Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kaç tane dostunuz var?Kız/Erkek

dalamardl

Öne çıkan mesajlar

Dost olarak 12 tane filan var, baya yakın arkadaş 6 tane var çok çok yakın 4 tane var öle tanıdık olarak baya çok var :P[signature][hline]Yeni mmorpg sitemiz : www.sindarin.gen.tr
www.fmturk.net
17.00, 19.00 Radyo yayınındayım beklerim hepinizi.

[Bu mesaj bir Undead büyüsü tarafından 17 Temmuz 2004 00:50 tarihinde değiştirilmemiştir]

[i][b]
Sosyal ağlarda paylaş

karşı cinsten çok samimi dost olmaz.öle dost olursada sonuna kadar devam edeceğinin kimse garantisini vereemz.

hayatımda iki tane ne bık yersem yiyim bırakmayacak 2 insan var..bağlı derecesindeyiz birbirimize..ailemden biri gibi..onlar harbiden dostum..
onun dışındanda tonlarca arkadaş ve 10 civarı ii arkadaş hatto dost diebildiğim insan var..[signature][hline]önce Allah sonra yallah
Sosyal ağlarda paylaş

Ya bende şu sıra onlara biraz ilgisiz olmulum sanırım diger arkadaşlarıma daha fazla ilgi göstermişim ama isteyerek onları arkada bırakmak istemedim onların dertleriylen ilgilenmemezlik etmek istemedim ama onlar benı sogudu olarak gördü ve bi tavır aldılar sankı bana cidden dost ayagı yapma dercesinde bir hareket sezinliyorum yani kendi aralarında biraz daha yaklaşmışlar gibime geldi burdan da aklıma dostunuz varmı yokmu sorusu geldi
Sizinde dostlarınız arsaında böyle sorunlarınız oldumu ve oluysa sonun nasıl bitti.Sadece2TaneDostumVar...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
kermit, 23 Ağustos 2005 21:12 tarihinde demiş ki:
2 tane var erkek ikiside yanımda mal mal izliyo yazdıklarımı

Hehe süper bu =)

Valla bendede istemediğin kadar erkek arkadaş var ama çok çok yakın dersen 2-3 tane. Kız arkadaş dersen ondan mevcut değil ;) Okul dersane bi kaç kişi var yani ama arkadaşlık boyutundamı bilemicem
Sosyal ağlarda paylaş

bi erkek dostum var,bi dost mu bilmiorum ama kız dostumda var dielim :)
3-4 tane yakın erkek arkadaşım var,3-4 tane fln da yakın kız arkadaşım var.Baska bi sürü arkadaşım var ama çok yakın diil gezmelik tozmalık :)[signature][hline]''ağlamak ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması, bir boyut değiştirme çabasıdır...''
Sosyal ağlarda paylaş

Kızlardan dostum 1 tane vardı. Şimdi ikinciside geldi yanlız onunla dostluktan ileri düşünüyoruz. Kısmet olursa tabi ki, erkeklerden dostum aynı zamanda da akrabam 1 kişi vardı. Beraber büyüdük, ama o benden önce gitti :( neredeyse 3 sene oluyor gidişinden şimdi hatırladım yine kötü oldum :([signature][hline]KaKşi: Sence Aşk gerçekten bir kumar mı?
Ranina: Rus ruletinden farkı yok..
KaKşi: O halde niye beni öldürmüyorsun?
Ranina: Yaşamak için sana ihtiyacım var. Tıpkı senin bana olduğu gibi.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BeIlow, 23 Ağustos 2005 21:00 tarihinde demiş ki:
Dost olarak 12 tane filan var

oha.

12 tane "filan" bide?

"12 tane" desen "yuh amma çokmuş" derdim de. şimdi " oha dahaa kendisi bile 12 "filan"diyor" diye düşündüm:) bence bir insanın bu kadar çok dostu olamaz. (gerçek dostu)[signature][hline]"Think of me long enough
to make a memory..."

Nightwish
TarjaT.

[Bu mesaj Mix tarafından 23 Ağustos 2005 21:59 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ehuehue ayırdım zaten gerçekten güvendiğim 4 tane var her şeyi paylaştığım ama dost dediğim 12 kadar var ha hepsi kız deil 7 tanesi filan kız :/[signature][hline]Yeni mmorpg sitemiz : www.sindarin.gen.tr
www.fmturk.net
17.00, 19.00 Radyo yayınındayım beklerim hepinizi.

[Bu mesaj bir Undead büyüsü tarafından 17 Temmuz 2004 00:50 tarihinde değiştirilmemiştir]

[i][b]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...