Fin Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 ay sikerler su karinca arc bitsin izlerim
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Jaegerjaquez said: dedeyi seslendiren adam ölmüş la bi kaç hafta boş geçebilir sanırım dedenin anısına bi 10000 yumruk mu atsam akşama aha acaba adam hasta diye falan mı bu kadar yavaşlattılar olayı?
Esnaf Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 son 2 bölümdür hiç konuşmuyor da dede.olabilir
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 bu arada okudum mangadan şu an olan yerleri hafif de ilerledim. aynen mangada da o şekilde narrate ediyor sürekli birileri anlatıyor durumu, ve manga da aynı şekilde bu yavaşlıkta ilerliyor.. manganın 272. chapterındayız animeye göre.320. chapterda falan arc bitiyor galiba. Bakıldığında 50 chapter desen yaklşaık 1 yıllık materyal var bu arcın bitmesine ^3^
Fin Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 mangasını nasıl okuyosunuz sunun ya çok ağır midesizlik
Remus Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 İlk seri bittikten sonra meraktan dayanamayıp okuduydum.
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Fin said: mangasını nasıl okuyosunuz sunun ya çok ağır midesizlik şu anki bölümlerin çizimleri gayet iyi, greed islandda falan saçma sapan çizimler vardı bildiin çöp adam mod ama şu an çizimler güzel. okunabiliyor.
Esnaf Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 yok gene çöp ama greed island a göre gene iyi :D en azından okunabiliyor
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 yeni bölüm çıktı horrible da umarım slowmo retarded bi bölüm değildir gene HADİ BİSMİLLAH YA ALLAH AYETELKÜRSİ
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 O kadar umutsuzdum ki raw seyrettim, iyi de yapmışım.
Masakari Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 İyiydi aslında sağlam gerdi meleronla kurtun olayı ahtapot ve börtüböcek asansör falan güzel bölümdü.
Magnum Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 animeyi izlerken kuropikalı, hisokalı bölümler aklıma geldi sonra dedim acaba aynı animeyi mi izliyorum? ne boktan bi arc bu ya, hala bi şey yok. gerçi welfin'in olduğu yerler biraz iyiydi ama yine istenileni vermedi. (BENCE)
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 bende aynı şekilde hisokalı bölümleri falan düşündüm bölümü izlerken kendi kendime nasıl bu kadar boktanlaşabilir bi anime dedim ve diğer dandini çok bölümlü shounenler aklıma geldi hxh da böyle olmamalıydı :(
ShadowFury Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Henüz son bölümü izlemedim ama görünüşe göre bu bölümde de aynı tempoda ilerle(yeme)diler, o yüzden rahatlıkla söylüyorum. Güzel olmasına güzel de şu son 4-5 bölümde toplasan tek bölümlük malzeme vardı, çabucak geçmeleri lazımdı. Ondan önceki bölümler için de geçerli aslında, kademeli olarak tempoyu düşürdüler de ondan önce de tek bölümlük malzemeyi ortalama 2-3 bölüme yayıyorlardı. Hızlıca geçseler bayağı güzel olucak ama. Ayrıca cidden Kurapika ya çok yazık ettiler. Hisoka yı yine arada sırada diğer arclarda filan gördük, Kurapika nın adı bile geçmedi ne zamandır.
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 anaa kurapika diye biri vardı animede demi lan :D unutmuşum cidden sdf
Gizli Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 leoriyoyu boşver de kurapikaya cidden ayıp ettiler
Esnaf Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 ne uzattılar be abi.sal gitsin lan işte ne uzatıyorsun bu kadar welfin de fazla yaşamaz kendi kendini öldürür bu gidişle askfja yok en sonunda dayanamıycam manga yı okuycam
taru Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 hoşuma gidiyor benim bu tempo. mangada da böyle ağır ağır ilerliyordu olaylar sanki yanlış hatırlamıyorsam.
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 taru said: hoşuma gidiyor benim bu tempo. mangada da böyle ağır ağır ilerliyordu olaylar sanki yanlış hatırlamıyorsam. aynen öyle, her chapter 1 bölüme denk geliyor ama şu an enrdeyse :)
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 gon bütün manayı cooldownları boşuna harcadı :D
Masakari Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 spo dediler spoya aldım Ne ara başladı bitti anlamadım. Gon bütün cephaneyi bir anda harcadı.
Öne çıkan mesajlar