Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Var ya telefonu cidden kirasim geliyor artik. Ya günde 2 mesaj falan gelmeye basladi gnctrkcll'den. Eskiden pasa pasa kampüscell takilirdik, liseliler geldi isi bozdu kardesim : P Saka bir yana, "istemiom ben haber, bana yollamayin yeter" deme sansimiz var mi? Tabi gnctrkcll den cikmadan : )[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Penthesilea, Night Elf Huntress In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Sıcak mı bastı ? O ZAMAN PARTY'E GELİN , tarzı mesaj geliyordu hep , açmıyorum ben tcell'i . Yatıracam yoksa .[signature][hline]...rest your trigger on my finger , bang my head upon the faultline... Alexi_Septimus, Türkiye-Yunanistan maçı sırasında Taksim'de demiş ki: Pes.Maç oynanırken ezan okuyorlar . Az bi oyuna saygı ya. Fotoçopladım Aşk'ı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 valla bilmiyorum bana bi kere sürekli aynı yerden günde 5 kere falan reklam geliyodu bi gün dayanamadım ana avrat saydırdım bi daha bana reklam atmayın dedim bi daha reklam falan gelmedi :D ama bu kıçtanmelodi gibi yan sanayi 68kontöre melodi satan sitelerden biriydi... tcell e atarsanız sonucunu bilemem bu arada bende bunaldım söylemeden geçemicem[signature][hline]Welcome to linux land, sometimes in silent nights you can hear the windows machines are rebooting.. [/b]Msn adresim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 açılmıştı ilkecim,yetemen http://forum.paticik.com/view.php?id=133354[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Mobil cihazlara özellikle acmadim be kardesim, cihaz mi bu?[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Penthesilea, Night Elf Huntress In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Mobil cihaz mesajı[signature][hline]...rest your trigger on my finger , bang my head upon the faultline... Alexi_Septimus, Türkiye-Yunanistan maçı sırasında Taksim'de demiş ki: Pes.Maç oynanırken ezan okuyorlar . Az bi oyuna saygı ya. Fotoçopladım Aşk'ı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 şey süperdi abi "duyduk ki bodrum daymissin. 14 undeki sezen aksu konserine bilet kazanmak istiyosan XXXX'e XXXX yaz. ;)"[signature][hline]Atam izindeyiz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 bunun gibi bi mesajdı ama tam hatırlamıyorum güzeldi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 ben genç turkcell şeysine girmedim ama yine de yolluyolar abuk subuk şeyler. kafa göz girişesim var adamlara[signature][hline]Adblock Image: http://forum.paticik.com/images/madalya/* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 banadaha demin öss stresinden kurtulmam için 10 dakka bedava geldi gnctrcll den ama aynı mesaj 2 kere geldi 20dakka bedavammı var bnm şimdi[signature][hline]efsane topic Sevinmek için sevmedik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 ya direk spam geçiyor adamlar bunun onune gecılmelı, ama bir kısırdongude baki kalmıyor degil -lan sen kımsınkı benım telefonuma paso mesaj forwardlıyon? -Operatorunum. -eöö nası yani? -basbaya[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Shubuo paketini iptal edemiyorum. Her gün 3er 5er spamliyor. Gidip Shubuo şirketini tarayacağım o olacak sonu yani.[signature][hline]Gods&Slaves Msn Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 gnctrkcll koim size bişi olmadın.. kontur koyyim.. küfür algılamayın.. ço sarhoş olmuşum gibi durmuyo demi.. Whenever I'm alone with You you make me feel like I am home again Whenever I'm alone with you You make me feel like I am whole again şarkı dinleyin güzledir insanın ruhunu rahatlatır... mesaj da okuyun sonra silin telefonunuzu rahwatlatır.. off ne biçim çartptı be.. You you make me feel like I am home again size söyliyom patiler.. cidden oyle mesela sizle konuşurken evden konuşuom evden konuşuom o yüzden öyle hissdeyiom..[signature][hline]King Kong gelse de dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv*********** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Yarasın nedankoma =)[signature][hline]#3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Pati Tech / Mobil Cihazlar bu bölüm boşuna yaratılmamış olsa gerek :) o bölümde turkcell'in reklamları hakkında topicler açılmıştı. arasaydınız bulabilirdiniz ama genede tekrardan yazayım. ilk olarak bir süperşifre alarak, internetten süperşifre'niz ile giriş yapıp; reklamların gelmesini engelleyebilirsiniz. daha etkili bir çözüm için (deneyenler en azından öyle diyor) turkecell müşteri hizmetlerini arayıp reklamlardan rahatsız olduğunuzu ve bu nedenle turkcell'de ki hattınızı kapatmayı düşündüğünüzü iletin. eğer reklamlara bir çözüm getirilmeyecekse niyetim ciddi tarzında şeyler söylesin. bakın bir daha geliyormu :) edit: yazım yanlışı [Bu mesaj orc_lord tarafından 25 Ağustos 2005 04:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 hah. bana da geliyo bol bol. arkadaş geçen yaz 3 aylıına şubuo üyesi oldu hala kesilmedi üyeliği şubuo kapandı diyolar ama hem reklam mesajları hem kontorler hem de tribün haberleri takır takır geliyo çocuğa. ilginç iş.. [Bu mesaj -DoruK- tarafından 25 Ağustos 2005 04:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 gnctrkclli duydukki bodrumdaymissin sezen aksu konserrine gitmeye ne dersin...[signature][hline]:rock:gürültü kutsaldır:rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 banada gelmişti o ama ben bodrumda deildim[signature][hline]Welcome to linux land, sometimes in silent nights you can hear the windows machines are rebooting.. [/b]Msn adresim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 bana hicbirsey gelmiyo :) eskiden kontur atarladi[signature][hline]Wispy, 20 Temmuz 2005 10:21 tarihinde demiş ki: Hakkari de yola döşenen mayın blackchaos, 20 Temmuz 2005 10:09 tarihinde demiş ki: Allah Karayollarının Belasını versin !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 arkadas1ma 5 knt yolladiktan sonra gelen msj ey karagun dostu gnctrkcll'li sen arkadasina yardm ettin bizde sana edicez al sana 20 knt.[signature][hline]şeytan aldı götürdü satamadan getirdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Abi bana geçen gün Öss bitti diye 25 kontür yolladı çok seviyorum gnçtrcll yi wallahi :D[signature][hline]Berk,17 June 2003 00:12 tarhinde demi$ ki: eheh ikiyol hatun değilmiydi BonePART, 17 June 2003 00:13 tarihinde demi$ ki: ikiyol aslında erkek processor kullanıyo kız sesi olsun diye [/b]Birazda Reklam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Harbi millete kontör yolladılar al öss bitti diye :) Bana gelmedi. heh.[signature][hline]tiryakinim,tiryakinim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nereid Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 3000 beleş mesajım var, her hafta falan böle bi 20 30 kontör geliyo ota boka, gnctrcllye 31 temmuzda üye oldum belki ondan fasulye gibi tek bir msg bile yollamıorlar. pek mesudum.[signature][hline]drat this creature of memories ill, foolhardy and fey i may be, yet him i shall quell. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 fastreload nerdeydin mesaj geldiğinde[signature][hline]Atam izindeyiz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
venorik_velglarn Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Yeni telefonlarda virüs koruma programları var, spam engelleyici bişey de çıkarsınlar:)[signature][hline]velglarn fanzin çok yakında! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar