fotosentez Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 bence bu anime en güzellerinden biri ama biraz kısa dewamı fln çıkacakmı biliomsnz[signature][hline]:tebrikz: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kymophobia Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 3 tane OVA devamı var zaten bu serinin. 30 bölüm ediyor toplamda.[signature][hline]Türkiye'nin en geniş anime arşivi için; Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşiv için; Mail: [email protected] MSN: [email protected] Takaslık ve satılık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Calier Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Hunter x hunter okadar kısa değildi aslında 62bölüm kendisi.Ova1 8,Ova2 8,Ova3 14 bölüm.[signature][hline]Sürekli güncellenen anime listem için.... www.geocities.com/animetakas/anime.html Takas dahil her türlü paylaşıma açık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kymophobia Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 http://anidb.info/perl-bin/animedb.pl?show=animelist&adb.search=hunter+hunter&do.search.x=14&do.search.y=4 [signature][hline]Türkiye'nin en geniş anime arşivi için; Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşiv için; Mail: [email protected] MSN: [email protected] Takaslık ve satılık... [Bu mesaj kymophobia tarafından 26 Ağustos 2005 14:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 yine yeniden hunter x hunter yayinliyorlar sanirim kisaltip vericekler ilk baslarini :) ilk bolum yayinlandi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 güzeldi ilk bölüm severim hunter x hunter i Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Yavruların büyümüş haliyle yenisini istiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 mangasini takip etmiyorumda animedeki butun ovalar felan varsa herhalde bi 30 bolum felan kucuk kalirlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 animesini izleyip mangasına sarmıştım bende akşam çekip yenisini izleyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 izleyin gençler hunter x hunter tam bir delikanlılık hikayesi ^_^ yeni seriyi gayet güzel yapmışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 eskisinin aynisi degilmi oldu bayada ben bi fark goremedim daha kisa bi sanirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 evet ama güzel işte yeni çizimler yeni seslendirmeler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 seslendirmeler felan ayni gibi. Bu arada op ve end de hisokayi harciyolar hep eleman povlarindan biri serinin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 abi hunter x hunter up! huehue yok mu yeni seriyi izleyen inanılmaz gaz oluorum izleyince hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 başladım ben, ilk bölüm bitti. böyle adventure kokacaksa her bölüm muhteşem <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 kokacak huehue ya çok ii karakterler ve çok ii build edio tensionı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Eskinin aynisi degilmi :) Green island bölümleri iyi olucak gibi. Bu arada hani manga çoooooooook yavaş ilerliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 11'e geldim. killua canım benim. beyaz saçını yerim. güzel gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 topic pek aktif değil ama benim son 3-4 aydır en keyif alarak izlediğim anime Hunter X Hunter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 ben 25 e geldim. işsiz bir biçimde izliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 mangasında ilk bölümleri okuyalı yıllar geçti animede izlerken cogu olayı hatırlamıyorum veya filler basıyorlar beynime beynime :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 37 oldum da 10 bölüm falan çakra çakra diye baydılar. beyaz kafalı oğlan ile gezsinler tozsunlar başlarını belaya soksunlar diye bekledim ama... nerede senin hunterlığın evladım diye çekicem köşeye. az kaldı. oh 37 de hoplama zıplama gülen yüzler var özledim lan. savaş savaş nereye kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 O şeyleri ezberle ilerde dövüşlerde çok işine yarıyıcak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 güncel seriye yetiştim. 40+ sonrası iyiydi. mafya da fena tırtmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 yeni serinin eskisiyle alakası yok di mi? 0 dan mı başlıyo? yoksa eskisini izlemek gerekli mi? remake ama kısaltılmışsa eski seriden kırpılan sahneler önemli mi, izlemezsem çok şey kaçırırmıyım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar