Theghosthand Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Bu bölümler süper , gerim gerim geriyor.(57) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Arkadaşlar haftaya hep beraber toplanıp hunter x hunter'ın ne kadar harika olduğundan bahsedelim mi? Ne dersiniz? ^_____________________^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 accompany on! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 offf şimdi 1 hafta nasıl bekliycez lan :( çok çok iyi gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 57 tek kelimeyle mükemmeldi. Ama biraz daha fazla combat istiyorum ben, Uvogin vs. Kurapika gibi epik dövüşler çıksın doya doya izleyelim. 1-2 dk lık minik kapışmalar yetmiyo artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 58 de hisoka dan yargı bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 uzun zaman dovus yok hatirladigim kadari ile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 ne de güzel arc idi. biraz hızlı ilerledi sanki sonlara doğru ama iiydi gene de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 hisoka ya yazık oldu :) neyse hala umudu var :P. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Esnaf said: hisoka ya yazık oldu :) neyse hala umudu var :P. Daha iyi bi faceroll sahnesi olabilirmis ama yinede iyidi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 daha iyi olamazdı bence, o tepki resmen paha biçilemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Film geliyo sanirim special manga episodunun sonunda yaziyordu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 greed island! başlıyore çok iyi olmuş ya ^_____^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 greed island çok iyi ya. kartlar martlar oynayasım geldi benim de ^_^ adam bilio çocukları nasıl mutlu edeceğini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 arkadaşlar izlemio musunuz ya inanılmaz güzel greedo island! şöle bi MMORPG yapsınlar ya hepimiz oynayalım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 ikinci izleyisi coğu kişinin :) az filler felan koysalar bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 son bölüm çok iyiydi lan.bizimkilerin çabuk güçlenmesi lazım ortalık fena karışcak anlaşılan :P op den anlaşıldığı üzere hisoka da gelcek yakında :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 edit : spo verdim galiba. çok iyidi evet, yine ayakta izledim tüm bölümü her gün hunter x hunter çıksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Sanirim eski ovalardan az farkli gidiyo? yoksa bana mi öyle geliyo ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 eski seriyi izlememiştim ben ama olabilir.önceki ovalar mangaya pek sağdık kalmamış diyorlardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Valla gene çok iyi, ben bu arc'ı eski seride pek beğenmemiştim ama burda bayağa hoşuma gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Eski seride arcın sonuna kadar lay lay lom gidiyorlardi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 bende bu arc lay lay lom olcak sanıyordum ama daha başlarında kafa kesti adamlar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 66 Hunter exam çok iyiydi hahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 ShadowFury said: 66 Hunter exam çok iyiydi hahahahahah ahhah aynen, diodum of o kadar şey ile mi uğraşacak şimdi tekrardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar