Cuce Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 bende orda takıldım rangerlar yüksek lvl olmalarına rağmen hartanın ortalaından geri dönüyolar yaratıkları görünce, dönmeseler bile savaşıyolar yaralanıp dönüyolar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 kolay bi yolu var o bolumun ekonomi kur, outpost + embassy kur, 6 hero al oyle. sonra save et. haritanin sol ustunu ara, barrowlari not et. load et, sol alti ara, barrowlari not et. vsvs. sonra hepsini bulunca olduklari noktalara exploration flag at 500-1000 goldluk. hepsini bulunca teker teker kes :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 embasyden gelen herolardamı lvl 10-15 cıkıyo yoksa 2-3 mu cıkıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 2 3 çıkıo normalde o bölümü oynamadım ama ben deişikse bilemicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 10-15 cikiyo :) 10-15k gold, ama ossun yani 6 hero, ikiye katliyo ordunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 embassy çok şans işi ya, abuk sabuk adamlar gelip de reslerken iflas ettiğim durumlar oldu. yine de yapmak gerekiyor en azından bir tane. elf filan çıkarsa hiç reslememek lazım aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 Jadelith said: kolay bi yolu var o bolumun ekonomi kur, outpost + embassy kur, 6 hero al oyle. sonra save et. haritanin sol ustunu ara, barrowlari not et. load et, sol alti ara, barrowlari not et. vsvs. sonra hepsini bulunca olduklari noktalara exploration flag at 500-1000 goldluk. hepsini bulunca teker teker kes :) Sorun 500 de 1000k da versen gitmiyorlar explore etmeye anca yıkmaya gidiyorlar onada temple of helia daki hero gidiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 helia nın kızlar delikanlı zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 iyi bende tam dungeon keeper tadında oyun arıyordum baya eğlenceli ve komik, bu arada yeni fark ettim barbarların çıktığı tapınakdan içinde adam varsa diskotek gibi müzik çalıyorlar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 helia rahibeleri azimli lair yıkma konusunda ama çok kötü dayak yiyorlar, sırf onlar yüzünden iflas ettim öyle master bölümde. onların olmadığı yeni oyuna başladım da öyle geçebildim orayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 helia lar en başarılı bulduğum herolarardından barbarlar ve warriorlar geliyo. monklar ve paladinler doğru düzgün hasar veremiyo, monklar cok zayıf zaten, paladinlerle warriordan cok üstün dmg vermedikleri halde hem cok daha zor lvl atlıyolar hem daha pahalılar hemde bountyleri takmıyolar. bide int ve resist train etmiyolar liblaryden sanırım, veya ben hiç denk gelmedim train etmişine. helia ise baya yıkıcı paladine oranla hemde daha ucuz. Barbar zaten barbar, desturu yok arkadaşın, warrior of discordlarda iyi ama heal calışmak gerekiyo kendilerine baya, lakin bicmeye başladılarmı durmuyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 of oynayamıyorum hala, intro olması gereken yerde takılıyo, blink32.dll yi silmeyi denedim bu seferde açılmıyo eksik dll var diye hlepzor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 ehe naaptın cüce, paladinler bariz oyunun en iyi melee'si karşıda dark phantom filan yoksa. en iyi dodge ve parry var, melee için çok hızlılar ayrıca. en kuvvetli büyü kullanıcıları dışında kimseye ölmüyorlar, (en ağır melee'leri tek başına sololayabilen kimse yok) ölecekleri zaman da kaçmayı biliyorlar. ama ölmeyeceklerse döt korkusuyla kaçmıyorlar aman çok yüksek lvl canavar diye wizard'ları filan ölüme terkedip. pot ve ekipmana para yatırıyorlar. (bazı zevzek herolar mesela cepte 10k gold üstte don gömlek geziyor şehre dönmeye üşendiğinden) lvl atlıyorlar ve res için para harcamıyorsun. discord tamam daha çok vuruyor ama int ve magic res train ediyorlar. monklar da magic resist gereken yerlerde tamamlıyor, defans ve ofansı da yeterince sağlam. para harcamamaları ve pot kullanmamaları dışında kusurları yok, arkadan healer destekleyince oyunda alamadıkları şey yok lvl 8'den sonra. (iron will geliyor 85 res başka kimsede benzeri yok wizard hariç) helia dediğim o lair yıkıcam gazıyla don gömlek geziyor işte, res ede ede iflasa götürür. golem veya yeti filan gelince reskill'e bağlıyor bunları maalesef. barbar konusunda şaka yaptın herhalde? oyunun en ezik herosu zira, bir senaryoda mecbur kullanmak zorunda kalmıştım da mezarlıktan geçilmiyordu etraf heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 paladin kullandım kulandım öle pek verim göremedim acıkcası, warriorlar daha başarılı geliyo bana. barbarlar konusunda ciddiyim, ucuzla ve cooooklar, ve feci gankliyolar, rage of krolm zaten cok başarılı bi büyü. krolm tapınakları hem ucuz hemde 6 kişi taşıyolar, barbarlarda ucuz, üstelik öldüklerinde belli bi ihtimalle kalkabiliyolar ayağa uzun bi süre sonra (ki uzun olmaıs iyi yaratıklar gitmiş oluyo). işe yaramak için cok lvl atlamalarına gerek yok cok hızlı recuit oluyolar, baya zerg içinler yanı, hızlılar rage of krolmla dahada hızlılar (herkez hızlı zaten rage'le) ortlama üstü bi ekonomiyle bütün combat süresince rage acık tutabiliyosun zaten. üstüne critliyo cocuklar =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 rage basacak paran varsa barbar > * rage of kroooooooooollllmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Nisan 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2008 eger -nointro yapip giirmeyi basardiysaniz fakat bu seferde oyun icinde random kilitleniyorsa, o zaman kisayola sag clickleyip windows98 compatibility mode u da ayarlayin. kilitlenmeler biraz azaliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 Aman diyim paladin ve monka kötü demeyin,bariz oyundaki en güçlü iki hero tipi... Önceden açıklanmış gerçi,paladin dodge ve parryi maxliyor,hp si gitmiyor neredeyse.Tek problemi verdiği hasarın ortalama olması.Lvl 10 üstü bir paladin bir rock golemi tek basına kesebiliyor,hp azalmadan neredeyse.Monklara gelince onların en esaslı olayı iron will adlı resistance büyüleri,büyü kullanıcılarından pek etkilenmiyorlar.Hasarı yok derseniz tek vuruşla bir anda adam kestikleri durum var,ama açıklamalarında belirtilmemiş,crush hit sanırım,discordlara benzer.Full hpli bir yaratığı o vuruşla tek hamlede alabiliyorlar.Bu ikisi dışında imba diyebileceğim bir hero yok malesef,wizardlar bile çok kırılgan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 hepsinin ayrı zayıflıgı var sonuçta saglam caster mob gelirse paladini harcıyıp geçiyo ama genelde severim bende. bu arada spellere description koymamıslar ya anlamadım bazı büyülei mesela change of hearth felan ne işe yarıo çözemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 Monk Tanktır ya. Her heronun yerine göre değişiyor iyiliği. Nasıl wizard kastımı ağlatıyorsa Monk'ta beter ediyor ama kastirması zor ve pek değmiyor çoğu bölümde. Kacsa kacamiyo, sehre yardim gerekse gelene kadar atı alan üsküdarı geçiyor. Phantom'lu bölümlerde baya işe yarıyor ama. Healer+monk olayı bitiriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 valla tek basına isterse o master bölümdeki canavarı sololasın, ne yazıkki işe yarıyan bi durum değil bu, paladin bi minator kesene kadar geri kalan 5 tane şehri yıkıyo geciyo.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 gayet işe yarayan bir durum, önde geri kaçmayan & ölmeyen bir tank olunca arkadan wizard duman ediyor. hem yüksek hp, hem yüksek parry, hem de yüksek resistance'lı yaratık yok, gayet güzel kesiyor güzel ekipmanlı paladinler. magic resistance gerekirse işte gene temple of dauros'tan monk çıkıyor. yani iki temple setinden bariz avantajlı olan bana göre. şikayetçi de değilim zira paladin & monk favori sınıflarımdır ehu ha ayrıca dediğim gibi hareket hızı da barbar/discord gibi kağnı değil heh, esas onlar minatorlara filan yetişemiyor. (:P) aggro alıp bir de peşindeki goblinden dayak yerken başkasını kovalıyor salaklar bazen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Hepsi iyi güzel de, ben oyunu açamıyorum onu ne yapıcaz? Intro giremeden/Oyun açılamadan kapanıyor, compatibility'yi de yaptım. Var mı ki bilinen başka çözüm? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 priestess unutmuşunuz temple of krypta'dan basılan kırmızı cübbeli hatunlar, direk ondan basıyorum her oyun, life steal büyüleri çok güçlü ve birsürü iskeletiniz oluyor. 20 ane iskelet geziyo mapde ve her kestikleri yaratık priestess'a xp olarak dönüyo bide bişey soracam paladin basmak için ne yapmak gerekiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 temple to dauros yapınca paladin basabiliyorsun. Birde Paladin+Monk+Healer her bölümde gidiyor abi istinasız,netice itibari ile vigilance diye büyü mevcut 800 gold gibi tuzlu bir ücreti olsa da paladinleri hızlandırmak için birebir. Birde koşu hızı için winged feat var,onun dışında paladinler kolay kolay yatmıyor kaçması gerektiği yerde kaçıyor,barbarlar ile discordlar çileden çıkartıyor adamı barbarlara res basamıyoruz zaten diğer templeları yapamadığımız için discordlarda da deli cesareti var 1500 gold 1500 gold hangi ekonomi dayanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 priestess lar da hakkaten çok sağlamdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar