dalamardl Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 GErçekten çok merak ediyorum...Dost diyebilceğim 2 arkadaşım var bir kaç tane yakın arkadaşım var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Dost olarak 12 tane filan var, baya yakın arkadaş 6 tane var çok çok yakın 4 tane var öle tanıdık olarak baya çok var :P[signature][hline]Yeni mmorpg sitemiz : www.sindarin.gen.tr www.fmturk.net 17.00, 19.00 Radyo yayınındayım beklerim hepinizi. [Bu mesaj bir Undead büyüsü tarafından 17 Temmuz 2004 00:50 tarihinde değiştirilmemiştir] [i][b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 kız arkadaşım cok.ama dostum kankam diyebilcegim bi kız yok erkek olaraksa yakın arkadaşım çok.dost olaraksa 3 kişi var[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dalamardl Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Nedense kızlardan hiç dost olmadı Bellow 12 tane dostu nerden buldun be:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tahakiraz Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 karşı cinsten çok samimi dost olmaz.öle dost olursada sonuna kadar devam edeceğinin kimse garantisini vereemz. hayatımda iki tane ne bık yersem yiyim bırakmayacak 2 insan var..bağlı derecesindeyiz birbirimize..ailemden biri gibi..onlar harbiden dostum.. onun dışındanda tonlarca arkadaş ve 10 civarı ii arkadaş hatto dost diebildiğim insan var..[signature][hline]önce Allah sonra yallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 arkadaş olarak neysede; dost olarak aşağı yukarı...... 6-7 tane kız, 5 tane de erkek dostum, kardeşim var. ama bir şeyi saymak kötüdür, saydıkça azalır derler....[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 2 tane var erkek ikiside yanımda mal mal izliyo yazdıklarımı[signature][hline]BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 bu soru için aslında biraz erken. lakin bunu kendiniz görmeden inanmayacaksınız zaten :)[signature][hline]Bu hayattan asla sağ kurtulamayacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dalamardl Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Ya bende şu sıra onlara biraz ilgisiz olmulum sanırım diger arkadaşlarıma daha fazla ilgi göstermişim ama isteyerek onları arkada bırakmak istemedim onların dertleriylen ilgilenmemezlik etmek istemedim ama onlar benı sogudu olarak gördü ve bi tavır aldılar sankı bana cidden dost ayagı yapma dercesinde bir hareket sezinliyorum yani kendi aralarında biraz daha yaklaşmışlar gibime geldi burdan da aklıma dostunuz varmı yokmu sorusu geldi Sizinde dostlarınız arsaında böyle sorunlarınız oldumu ve oluysa sonun nasıl bitti.Sadece2TaneDostumVar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Dostum kadar düşmanım olsaydı çok rahat yaşardım.[signature][hline] i own j00 bLogger Mike Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boenx Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 said: kermit, 23 Ağustos 2005 21:12 tarihinde demiş ki: 2 tane var erkek ikiside yanımda mal mal izliyo yazdıklarımı Hehe süper bu =) Valla bendede istemediğin kadar erkek arkadaş var ama çok çok yakın dersen 2-3 tane. Kız arkadaş dersen ondan mevcut değil ;) Okul dersane bi kaç kişi var yani ama arkadaşlık boyutundamı bilemicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dalamardl Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 said: kermit, 23 Ağustos 2005 21:12 tarihinde demiş ki: 2 tane var erkek ikiside yanımda mal mal izliyo yazdıklarımı Lol StRenchero~sadece para için diye sanırdım:) horacegoesskiing~İnş bu insanlarda yanılmam da düzelirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufenta Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 1 kankam var. gerisi yalan.[signature][hline]ALL I EVER WANTED WAS YOU TO MYSELF. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 kız dostum yok 2 tane dostum adam gıbı adam arkım var :)[signature][hline] Life it seems will fade away...Drifting further everyday.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 bi erkek dostum var,bi dost mu bilmiorum ama kız dostumda var dielim :) 3-4 tane yakın erkek arkadaşım var,3-4 tane fln da yakın kız arkadaşım var.Baska bi sürü arkadaşım var ama çok yakın diil gezmelik tozmalık :)[signature][hline]''ağlamak ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması, bir boyut değiştirme çabasıdır...'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ColdShadow Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Dost 1 tane... Onunla da malesef okul sebebiyle pek görüşemiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaKsi Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Kızlardan dostum 1 tane vardı. Şimdi ikinciside geldi yanlız onunla dostluktan ileri düşünüyoruz. Kısmet olursa tabi ki, erkeklerden dostum aynı zamanda da akrabam 1 kişi vardı. Beraber büyüdük, ama o benden önce gitti :( neredeyse 3 sene oluyor gidişinden şimdi hatırladım yine kötü oldum :([signature][hline]KaKşi: Sence Aşk gerçekten bir kumar mı? Ranina: Rus ruletinden farkı yok.. KaKşi: O halde niye beni öldürmüyorsun? Ranina: Yaşamak için sana ihtiyacım var. Tıpkı senin bana olduğu gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 said: BeIlow, 23 Ağustos 2005 21:00 tarihinde demiş ki: Dost olarak 12 tane filan var oha. 12 tane "filan" bide? "12 tane" desen "yuh amma çokmuş" derdim de. şimdi " oha dahaa kendisi bile 12 "filan"diyor" diye düşündüm:) bence bir insanın bu kadar çok dostu olamaz. (gerçek dostu)[signature][hline]"Think of me long enough to make a memory..." Nightwish TarjaT. [Bu mesaj Mix tarafından 23 Ağustos 2005 21:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 ehuehue ayırdım zaten gerçekten güvendiğim 4 tane var her şeyi paylaştığım ama dost dediğim 12 kadar var ha hepsi kız deil 7 tanesi filan kız :/[signature][hline]Yeni mmorpg sitemiz : www.sindarin.gen.tr www.fmturk.net 17.00, 19.00 Radyo yayınındayım beklerim hepinizi. [Bu mesaj bir Undead büyüsü tarafından 17 Temmuz 2004 00:50 tarihinde değiştirilmemiştir] [i][b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 erkek: 2 kız: 0 Arkadaş dersen var tabi. Dost kavramı apayrıdır ama.[signature][hline]Grimwolf, 06 Ağustos 2005 22:37 tarihinde demiş ki: Ulan paticiği patiçüke çevirdiniz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 kimsem yok[signature][hline]Ucanadamla msn sohbeti: boğaç (seçilmiş kişi): kadın olmak ister miydin Lexius || Alkoliğim ben...: hastır lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Dost... 2+1(bu 1 kardeş :D) kız yok bunların içinde..[signature][hline]MONO(b)LOG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 said: horacegoesskiing, 23 Ağustos 2005 21:16 tarihinde demiş ki: bu soru için aslında biraz erken. lakin bunu kendiniz görmeden inanmayacaksınız zaten :) Eheh belki dalamard 35 yaşında :p (hmm gerçi 35 yaşında olsa böyle bi konu açarmıydı? hmm...)[signature][hline]Peek-a-boo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wordellion Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 kızlardan 4 erkeklerden 2[signature][hline]And darkness will cover the light wrdlln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 2 kankam war gerısı yalan oldu (arkadas cok warda ortamı cok baydı cok sıkılıom) [spo1=Gerisi Yalan]EMİŞ ve Bünyo sizsiz wakıt gecer mı [/spo][signature][hline]Self control; Breaks down..!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar