Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

hunter x hunter

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
çok keyifli ya

gerçekten keyifle izliyorum her bölümünü

animenin kalitesi çok iyi, müzikleri narration vs. çok ii verio tension'ı. yeri geldi mi geyiği vs. baya ii.

sonra manga çizimlerine bakiosun, böyle ^^

http://i37.mangareader.net/hunter-x-hunter/213/hunter-x-hunter-327022.jpg

• Admin
Mesaj tarihi:
spoilerlik sorular soruyorsunuz :) spoilera girmeden soyle soyliyeyim manganin bir bolumunde kadar gelip orada birakabilirler.Veya bu archin sonunu degistirip baglayabilirler
  • Admin
Mesaj tarihi:
direk bırakıldı diye bir açıklama olmadı ama 2012 aralıkta en son bölüm cıktı oda diger postta yazdıgım gibi 340.2 , 340 mart 2012 ye dayanıyor.

Yoksa bir yerde yayınlanıyor da benim mi haberim yok?
Mesaj tarihi:
1 yıldır yeni bölüm çıkmıyor, ki çıksa ne olucak. Her hafta sektirmeden manga çıkan serilerde bile animenin eninde sonunda yakaladığını düşünürsek, hiç bir anlamı yok bırakıp bırakmamasının.
Mesaj tarihi:
evet ya o kadar üzüldüm ki :( sabah heyecanla kalktım hunter x hunter izlicem diye yokmuş.

ya mangakası baya hastaymış biraz baktım da, baya üzün süredir chronic bi şekilde o yüzden çizemiyor, ve böle devamlı bi seri olmadığı için de assistan tutmuyorlar adam skeç şeklinde kafasına esdikçe yazıp gönderiyor, yayınlıyorlar.

yoksa ilk bölümler falna gayet iyi
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
çok iyiydi lan.dede de 1 ay boyunca hazırlık yaptı heralde.fena mevzular dönücek.

ama yinede gözler hisoka yı arıyor :D keşke oda olsaydı.gon acayip güçlendi bu arc tan sonra direk saldırır gon a :D
  • Yeni Oluştur...