Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

--Majesty -- Sevenler

Masticore

Öne çıkan mesajlar

hala geçemedim anasını satıyım . oyun save'i koyun lan görmek istiyorum inanmiyorum kimseye :? nasıl geçtiniz diye sormuycam artık sormaktan bıktım :) .Save load la tüm lairları işaretledim gene olmuyor

@Kartan

Solaris iyide kaleyi lvl 3 yaptınmı geliyor.Onu yapana kadarda....
Ah bi barbar olucaktı ki değil 30 gün 10 gün verseler bitirirdim.

Birde çok dengesiz bir bölüm be kardeşim. lvl 10 solaris'te gelebilir LvL 17 solaris'te ama aralarında baya güç farkı var ee kaderimizi birazda şans çiziyor bu bölümde.
Sosyal ağlarda paylaş

Çoğunlukla para yetmiyor,para yetse de herolar canavarlarla uğraşırken çok vakit gidiyor + en kötüsü: keşif yapmak çok problem,elinde sadece rogue ve elfler var,onlar da tırsak :/ Zaman limiti konmasa iş çok kolay,ama her lairden sonra yığılan canavar dalgasıyla en az 5 gün uğraşıyorsun.Zaten az hero var, yıkılan bir yerler oluyor mutlaka
Sosyal ağlarda paylaş

Oyunu inceleyenlerde demiş
said:
However, there is one caveat: a few of the quests seem a little bit unbalanced, and so an expert quest like "Legendary Heroes" is more difficult than the master quests, but another expert quest, "Darkness Falls", is easier than most of the advanced quests.

Ben pes ettim artık. Kartan'ın dediği gibi tırsak üniteler keşif yapmıyorlar. Haritadaki tüm Denleri save load'la işaretledim ama . Keşif yapamıyorsun yapmıyorlar. Rogue ve Ranger var elimizde keşifci olarak elfte yok.Elf yine onlardan iyi. Bazen warrior yapıyor para cok olursa oda gidene kadar 32432 yaratıkla kapısıyo potion'ı bitiyor sansı varsa ölmeden dönüyor.

Keşif yapabilsem solaris'le yıkıcam hızlı hızlı.Çok sacma bir bölüm olmuş Başlıyorsun oyuna 3 tane den yanı başında bitiyor seviniyorsun ama lvl 10 solaris cıkıyor bu seferde heroes olarak. Restart diyorsun lvl 17 solaris cıkıyor ama Den lerde haritanın ucunda cıkıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Bu arada keşif için rogue-elf derken reward flagleri kastettim.Zaten rangerin keşif olayı hak getire,adam rock golemi görüp üstüne iki darbe yiyince posttravmatik stres bozukluğuna giriyor,1 hafta innden çıkmıyor.Bir de kimse bahsetmemiş,o greater gorgonların allah bin türlü belasını versin,yetti petrifyları be...
Sosyal ağlarda paylaş

gorgon? bela? bendeki durum su. yarım canlı 1 monk 2 gorgon 4 medusa arasina girer. hic potionı yoktur arkadasın. "yarım candır". canı azalsın heal atayım diye beklerim. azalmaz. azadıgında 300 goldluk heaı basarım. 2. atamadan adam kalmaz karsıda.
öyle bi durum :P
Sosyal ağlarda paylaş

LethE said:
elf yokmu?.. inn yapıyosun dimi? inn yapmassan gelmez elfler..
ve gnome yaparsan da gelmez..
dwarflar 28. gün falan geliyor gelir gelmez 2 tane cıkarabilirsen tamir de yardımları olur.
solarisin binayı yıkarsan krolm da yaparsın.

Gnome yaptınmı elf olmadığını bilmiyordum... hmm ama gnomesuzda olmaz ki o gnomelar üstünde biraz armor ve posion'lı bir daggerları varsa Rock golem'i rahatlıkla yatırıyorlar :) birde 3 gnome olduğu için cok işe yarıyor. Solarisi yıkıp saldırmayı deniyicem şimdi
Sosyal ağlarda paylaş

Solaris'i yıkıp barbarlarla savaştığımda daha etkili olduğumu söyleyebilirim 4 tane den yıkabildim ilk oynayışımda bunada şükür önceden bunudu basaramamıstık hem binası ucuz hemde 1 vurusta rock Golemi alabiliyor birde öldümü % kaç ihtimal bilmiyorum ama geri kalka biliyor.Tek sorunu savaşmaktan potion almayı unutuyorlar :)
Sosyal ağlarda paylaş

Cuce said:
barbarın guzelliği lvl 1 ken ile ock iş görmesi, ölsede cok sorun olmuyo basıyosun yenısını hemen.

bide krolm temple'ları ucuz buda guzel bişi

evet cok ise yariyor bence oyunun en iyisi barbarlar (tu). Birde exp. da 4 yerine 6 tane basabiliyorsun bir binadan. Ayrıca binasıda çok sağlam 800 hp si var kolay kolay yıkılmıyor saldırılara karsı
edıt: Birde binası çok ucuz ya 4. basıyorum 2400 gold mu ne tutuyo. O 4. solaris olsaydi 7000 8000 tutardı
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...