Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Coca colanın sırrı faremi??BooOOom..?

Bpowder

Öne çıkan mesajlar

Daha önce açılmıştı zannedersem.
Hay meyan kökünede yapanada..[signature][hline]tiryakinim,tiryakinim
pollyanna, 20 Ağustos 2005 16:55 tarihinde demiş ki:
EVET HER BALONLU FAKE DEGİLDİR.LÜTFEN HEM BALONUM HİC OLMAMISTI BENİM İLK DEFA BURDA OLDU BALONUM COK SAOLUN COK MUTLUYUM NE DESEM BOŞ YANİ.
Sosyal ağlarda paylaş

coca cola'nın yapıldığı madde olan meyan kökü fareler tarafından çok sevilen bir maddeymiş bu nedenle meyan kökü tarlalarında fareler olurmuş bol bol. bu meyan köklerini toplayıp fabrikaya götürürler ve suyunu bir pres makinesi yardımıyla sıkarlarmış bu arada meyan köklerinin içine karışmış olan fareler de ezilirmiş, kanı kolaya karışırmış falan filan.

Nette baktım. Buldum bunu. Daha önce de bizim meşhur milli güvenlik hocamız anlatmıştı :D[signature][hline]Name: CaNNi
Class: KaşarHood
Clan: Costa
Lvl: +10
Server: Beramus
I Dont like This Game But This Game Like Me ^^
CaNNiBaL_CoRpSe >>>> Kısaca CaNNi

[Bu mesaj CaNNi tarafından 25 Ağustos 2005 21:46 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Beni de uyarıyorlar sigara içme diye ? Fare daha tehlikesiz bence . Bunu daha önce gören duyan 120934 kişi olmuştur ama eminim hepsi lıkır lıkır içiyordur kolalarını . Testten geçiyordur muhtemelen hepsi zaten kutulanmadan .[signature][hline]...to ascend , you must die , you must be crucified , for your sins and your lies...goodbye...
Aşk
Sosyal ağlarda paylaş

Ya filler sütü çok severmiş, süt tarlalarında da bol miktarda fil gezermiş böyle. Sonra işçiler sütleri toplarken araya filler de karışıyomuş, filleri de sütle birlikte presleyince... Öyle işte...
(bkz: Hayatımın en manasız mesajını attım 1 dk. önce)[signature][hline]Diablesse 18 Ekim 2004 tarihinde MSN'de demiş ki:
mama yiyiom ben

On the keyboard of life, always keep one finger on the escape key.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Bpowder, 25 Ağustos 2005 19:26 tarihinde demiş ki:
America da Kola fabrikasında her kazandda aile boy fare bulunmuşş 0_o sizcede Kolada fare tadı yokmu?
Abi fare var, fare var.
Türünü söyle ona göre daha kesin bi cevap verebilirim[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess
Emilo, Gnome Warrior
Penthesilea, Night Elf Huntress

In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...