Luriel Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 yanlız son lvla kadar geldim ama sondan 1 önceki lvlda trade postların periodic para getirdigini farkettim o kadar da şuursuz gelmişim son bölüme :P
LethE Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 bende sen yazdıktan sonra dikkat etitm karavan yolluyor tradepostlar.. sanıyodum görev icabı biri para yolluyo :P
Kartan Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 asdf o kadar bölümü trading post olmadan nasıl geçtiniz? :D Karavanlardaki paranın marketplace'e marketplace lvli* karavandaki para olarak girdiğini de unutmayın.
Luriel Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 valla ben 1 market 1 de potion marketiye geçtim son bölüme kadar ama son bölümde çok fazla para gerekiyo.
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 kuleli bölümü 3 warriors guild 4 temple of krolom la süpürdüm ben valla, elbet yanına wizards ve dwarf ta kurdum, 3 marketle durmadan rage of krom acıp barbarları yeniledim, ölselerde cok önemli dğeil cunki lvl 1 de bile cok vuruyolar ve sonucta amac mümkün oldğunca hızlı spire'lara ulaşıp yıkmak, e ragelede zınk diye dibind bitiyolar spire'ların
Jadelith Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 wavelerin geldigi bolumu ilk denememde sikintisiz bitirdim. nasil? ballista tower * 200 3-4 outpost. embassy. her guildden 1 tane. fairgrounds. sonsuz gun surdu, ama en hizlida oynadim hep. en az 3 market ve 3-4 tradepost (towerlerin arasina) koymayi unutma.
Namessar Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 nedense expansıon ı cok sevemiyorum ben. orjınal gorevler daha guzel gelıyorlar hep bana. cok uzun sure oynadıktan sonra yenı gelen bınalara gıcık kapmıstım sanırım, o yuzden :P
zlorwf Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Ne güzel oyunmuş bu ya. Nasıl kaçırmışım bunu. 2. gelse de oynasak.
Revangelis Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 şu an exp dahil bütün görevleri bitirmiş bulunmaktayım (:
Kartan Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Legendary heroes,imdat! Şans faktörü önemli mi acaba bu görevde,barrowlar hep uzakta çıkıyor bende :/
LethE Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 keşke banada uzakta çıksa. ilk çıkan solar ben daha guild dikemeden yıkıyor gelen wave de ölüyorum. :(
Kartan Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Ne kadar erken yıkılırsa o kadar az yaratık geliyor yalnız,bir solaris hepsini hallediyor?
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Kartan said: Legendary heroes,imdat! Şans faktörü önemli mi acaba bu görevde,barrowlar hep uzakta çıkıyor bende :/ Yavaş yavaş oynuyorum 3-4 questim kaldı benimde normal oyun bitti exp.lar kaldı .Ben sona bıraktım onu ama biri yazmıştı Save-load la geçiceksin abi onu başka çaren yok gibi. Hayır Gnome'lar tamir etse eyvallah ama etmiyor ki şerefsizler lvl'ı yüksek diye direk koşuyo blacksmith'e kapıyo bıçağı sonra allah ne verdiyse :)
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 "AY EM DİPİES GINOM!!" diye replik eklesinler majesty 2'de. (:P)
LethE Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 yok ilk cıkan solaris 5 adım ötedekini yıkıyor zerg yiyorum.
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Urban renawal bölümünü geçemedim ya ne bicim advance bu ya. Rogue ve Elf leri kesiyorum bu sefer goblinler geliyor. Yokmu bir taktiği bunun.
LethE Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 sen dalana kadar sana dalmıyorlar. her tarafa bi warriors guild bi rangers guild bi sürü ballista tower fln diktim bitti. yani bi 30 dakka build. 3 dakka da savaş. tavsiyem turnuva yapmaman senden çok düşman thiefleri katılıyor lvl verme boşuna adamlara. ha para sorunsa adamlar dalmıyor dedik haritanın 3 kösesine bi trade post at bitsin.
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Evet olabilir ama benimkilerin dalmasını engelliyemiyorum ki. Hatta denemek için pazar kurdum 3 tane yanlarınada guardtower kurdum . Para ile roguelara kestiririm golbinleri dedim ama genede daldılar . Benmkilerin dalmasını nasıl engelliyicem çözemedim
LethE Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 goblniler o adamların dostu. goblinlere dalarsan roguelarda dalar
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 sgl cok basitmiş. Ben goblinlerin başına para koyuyordum ondan oluyormuş. Bilmiyordum dost olduklarınıda eet geriye kaldı bitek legendary heroes :)
Kartan Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Nıç geçilmiyor.Ağlamaktan bıktım ama öyle :/
Öne çıkan mesajlar