmak imkansızdır diye al işte ben de örnek gösterdim sana[signature][hline]Çok pis tımarlarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Marka ismi vererek, detaylı davranarak genel bir tutorial vermek imkansızdır. Senin dediğin basitlikte ve genellikte bir giyim tutorial'ı yazarsak en fazla 6-7 satır çıkar... Ben kendi çevreme göre bir "genel" belirlemiş durumdayım, kendi bakış açıma göre bir tutorial yazdım.[signature][hline]Gods&Slaves Msn Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 tımarlı sende genele göre bi tutorial yaz madem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trapt Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 said: EagleEye, 27 Temmuz 2005 08:06 tarihinde demiş ki: İşte bu tam aradığım tutorial süper olmuş eline sağlık :) +1[signature][hline]It's a lie. A kiss with opened eyes. And she's not breathing back. Anything but bother me. It takes my pain away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar