Giovanni Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Arkdaşlar ben gameloaded.co.uk den sipariş ettim oyunu. Acaba başka bu siteden sipariş eden var mı ? Kaç günde gelir acaba? Bi de ben scout olmayı düşünüyorum iyi midir? Yoksa minstrel mi olsam... Artık EU serverlarındakiler bana yardım ederler herhalde duyduğuma göre Lalunyalar varmış albionda ? Va başka önerileriniz de varsa lütfen belirtin. I'm a newbie :-p[hline]Unutma; daha çok bağırdığında daha çok dinlenmezsin... Gürültünün parçası olursun sadece ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceti Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 hocam scout oyundaki bow dmg olarak en iyi archerlardandir. ama midgard da hunter oynayan adamda var.. spear la bizim armslardan daha fazla dmg vuruyor. gel bekleriz ama ben su anda almanyadaim ve 21 inde turkiyeye bodrum a geliyorum. ondan sonrada agustos sonuna kadar oynayamayacagim. :( ve bakalim belli bir sure sonrada midgard a gitmeyi dusunuyorum. neler olacak gorelim.[hline]İ' olin er man no' i' celeb pilin' amin e' i' elee.... Lalunya OneShot..... Albion Scout /Excalibur Lalunya OneShot lvl50 scout (semi-retired) Excuse Me lvl50 infiltrator - Grandmaster Tailor (DF--->Hamstring spammer & auto-runner's pa on the way nigthmare :P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Ben de bu değil haftaya cuma bodruma gidiyorum ben de ağustosa kadar yokum :D gel bodrumda buluşalım ! icq var mı lalunya ?[hline]Unutma; daha çok bağırdığında daha çok dinlenmezsin... Gürültünün parçası olursun sadece ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xayder Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 2 hafta civarında gelir...[hline]| Soldat Servers | XaYd3r | Professional | | Dark Age Of Camelot | Kay | Xayder Deadsoul | Inconnu Necromancer | 2 | | Ultima Online | Nebula | Locus | Akhyls Jaso & Jimmy | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceti Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 lalunya demesen be hocam.. hatun ismi gibi kaciyor :) Lalu de direk. bodrumda 1 ay boyunca kiz arkadasimla saadet yasamayi dusunuyorum arada birde turkbukune inecegiz. gelirsen bulusuruz. icq var ama kullanmiyorum.[hline]İ' olin er man no' i' celeb pilin' amin e' i' elee.... Lalunya OneShot..... Albion Scout /Excalibur Lalunya OneShot lvl50 scout (semi-retired) Excuse Me lvl50 infiltrator - Grandmaster Tailor (DF--->Hamstring spammer & auto-runner's pa on the way nigthmare :P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Lalunyaaaaaaaaaaaa lalunyaaaaaaa : ) nasıl haberleşeceğiz peki ?[hline]Unutma; daha çok bağırdığında daha çok dinlenmezsin... Gürültünün parçası olursun sadece ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceti Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 valla haberlesiriz elbet bir sekilde. :P gel turkbukune sor lalu nerede diye gosterirler hemen :P[hline]İ' olin er man no' i' celeb pilin' amin e' i' elee.... Lalunya OneShot..... Albion Scout /Excalibur Lalunya OneShot lvl50 scout (semi-retired) Excuse Me lvl50 infiltrator - Grandmaster Tailor (DF--->Hamstring spammer & auto-runner's pa on the way nigthmare :P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Arkadaşlar benim gold edition oyunum geldi Allah'a şükür :) PAtch olarak 15 mb birşey gözüküyor bu kadarmıdır acaba? Yoksa devamı gelecek mi bu arada shrouded islesden değil de camelottan yapıyorum patchi.[hline]:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Awaiting Authorisation hala.. off offf.[hline]Swoot: Sen web 'i birak sadece cam al. EagleEye: Yok, ben web cam alıp webe camdan bakıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Kaç günde geldi oyun?[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Cuce Berserker of mid/pry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Ya inanmıyorum subscription sayfaları kapalı ne zaman açılır acaba :( 5 günde geldi bu arada.. [hline]:) [Bu mesaj Deep-Night tarafından 13 July 2003 17:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar