damdaki_kedi Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 http://forums-en.wow-europe.com/thread.aspx?fn=wow-tech-support-en&t=143864&p=1&tmp=1#post143864 sizde trace atıp yollarsanız soruna bir nebze olsun çözüm bulunabılır belki[signature][hline]mart ayı süresince yoğun işlerimizden dolayı kapalıyız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Birde trace yapılacak adres ve metodu yazsan iyi olucak :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
damdaki_kedi Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 yazabilirdim ama ıkı sebeble yazmadım;bir msg cok uzun olur gereksiz< yer işgal ederdi,iki ilkgili adreste nasıl trace alınacagı vs ayrıntılı bir sekılde yazılmıs win xp,98,me vs ye göre.sadece adresi tıklayın yeterli.cya[signature][hline]mart ayı süresince yoğun işlerimizden dolayı kapalıyız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Valla istedikleri herşeyi yolluyorum bakalım sonumuz hayrola :) İlginç olan haftalık bakımdan sonra bu problemin olması. :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 ben attachlerle maili yolladim ama bi yarari olacagni sanmiyorum biz ny lerden gezip geldikce[signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani Wen of Burning Legion gizli ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Problem NY hattında :( Ankara falan direk EUya cıkıyor herhalde[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 yok tum turkiye Ny den gidiyo[signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani Wen of Burning Legion gizli ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 EE o zaman nasıl bazıları problem li ama digerleri değil? Yar bana bir çözüüümümmmmmmmmm karagözümmmmm[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 geographical distance of Turkey from the European servers abi bu ne be ben amerikada 350 pingle oynuyodum bi haftadır 550 ping EU ya Amerika daha mı yapın[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN BonePART's Blog Last Update: 17.08.2005 THE GREAT OBSESSION Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Yok mal adam latency problemi diyince 200 latency dicez falan sandı herhalde heheh :) 200 bulsak öpüp başımıza koyarız be :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 bide abi adamlar harbi mongol foruma 100 kisi pastelemis hala bize txt ile yollayın diyo dayı goremiyo musun forumdan dumduz acık iste herkesde aynı 300 pinge kadar geliyo teliada ondan sonra request timed out[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN BonePART's Blog Last Update: 17.08.2005 THE GREAT OBSESSION Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 hehe bu gevurların formalitesi öldürüyor beni :) Bak işte TR cıkışından sonra sapıtıyor pingler, DW ULda problem yok, problem dunku bakımdan sonra başladı. Bu ipuçlarını bulmak için günlüğü 1500$ olan özel sorun bulucu adamın gelmesini beklerler ve butun mailleri ona forward ederler bu amca 2 gun inceler ve bulur sorunu :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 adam kendi forumlarina bakmiyor ki. acmis bi konu 2 satir yazi yazmis patch`e gelecek sonradan kararlastirilan kucuk ayrintilar gibi. bir daha o topic`e yazi yazmiyor.[signature][hline]Nanette the danette. Burning legion. Alliance. Mage. Invadoria. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 said: Absolut, 25 Ağustos 2005 13:41 tarihinde demiş ki: hehe bu gevurların formalitesi öldürüyor beni :) Bak işte TR cıkışından sonra sapıtıyor pingler, DW ULda problem yok, problem dunku bakımdan sonra başladı. Bu ipuçlarını bulmak için günlüğü 1500$ olan özel sorun bulucu adamın gelmesini beklerler ve butun mailleri ona forward ederler bu amca 2 gun inceler ve bulur sorunu :) bende o amcalardan olmak istiyorum bi yanda caktırmadan fake acc 'la burda soucam "nedir bu latencynin hali nasıl cozulur bu" diye kesin birileri cevap verir hehehe[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 :) bize siemensten oyle bir grup gelmişti bi inceleme içinde adamın gunlugu 2500$dı. İncelemeyi çabuk bitirsin diye ne yapacagımızı şaşırmıştık hehe toplam 9 kişiydiler bu arkadaş başlarıydı :) Diğerleri gunluk 500-1000$ arası değişiyordu hehe[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 super ya ama tabı kadrolu calışamıyo onlarda, bu arada sorduğumda ingilizce yazarsanız cozumleri bide beni ceviri derdinde kurtarırsınız cok sevinirim edit: bu arkadaşların girişide karızmadır böle 9 takım elbiseli adam untouchables şeklide veya 9 sprt bohem tip icer girip odaya kapanıp işi bitirip cıkıyo falan.[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE [Bu mesaj Cuce tarafından 25 Ağustos 2005 13:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 İlk gün öyle resmi idiler ama son gidiş günleri hepri şortluydu hehe. Bize sökmez öyle gravat falan.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Bu arada sorun telia da cidden demin diablo oynıyım dedim biraz oda dehşet ping verdi, WC3 de patlarsa sıkılıcam butun gun artık[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Ama neden herkeste yok? Yani o ilginç bir olay. Sonuçta ankaradan veya bodrumdan bağlı birkaç kişi ile konuştum problemsiz oynuyorum dediler. Hatta biri WG sırasındayım sonra konuşalım dedi hehe bilir o kendini :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 E tabi paladin dps is fine nede olsa, belki sadece istanbuldur, ne bileyim bunu sırf tarace'lerle nasıl cozucekler ben onu anlamadım =) uzamaz umarım bu iş[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 bi an içimden mesaj atıp " I also live in Istanbul, Turkey" diyesim geldi. Ama Ankara'da olunca içimde patladı :-P[signature][hline]Beş Hececiler I fear no enemy! I fear not death! For the khala is my strength. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Ben kasamadım login char slection falan yazmadim bişi =) Senin durumun ne benzermi?[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 valla ben denemedim. forumda birileri öfkelenmiş bağırmış felan ilginç olmuş.[signature][hline]Beş Hececiler I fear no enemy! I fear not death! For the khala is my strength. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 gereksiz öfkeler bunlar ama toparlamış sorna kendini =) lakin "/peace" e bittim =)[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
damdaki_kedi Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 (Lucifugous)biri baya kızmış haklı olarak.bu arada türkiyede toplam kaç kişi wow oynuyor yaklasık olarak biliyormusunuz?[signature][hline]mart ayı süresince yoğun işlerimizden dolayı kapalıyız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar