Oce4n Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 abi son bölümün son saniyeleri çok acı oldu ama ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 93 best bro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 çok keyifli ya gerçekten keyifle izliyorum her bölümünü animenin kalitesi çok iyi, müzikleri narration vs. çok ii verio tension'ı. yeri geldi mi geyiği vs. baya ii. sonra manga çizimlerine bakiosun, böyle ^^ http://i37.mangareader.net/hunter-x-hunter/213/hunter-x-hunter-327022.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 mangadan spoiler verdiler hayatım karardı ya :( Bir daha aynı keyifle izleyebilecekmiyim bilmiyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 adam öldürebilirim ben bunun spoilerini verirse birisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 ben de aynen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 sonunda hunter hunter'ı kesiyomus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 manga ınanılmaz kötüymüş abi cidden bunu basıyolarmı jumpta? sketch falandır bu ya. neymu bastırmıs adam üşenip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 acaba mangayı yakaladıktan sonra ne olucak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 spoilerlik sorular soruyorsunuz :) spoilera girmeden soyle soyliyeyim manganin bir bolumunde kadar gelip orada birakabilirler.Veya bu archin sonunu degistirip baglayabilirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 adam bu kadar güzel bir seriyi neden yarıda bırakmış ki lan :S bari hikayeye animeden devam etseler.hem filler derdi olmadan mis gibi izleriz asfşa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Bence devam ederler ya çok tuttu yeni seri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Seri birakmadı ki 3 ayda bir felan 1 bölüm yayınlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 direk bırakıldı diye bir açıklama olmadı ama 2012 aralıkta en son bölüm cıktı oda diger postta yazdıgım gibi 340.2 , 340 mart 2012 ye dayanıyor. Yoksa bir yerde yayınlanıyor da benim mi haberim yok? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Bildiğim ara sıra kafasına göre 3-4 bölüm çiziyo sonra uzun süre çizmiyo felan. Resmi bir şey yok benim bildiğimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 1 yıldır yeni bölüm çıkmıyor, ki çıksa ne olucak. Her hafta sektirmeden manga çıkan serilerde bile animenin eninde sonunda yakaladığını düşünürsek, hiç bir anlamı yok bırakıp bırakmamasının. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 ben de o kadar kötü çizsem ben de mangayı devam ettirmem yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 bu hafta yeni bölüm yokmuş :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 haydaaa. ben izne çıktım diye bunlar niye izle çıkıyor.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 evet ya o kadar üzüldüm ki :( sabah heyecanla kalktım hunter x hunter izlicem diye yokmuş. ya mangakası baya hastaymış biraz baktım da, baya üzün süredir chronic bi şekilde o yüzden çizemiyor, ve böle devamlı bi seri olmadığı için de assistan tutmuyorlar adam skeç şeklinde kafasına esdikçe yazıp gönderiyor, yayınlıyorlar. yoksa ilk bölümler falna gayet iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 bos ver nassa one piece var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 bu pazar hüzünlü :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 arkadaşlar bugün de hunter x hunter'ın çok iyi olduğundan bahsetmeyi unutmayın olur mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 İzlemedim ama çok iyi tabii ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 çok iyiydi lan.dede de 1 ay boyunca hazırlık yaptı heralde.fena mevzular dönücek. ama yinede gözler hisoka yı arıyor :D keşke oda olsaydı.gon acayip güçlendi bu arc tan sonra direk saldırır gon a :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar