Luriel Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 yanlız son lvla kadar geldim ama sondan 1 önceki lvlda trade postların periodic para getirdigini farkettim o kadar da şuursuz gelmişim son bölüme :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 bende sen yazdıktan sonra dikkat etitm karavan yolluyor tradepostlar.. sanıyodum görev icabı biri para yolluyo :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 asdf o kadar bölümü trading post olmadan nasıl geçtiniz? :D Karavanlardaki paranın marketplace'e marketplace lvli* karavandaki para olarak girdiğini de unutmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 valla ben 1 market 1 de potion marketiye geçtim son bölüme kadar ama son bölümde çok fazla para gerekiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 kuleli bölümü 3 warriors guild 4 temple of krolom la süpürdüm ben valla, elbet yanına wizards ve dwarf ta kurdum, 3 marketle durmadan rage of krom acıp barbarları yeniledim, ölselerde cok önemli dğeil cunki lvl 1 de bile cok vuruyolar ve sonucta amac mümkün oldğunca hızlı spire'lara ulaşıp yıkmak, e ragelede zınk diye dibind bitiyolar spire'ların Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 wavelerin geldigi bolumu ilk denememde sikintisiz bitirdim. nasil? ballista tower * 200 3-4 outpost. embassy. her guildden 1 tane. fairgrounds. sonsuz gun surdu, ama en hizlida oynadim hep. en az 3 market ve 3-4 tradepost (towerlerin arasina) koymayi unutma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 nedense expansıon ı cok sevemiyorum ben. orjınal gorevler daha guzel gelıyorlar hep bana. cok uzun sure oynadıktan sonra yenı gelen bınalara gıcık kapmıstım sanırım, o yuzden :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Ne güzel oyunmuş bu ya. Nasıl kaçırmışım bunu. 2. gelse de oynasak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Zor.Belki,imkansız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 su anda yapıyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 kim yapıyo? yalan ::o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 ya rly! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 şu an exp dahil bütün görevleri bitirmiş bulunmaktayım (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Legendary heroes,imdat! Şans faktörü önemli mi acaba bu görevde,barrowlar hep uzakta çıkıyor bende :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 keşke banada uzakta çıksa. ilk çıkan solar ben daha guild dikemeden yıkıyor gelen wave de ölüyorum. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Ne kadar erken yıkılırsa o kadar az yaratık geliyor yalnız,bir solaris hepsini hallediyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Kartan said: Legendary heroes,imdat! Şans faktörü önemli mi acaba bu görevde,barrowlar hep uzakta çıkıyor bende :/ Yavaş yavaş oynuyorum 3-4 questim kaldı benimde normal oyun bitti exp.lar kaldı .Ben sona bıraktım onu ama biri yazmıştı Save-load la geçiceksin abi onu başka çaren yok gibi. Hayır Gnome'lar tamir etse eyvallah ama etmiyor ki şerefsizler lvl'ı yüksek diye direk koşuyo blacksmith'e kapıyo bıçağı sonra allah ne verdiyse :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 "AY EM DİPİES GINOM!!" diye replik eklesinler majesty 2'de. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 yok ilk cıkan solaris 5 adım ötedekini yıkıyor zerg yiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Urban renawal bölümünü geçemedim ya ne bicim advance bu ya. Rogue ve Elf leri kesiyorum bu sefer goblinler geliyor. Yokmu bir taktiği bunun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 sen dalana kadar sana dalmıyorlar. her tarafa bi warriors guild bi rangers guild bi sürü ballista tower fln diktim bitti. yani bi 30 dakka build. 3 dakka da savaş. tavsiyem turnuva yapmaman senden çok düşman thiefleri katılıyor lvl verme boşuna adamlara. ha para sorunsa adamlar dalmıyor dedik haritanın 3 kösesine bi trade post at bitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Evet olabilir ama benimkilerin dalmasını engelliyemiyorum ki. Hatta denemek için pazar kurdum 3 tane yanlarınada guardtower kurdum . Para ile roguelara kestiririm golbinleri dedim ama genede daldılar . Benmkilerin dalmasını nasıl engelliyicem çözemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 goblniler o adamların dostu. goblinlere dalarsan roguelarda dalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 sgl cok basitmiş. Ben goblinlerin başına para koyuyordum ondan oluyormuş. Bilmiyordum dost olduklarınıda eet geriye kaldı bitek legendary heroes :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Nıç geçilmiyor.Ağlamaktan bıktım ama öyle :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar