Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gnctrkcll ve Spamleri

Penthesilea

Öne çıkan mesajlar

Var ya telefonu cidden kirasim geliyor artik.
Ya günde 2 mesaj falan gelmeye basladi gnctrkcll'den. Eskiden pasa pasa kampüscell takilirdik, liseliler geldi isi bozdu kardesim : P

Saka bir yana, "istemiom ben haber, bana yollamayin yeter" deme sansimiz var mi? Tabi gnctrkcll den cikmadan : )[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess
Emilo, Gnome Warrior
Penthesilea, Night Elf Huntress

In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows?
Sosyal ağlarda paylaş

Sıcak mı bastı ? O ZAMAN PARTY'E GELİN , tarzı mesaj geliyordu hep , açmıyorum ben tcell'i . Yatıracam yoksa .[signature][hline]...rest your trigger on my finger , bang my head upon the faultline...
Alexi_Septimus, Türkiye-Yunanistan maçı sırasında Taksim'de demiş ki:
Pes.Maç oynanırken ezan okuyorlar . Az bi oyuna saygı ya.

Fotoçopladım Aşk'ı
Sosyal ağlarda paylaş

valla bilmiyorum bana bi kere sürekli aynı yerden
günde 5 kere falan reklam geliyodu bi gün dayanamadım
ana avrat saydırdım bi daha bana reklam atmayın dedim

bi daha reklam falan gelmedi :D

ama bu kıçtanmelodi gibi yan sanayi 68kontöre melodi satan sitelerden biriydi... tcell e atarsanız sonucunu bilemem

bu arada bende bunaldım söylemeden geçemicem[signature][hline]Welcome to linux land, sometimes in silent nights you can hear the windows machines are rebooting..
[/b]Msn adresim
Sosyal ağlarda paylaş

gnctrkcll koim size bişi olmadın.. kontur koyyim.. küfür algılamayın..
ço sarhoş olmuşum gibi durmuyo demi..

Whenever I'm alone with
You you make me feel like I am home again
Whenever I'm alone with you
You make me feel like I am whole again

şarkı dinleyin güzledir insanın ruhunu rahatlatır... mesaj da okuyun sonra silin telefonunuzu rahwatlatır..

off ne biçim çartptı be..

You you make me feel like I am home again

size söyliyom patiler..
cidden oyle mesela sizle konuşurken evden konuşuom evden konuşuom o yüzden öyle hissdeyiom..[signature][hline]King Kong gelse de dans etse.. | nedanko...
Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv***********
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Pati Tech / Mobil Cihazlar
bu bölüm boşuna yaratılmamış olsa gerek :) o bölümde turkcell'in reklamları hakkında topicler açılmıştı. arasaydınız bulabilirdiniz ama genede tekrardan yazayım.
ilk olarak bir süperşifre alarak, internetten süperşifre'niz ile giriş yapıp; reklamların gelmesini engelleyebilirsiniz.
daha etkili bir çözüm için (deneyenler en azından öyle diyor) turkecell müşteri hizmetlerini arayıp reklamlardan rahatsız olduğunuzu ve bu nedenle turkcell'de ki hattınızı kapatmayı düşündüğünüzü iletin. eğer reklamlara bir çözüm getirilmeyecekse niyetim ciddi tarzında şeyler söylesin. bakın bir daha geliyormu :)
edit: yazım yanlışı

[Bu mesaj orc_lord tarafından 25 Ağustos 2005 04:09 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

hah. bana da geliyo bol bol. arkadaş geçen yaz 3 aylıına şubuo üyesi oldu hala kesilmedi üyeliği şubuo kapandı diyolar ama hem reklam mesajları hem kontorler hem de tribün haberleri takır takır geliyo çocuğa. ilginç iş..

[Bu mesaj -DoruK- tarafından 25 Ağustos 2005 04:06 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...