Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

--Majesty -- Sevenler

Masticore

Öne çıkan mesajlar

Arkadaslar multiplayer majesty oynuyacak baba yigit ariyorum . Bilmiyorum belkide unutmussunuzdur bu oyunu . Hayatimda oynadigim en guzel oyunlardan biriydi. Forumlarda hic adinin bile anildigini duymadim .Ozellikle bu oyunu oynamayan FRP severler cok şey kaybeder :p[signature][hline]----Cennet'te Cehenennemde kendi içinde-----
Sosyal ağlarda paylaş

xp de calısır mı yaa .. ben de cok severdim gidip alıcam joydan :p[signature][hline]Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir /
Caya gaamaltiya gatar / Dimeli nedir nedir /
Miskimit denince ahla / Tamam sindi gaptim /
Heman onun adi duser / Eti Eti Eti

nukbasliklikiz, 28 May 2003 03:56 tarihinde demiş ki:
puahau lameriz zaten!!!
Sosyal ağlarda paylaş

Her ne kadar oyun camiası pek beğenmesede,ben çok beğenmiştim.Hala ara sıra açar oynarım.Ama artık her ıncığı cıncığını bildiğim için eski zevki vermiyor...[signature][hline]"so now, i got a granddaughter from a son who's not me own, and a daughter o' his that's not his own. ye'd think that one of us would've figured out that half the fun's makin' tha damn brats!"
Bruenor Battlehammer
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 yıl sonra ...
Quel-Thul said:
ya geçen fotokopi çekerken aklıma geldi bu oyun, çok özledigimi farkettim indirdim menu falan açılıyo göreve girerken error verio desktopa dönüyo, başka biyerden indirdim soonra gene aynı sorunla karşılaştım

napcaz varmı bunun bi çaresi

Expansion da dahil, her türlü uyumluluk hedesiyle denedim ve oyuna girmeyi başarabildim. Yanlız oyun içinde bol bol save almak gerekiyor, ortalama yarım saatte bir masaüstüne düşürüyor =(
Sosyal ağlarda paylaş

Paladin'in sesine hastaydım. Tam hatırlamıyorum ne diyordu ama dalmadan önce şöyle birşey diyordu.

-Energies of light

Bu oyun oynanış tarzı olsun tamamen orjinal ve muhteşem bir oyundu.Hep merak'ta etmişimdir hadi 2 sini yapmadılar ama başka firmalar niye benzer oyunlar yapmadı.

Öldürmek,yıkmak istedigin yerin başına ödül koymak süper bir fikirdi. Herkesin bağımsız hareket etmesi çok süperdi

Bir yerin belediye başkanı gibi bişeydin :)

Ben Gnome'ların hastasıydım. Gnome lvl atladıkça parasıyla eşyalar alıp tam bir savaşçı oluyorlardı Tipleride çok şirin :D

Sosyal ağlarda paylaş

Paladinler çok güçlüydü de ben monkların hastasıydım.Lvl 7 den sonra iron will ile iyice dokunulmaz oluyorlar,tek hit ile öldürme de cabası.Good temple tarafları zaten güçlü. Dark temple seçimleribde ise priestesslar güçlüydü.Dragonların oldugu bölümü sisterları çıkarmadan geçebilen var mı ki? =)
Sosyal ağlarda paylaş

ya bak canım çekti bu kadar konuşunca, yüklesem mi naapsam. çalışır umarım. :/

karakterlerin davranış, hareket ve konuşmaları şahaneydi. wizard'lar böyle lvl 7 olana kadar çok güçsüzdü, (fireball geliyordu sanırım) sonra lvl 21'de mi ne enerji girdabı mı ne fırlatmaya başlıyorlardı, adam guildden çıkıp kafasını bile çevirmeden üç ayrı yöndeki fareye fireblast filan sallıyordu eheh yok böyle coolluk yani. :P

en gereksiz elemanlar sanırım şu bilmemne adeptler, güneş tapınağının savaşçı kadınları, bir de düz barbarlar herhalde. sırf bazı bölümler onlara izin vermese kullanılmaya değmezler yani.

yalnız en son bölüm zordu hayli, day of reckoning. gördüğüm en heyecanlı ve zorlu oyun bölümlerinden biridir halen. phantom istilası gelince birkaç mezarlık birden çıkıyordu hemen. :(
Sosyal ağlarda paylaş

Adeptleri ben de sevmiyordum da (temple of moon -lol- ay savaşçıları) solarisler,güneş tapınağından çıkanlar güçlüydü,tüm guardhouseları kolaçan ediyorlardı,aoe de cabası... ^^ Barbarlar ise çıtkırıldım,ellerinde hayvani aletleri olabilir ama cıbıl dolaşmakla (armor 0 mı 3 mü ne) olmuyor ki ama :/ Wizardlar da lvl 3'e kadar dayanabilirlerse abartıyorlar, lvl 3:fireblast,lvl 4:teleport,lvl 5:fireball gg ,lvl 7:meteor swarm OooOooOoOo
Sosyal ağlarda paylaş

Son bölümde phantom lar dalıyordu birinci dalgayı atlatmıştım ama 2. defa geliyorlardı ozm elim kolum bağlanıyordu son bölümde orda takılıyordum :( O bölüm çok ama çok zordu ya.

Druid vardı birde galiba ayı oluyordu fln. Rogue'lar vardı para kasasıydı . Arı gibi çalışıyorlardı toplayıp gidiyorduk paralarını :) . Oyun baya çeşitliydi EXP. ı oynayan varmı yeni ünite fln varmı ?
Sosyal ağlarda paylaş

Exp iniyor şu an.Kuzey krallıkları gibi de bir ismi var.Screenshotlarda gördüğüm üzere iki yeni templeın büyüleri var.Oynayayım,detayları yazarım.Para konusunda elfler de az değildi,açılmadık kumar salonu,relaxing lounge -ehem-,han falan kalmıyordu,bir de marketplace'e gelen parayı ikiye katlıyorlardı.Aklımda ne çok şey kalmış.Birde phantomlara karşı magic shield kullanmak iyi oluyordu.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...