Desolator Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 said: BlaCk, 25 Ağustos 2005 18:41 tarihinde demiş ki: Yatagın sagında solunda altında bocuk olup olmadıgını kontrol etmeden uyuyamam :D valla sıcak yastıkta uyuyamam bi tek.. onun haricinde deli gibi uyurum çok şükür :)[signature][hline]Grom_Hellscream, 13 Haziran 2005 20:28 tarihinde demiş ki: ada buluşmasında paintball mı olcak?!?!? [b]DeSo[b] Was Here!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
redge Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 said: Chemical, 25 Ağustos 2005 04:59 tarihinde demiş ki: pike konusu aynıyız:) üstümde kazak tulum olsun gene örtüsüz yatamam. evet kapıya sırtımı dönemem bende. kapı herzaman önümde durmalı. film izleme bidaha sen:D. ayrıca duvara ayak dayarım komşular dann dann dann gece 3 de uyanır. yoksa biz kardeşmiyiz:D[signature][hline]Bir şeyi beceremiyorsan ya onu çok istemiyorsundur yada onun için pazarlık ediyorsundur *!Bir Bakış Atar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lothrodel Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 bacak arama yorgan pike mutlaka bişi alırım sırt üstü veya yüz üstü hayatta uyuyamam oda da hiç ışık olmamalı ayrıca saat sesinde de uyuyamam tik tak tik tak sesleri sinir eder beni yastıksız uyuyamam sanırım bu kadar.[signature][hline]god hates us all Beşiktaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Cam veya kapı illa açık olması lazım, kesinlikle üstüm çıplak olması lazım (alt taraf hariç), çift yastık olması lazım. Yorgan pike vs hiç farketmez ne olursa olsun. Son olarak da içmem lazım haha[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Vur kafayı yat uyu, kasmaya gerek yok.[signature][hline]Dünya'nın en büyük menejerlik oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bpowder Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 yatarken yanımda güzel bir kız olmasına dikkat edeim D:D:D:D:D her zaman yanında bir tane bulundurucan :D[signature][hline]I NeeeD A GirL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 yatmadan önce yorganı kaldırır sirkelerim.. önüne arkasına bakarım, yastıkları kaldırır onlarada bakarım, sonra boş yatağa bakarım.. böcek kontrol. geçenlerde yattım yanımda öküz gibi bi böcek 1 aydır böyle süregidiyor bu olay. sanırım ömrümün sonuna kadar öyle olacak heh[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WinterWolf Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Dişlerimi kesinlikle fırçaladıktan sonra yatarım[signature][hline]The magic is in the blood, it flows from the heart. Every time you use it, part of yourself goes with it. Only when you are prepared to give of yourself and receive nothing back will the magic work for you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Lambanın ve camların kapalı olmasına dikkat ederim. Mümkün oldukça yatmadan önce yatağımı ısıtmamaya çalışırım. 1 sigara içer öyle yatarım ama her gece değil arada sırada. Işık ben uyuduktan sonra açılabilir. Ama gürültü yapılmaması kaydıyla. Her zaman için duvar tarafına küçük bir yastık koyar kafamı ona yaslarım. Yorgan bacaklarımın arasındadır zati :) Üstüm açıldığında hissederim, uyanır örterim (acaip rüyalar görmemek için heh)[signature][hline]tiryakinim,tiryakinim pollyanna, 20 Ağustos 2005 16:55 tarihinde demiş ki: EVET HER BALONLU FAKE DEGİLDİR.LÜTFEN HEM BALONUM HİC OLMAMISTI BENİM İLK DEFA BURDA OLDU BALONUM COK SAOLUN COK MUTLUYUM NE DESEM BOŞ YANİ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 yatarken kesinlikle telefonum yanımda olmalı. olmayınca tedirgin oluyorum , uyuyamıyorum.[signature][hline]El fülfül , muço düldül... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 winampte sevdigim 3-5 sarkı kesinlikte acık olacak(uyuyamıyorum muziksiz :D ) ordegim yanımda olacak yeter[signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki: ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım Çizimlerim [Pati Albüm] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 öeh kendimi saplantılı zannederdim, sadece ayağım elim falan yere sarkmasın bide kapım kesinlikle açık olmamalı, bunun dışında özellikle duvara dönük uyumak beni çok rahatlatır, belkide yönsel bi durumdur, normal yattığım anda düz tarafa bakarım, diğer tarafa dönünce bi değişiklik olduğu için belkide rahat hisediyorum kendimi ayrıca benim uyuma şeklim çok ilginçtir, vücudumun şekli ters C şeklinde olur içe degil dışa doğru gerilirim böle acayiptir yani, yurttayken millet çok gülerdi :D[signature][hline]Boo, are you happy now? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Kapıyı kapamazsam olmuyorr.[signature][hline]Eforran of the Eclipse Galaxy Emekli yakın dövüş üstadı:D... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 said: MartinLGore, 25 Ağustos 2005 04:55 tarihinde demiş ki: Yatarken uyguladığınız prensipleriniz felan var mı? Mesela ben kesinlikle duvara karşı uyuyamam saplantıdır bende.. Çünkü küçükken bi film izlemiştim adamın arkasından öldürüyolardı.. Bir de düz yukarı bakarak uyuyamam genelde. Yine bi film de alttan matkapla delerek yatağı adamın boğazını deliyolardır.. Mesela küçükken yatağa geçerken saniye sayardım, 10 dan geriye sayardım.. Gece tuvalete giderken de oyle.. Bazen işim uzun sürerdi aynı saniyeyi sayrdım. Sanki saniye bitince öcü gelecek zannederdim.. Ama düz yukarı bakma duvara bakma saplantısı halen var.. Sadece diğer tarfa bakarak uyurum... Sonra yatağın ısıtılmasından nefret ederim.. En sevdiğim şey yatağın soğuk olması olayıdır.. Yatağa onun için ilk ben girmeyi tercih ederim soğuk soğuk insanı ferahlatır.. Sonra illa üstüme bişi sermme lazı. 40 derece sıcaklıkda olsa bi pike sererim.. Yani vücuduma bişi değmeden uyuyamam.. (çekmeyin başka yerlere) sizin var mı takıntılarınız boyle? yoksa biz kardesmiyiz bende aynı standartlari ararim :D[signature][hline]Wispy, 20 Temmuz 2005 10:21 tarihinde demiş ki: Hakkari de yola döşenen mayın blackchaos, 20 Temmuz 2005 10:09 tarihinde demiş ki: Allah Karayollarının Belasını versin !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Yüzü koyun yatarim yastigi iki elimle kucaklarim sola donuk yatarim o kadar :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 gece uyurken pike fln bende de hastalıktır. hiç bi yerimi örtmesem ayaklarımı örterim. bi de uyanınca okul sabahları, mutlaka küfrederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 sağ bacağım mutlaka dışa doru biraz açık olmalı bi elim yastığın altında telefonumu tutuo olmalı saçlarım bi yerime değmemeli bu şekilde uyurm ama uyandımda bu şekilde olmam kesinlikle :)[signature][hline]kabarama kabarama kel cansın, abin güzel sen çirkin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lullaby-kit Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 valla pek fazla sırtüstü yatamıyom çünkü yatarsam karabasanlarla buluşuyoz:Do yüzden sağ tarafa dönmüş bi vaziyette yatıyorum.ve dışarda mutlaka bi ışık olmalı.ışık olmassa biri gelip öldürcek gibi hissediyom.özelliklede chucky e saplantım var.elinde bıçakla arkamdan gelip gırtlağımı kesicekmiş gibi oluyo hep.rrrghh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Bende ya üstümü tamamen örtücem yada hiç örtmücem. yorgan/döşek/pike/harpoon yarım olursa ben uyuyamam. Ayaklarım genelde dışarda uyurum. Pike ayağıma dolanırsa tepinmeye başlarım. Yatakta çok seri hareket ederim. ܔܔܔܔܔܔܔܔܔܡܡܡܡ[signature][hline]Name: CaNNi Class: KaşarHood Clan: Costa Lvl: +10 Server: Beramus I Dont like This Game But This Game Like Me ^^ CaNNiBaL_CoRpSe >>>> Kısaca CaNNi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 ben yatarken genellikle çoook uzun düşüncelere dalarım uyuyana kadar. bi de üstümde pike yorgan vs. bişi olsun isterim ama olmasa da uyurum (nitekim şu sıcak günlerde kullanmam ama gerek olmadığı zamanda bile kullanabilirim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Nasıl yattıysam kesinlikle öyle uyanırım.[signature][hline]We're Opeth from Stockholm-Sweden.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Bu uyumak ne dertli birşeymiş ya[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
go2hell Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 ayagımın altına takılıcak bisi olmamalı pikedir çarşaftır falan olmamalı anca kısın yorgan :)[signature][hline]Nightwish Power go2hell will be a jeolog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 said: Spidee, 25 Ağustos 2005 05:01 tarihinde demiş ki: Ayakta bile uyurum valla =) not: büyük harfler ve küçük harfler ses desibelini ifade eder -güneş -zzzz -GüüüneeŞŞŞ -zzzzz -GÜneŞŞ -zzzz -GÜNEŞ -zzzz -GÜNEEEEEEEŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ -zzzzz -...... -zzzz - hay sokim güneş -ha ne efendim?[signature][hline]"Think of me long enough to make a memory..." Nightwish TarjaT. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 ben de asla bişi örtmem üzerime. bi de kar yağsa cam açarım. donarak can vercem bi gün zaten :D. bacak arasına soğuk bi yastık sıkıştırırım, yatağın da buz gibi olması lazım. bazen yastık çok ısınır sinir olurum gider saçları ıslatırım serin serin :) okul sabahları 20 dk kadar önce kalkarım normal kalkmam gereken saatten: 20dk küfrederim çünkü. (bendensin eternalus :D ) bi de hiç yatağın ortasında yatmam niyeyse. hep kenarından düşecek kadar uçta yatarım. ne bilim daha rahat sanki.sabah sigara yakma olayı bende de var :)[signature][hline]Metakuso Karus 6x Ares Hala Sorcerer :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar