Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

--Majesty -- Sevenler

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
asdf o kadar bölümü trading post olmadan nasıl geçtiniz? :D Karavanlardaki paranın marketplace'e marketplace lvli* karavandaki para olarak girdiğini de unutmayın.
Mesaj tarihi:
kuleli bölümü 3 warriors guild 4 temple of krolom la süpürdüm ben valla, elbet yanına wizards ve dwarf ta kurdum, 3 marketle durmadan rage of krom acıp barbarları yeniledim, ölselerde cok önemli dğeil cunki lvl 1 de bile cok vuruyolar ve sonucta amac mümkün oldğunca hızlı spire'lara ulaşıp yıkmak, e ragelede zınk diye dibind bitiyolar spire'ların
Mesaj tarihi:
wavelerin geldigi bolumu ilk denememde sikintisiz bitirdim.

nasil?

ballista tower * 200

3-4 outpost.

embassy.

her guildden 1 tane.

fairgrounds.

sonsuz gun surdu, ama en hizlida oynadim hep. en az 3 market ve 3-4 tradepost (towerlerin arasina) koymayi unutma.
Mesaj tarihi:
nedense expansıon ı cok sevemiyorum ben. orjınal gorevler daha guzel gelıyorlar hep bana. cok uzun sure oynadıktan sonra yenı gelen bınalara gıcık kapmıstım sanırım, o yuzden :P
Mesaj tarihi:
Kartan said:
Legendary heroes,imdat! Şans faktörü önemli mi acaba bu görevde,barrowlar hep uzakta çıkıyor bende :/

Yavaş yavaş oynuyorum 3-4 questim kaldı benimde normal oyun bitti exp.lar kaldı .Ben sona bıraktım onu ama biri yazmıştı Save-load la geçiceksin abi onu başka çaren yok gibi.

Hayır Gnome'lar tamir etse eyvallah ama etmiyor ki şerefsizler lvl'ı yüksek diye direk koşuyo blacksmith'e kapıyo bıçağı sonra allah ne verdiyse :)
Mesaj tarihi:
sen dalana kadar sana dalmıyorlar. her tarafa bi warriors guild bi rangers guild bi sürü ballista tower fln diktim bitti. yani bi 30 dakka build. 3 dakka da savaş.
tavsiyem turnuva yapmaman senden çok düşman thiefleri katılıyor lvl verme boşuna adamlara.

ha para sorunsa adamlar dalmıyor dedik haritanın 3 kösesine bi trade post at bitsin.
Mesaj tarihi:
Evet olabilir ama benimkilerin dalmasını engelliyemiyorum ki. Hatta denemek için pazar kurdum 3 tane yanlarınada guardtower kurdum . Para ile roguelara kestiririm golbinleri dedim ama genede daldılar . Benmkilerin dalmasını nasıl engelliyicem çözemedim
  • Yeni Oluştur...