Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

lütfen sizde trace gönderin ılgılı adrese(latency sorunu)

damdaki_kedi

Öne çıkan mesajlar

yazabilirdim ama ıkı sebeble yazmadım;bir msg cok uzun olur gereksiz< yer işgal ederdi,iki ilkgili adreste nasıl trace alınacagı vs ayrıntılı bir sekılde yazılmıs win xp,98,me vs ye göre.sadece adresi tıklayın yeterli.cya[signature][hline]mart ayı süresince yoğun işlerimizden dolayı kapalıyız
Sosyal ağlarda paylaş

hehe bu gevurların formalitesi öldürüyor beni :)
Bak işte TR cıkışından sonra sapıtıyor pingler, DW ULda problem yok, problem dunku bakımdan sonra başladı. Bu ipuçlarını bulmak için günlüğü 1500$ olan özel sorun bulucu adamın gelmesini beklerler ve butun mailleri ona forward ederler bu amca 2 gun inceler ve bulur sorunu :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak
Kızımız Duru
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Absolut, 25 Ağustos 2005 13:41 tarihinde demiş ki:
hehe bu gevurların formalitesi öldürüyor beni :)
Bak işte TR cıkışından sonra sapıtıyor pingler, DW ULda problem yok, problem dunku bakımdan sonra başladı. Bu ipuçlarını bulmak için günlüğü 1500$ olan özel sorun bulucu adamın gelmesini beklerler ve butun mailleri ona forward ederler bu amca 2 gun inceler ve bulur sorunu :)

bende o amcalardan olmak istiyorum bi yanda caktırmadan fake acc 'la burda soucam "nedir bu latencynin hali nasıl cozulur bu" diye kesin birileri cevap verir hehehe[signature][hline]Beş Hececiler
64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE
Sosyal ağlarda paylaş

super ya ama tabı kadrolu calışamıyo onlarda, bu arada sorduğumda ingilizce yazarsanız cozumleri bide beni ceviri derdinde kurtarırsınız cok sevinirim

edit: bu arkadaşların girişide karızmadır böle 9 takım elbiseli adam untouchables şeklide veya 9 sprt bohem tip icer girip odaya kapanıp işi bitirip cıkıyo falan.[signature][hline]Beş Hececiler
64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE

[Bu mesaj Cuce tarafından 25 Ağustos 2005 13:56 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...