Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Arkadaslar multiplayer majesty oynuyacak baba yigit ariyorum . Bilmiyorum belkide unutmussunuzdur bu oyunu . Hayatimda oynadigim en guzel oyunlardan biriydi. Forumlarda hic adinin bile anildigini duymadim .Ozellikle bu oyunu oynamayan FRP severler cok şey kaybeder :p[signature][hline]----Cennet'te Cehenennemde kendi içinde----- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 FRP nin F sini bilmesemde Majesty oynadım. Hatta ilk çıktığında oynamıştım geçende netten indirdim tekrar oynadım. Multi takılmam zor çünkü eve geç geliorum :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 İnsanin icine huzur veren bir oyun :) . Ozellikle ordaki gnome lari cok seviyorum[signature][hline]----Cennet'te Cehenennemde kendi içinde----- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 dandırıktı ya , yaptıgın sey bınaları upg edıp daha cok yaratık kesmektı.[signature][hline]No matter what situation I am in ... Resistance will not fall and I will survive. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 o benim makinamda çalışan en güzel oyunlardan biriydi eski makinamda. ankarada hem yüksele hem dungeona sordum yok. bi adres varsa söyleyin de çekem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 xp de calısır mı yaa .. ben de cok severdim gidip alıcam joydan :p[signature][hline]Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir / Caya gaamaltiya gatar / Dimeli nedir nedir / Miskimit denince ahla / Tamam sindi gaptim / Heman onun adi duser / Eti Eti Eti nukbasliklikiz, 28 May 2003 03:56 tarihinde demiş ki: puahau lameriz zaten!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 xpde çalışır, eve gidip bir kurayımda bayağıdır oynamadım. :D dağılırım filan mazallah[signature][hline]sonunda yeniledik. , NMN para!!! lord_elvyn, 12 Kasım 2004 20:06 tarihinde demiş ki: artik patideki abazalardan korkmaya basladim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Her ne kadar oyun camiası pek beğenmesede,ben çok beğenmiştim.Hala ara sıra açar oynarım.Ama artık her ıncığı cıncığını bildiğim için eski zevki vermiyor...[signature][hline]"so now, i got a granddaughter from a son who's not me own, and a daughter o' his that's not his own. ye'd think that one of us would've figured out that half the fun's makin' tha damn brats!" Bruenor Battlehammer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Kartal ben zamaninda satan bulamadim ama Exp. paketi var Majesty nin. Aslinda netten indirebiliriz[signature][hline]----Cennet'te Cehenennemde kendi içinde----- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 ya geçen fotokopi çekerken aklıma geldi bu oyun, çok özledigimi farkettim indirdim menu falan açılıyo göreve girerken error verio desktopa dönüyo, başka biyerden indirdim soonra gene aynı sorunla karşılaştım napcaz varmı bunun bi çaresi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Aha üzerinde yıllar geçmiş,eklenti paketi mi vardı??! Neyse dur bir araştırayım (oyun hala yüklü bu arada,arada açar oynarım) :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 hastasıyımdır. yalnız mage ler abardığı zaman iş bitiyordu. diğer hero lar yalan oluyordu. ama herolar group calısması falan yapmadıkları ıcın genelde yazık oluyordu mage lere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Quel-Thul said: ya geçen fotokopi çekerken aklıma geldi bu oyun, çok özledigimi farkettim indirdim menu falan açılıyo göreve girerken error verio desktopa dönüyo, başka biyerden indirdim soonra gene aynı sorunla karşılaştım napcaz varmı bunun bi çaresi Expansion da dahil, her türlü uyumluluk hedesiyle denedim ve oyuna girmeyi başarabildim. Yanlız oyun içinde bol bol save almak gerekiyor, ortalama yarım saatte bir masaüstüne düşürüyor =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 ben en çok paladinleri seviyordum, divine shield açıp dalıyorlardı phantom lord'lara crusader strike neyim ne varsa eheh majesty 2 çıkaracaklarına gittiler playboy mansion filan çıkardılar, sektörün kaybettiği mücevherlerden biri daha.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 güzel demişin sam valla, böyle orjinal bi oyunun degeri bilinmedi, devamı gelmedi ya, yazık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paladin'in sesine hastaydım. Tam hatırlamıyorum ne diyordu ama dalmadan önce şöyle birşey diyordu. -Energies of light Bu oyun oynanış tarzı olsun tamamen orjinal ve muhteşem bir oyundu.Hep merak'ta etmişimdir hadi 2 sini yapmadılar ama başka firmalar niye benzer oyunlar yapmadı. Öldürmek,yıkmak istedigin yerin başına ödül koymak süper bir fikirdi. Herkesin bağımsız hareket etmesi çok süperdi Bir yerin belediye başkanı gibi bişeydin :) Ben Gnome'ların hastasıydım. Gnome lvl atladıkça parasıyla eşyalar alıp tam bir savaşçı oluyorlardı Tipleride çok şirin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 of susun fena canım çekti ;( napabilirim xp'de oynamak için bu oyunu varmı bu garip gence yardım edecek, majesty aşkını dindirecek olan? :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Dene bakalım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paladinler çok güçlüydü de ben monkların hastasıydım.Lvl 7 den sonra iron will ile iyice dokunulmaz oluyorlar,tek hit ile öldürme de cabası.Good temple tarafları zaten güçlü. Dark temple seçimleribde ise priestesslar güçlüydü.Dragonların oldugu bölümü sisterları çıkarmadan geçebilen var mı ki? =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 ya bak canım çekti bu kadar konuşunca, yüklesem mi naapsam. çalışır umarım. :/ karakterlerin davranış, hareket ve konuşmaları şahaneydi. wizard'lar böyle lvl 7 olana kadar çok güçsüzdü, (fireball geliyordu sanırım) sonra lvl 21'de mi ne enerji girdabı mı ne fırlatmaya başlıyorlardı, adam guildden çıkıp kafasını bile çevirmeden üç ayrı yöndeki fareye fireblast filan sallıyordu eheh yok böyle coolluk yani. :P en gereksiz elemanlar sanırım şu bilmemne adeptler, güneş tapınağının savaşçı kadınları, bir de düz barbarlar herhalde. sırf bazı bölümler onlara izin vermese kullanılmaya değmezler yani. yalnız en son bölüm zordu hayli, day of reckoning. gördüğüm en heyecanlı ve zorlu oyun bölümlerinden biridir halen. phantom istilası gelince birkaç mezarlık birden çıkıyordu hemen. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Barbarlar o kadar iyi olmasa bile dwellinglerinden basılan rage imba ötesiydi :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 KROOOOOOM KROOOOOOOM diye izler bırakarak geziyorlardı lol işte bir bölümde onları kullanmak gerekiyordu ama paso ölüyorlardı, ancak rage ile birşeye benziyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Adeptleri ben de sevmiyordum da (temple of moon -lol- ay savaşçıları) solarisler,güneş tapınağından çıkanlar güçlüydü,tüm guardhouseları kolaçan ediyorlardı,aoe de cabası... ^^ Barbarlar ise çıtkırıldım,ellerinde hayvani aletleri olabilir ama cıbıl dolaşmakla (armor 0 mı 3 mü ne) olmuyor ki ama :/ Wizardlar da lvl 3'e kadar dayanabilirlerse abartıyorlar, lvl 3:fireblast,lvl 4:teleport,lvl 5:fireball gg ,lvl 7:meteor swarm OooOooOoOo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Son bölümde phantom lar dalıyordu birinci dalgayı atlatmıştım ama 2. defa geliyorlardı ozm elim kolum bağlanıyordu son bölümde orda takılıyordum :( O bölüm çok ama çok zordu ya. Druid vardı birde galiba ayı oluyordu fln. Rogue'lar vardı para kasasıydı . Arı gibi çalışıyorlardı toplayıp gidiyorduk paralarını :) . Oyun baya çeşitliydi EXP. ı oynayan varmı yeni ünite fln varmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Exp iniyor şu an.Kuzey krallıkları gibi de bir ismi var.Screenshotlarda gördüğüm üzere iki yeni templeın büyüleri var.Oynayayım,detayları yazarım.Para konusunda elfler de az değildi,açılmadık kumar salonu,relaxing lounge -ehem-,han falan kalmıyordu,bir de marketplace'e gelen parayı ikiye katlıyorlardı.Aklımda ne çok şey kalmış.Birde phantomlara karşı magic shield kullanmak iyi oluyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar