Kasanova Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 aranızda periyodik olarak (haftada 4-5 kere) aynı rüyayı göreniniz var mı benden başka nedir ya bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Genelde bilinçaltı olayları böyle yaşarsın. Fakat hiç görmediğin hiç yaşamadığın bi olaysa ve bu durumdan rahatsızsan hayatında olumsuzluklara yol açıyorsa Doktora görünmeni öneririm.[signature][hline]tiryakinim,tiryakinim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Ya ben hıc aynı ruyayı gordugumu hatırlamıyorum Cok ılgınc Gormussemde hatırlamıyorum yanı Zaten sureklı ruya goruyoruz ve bıldıgım kadarıyla kalktıgımızda bazen hatırlayamayabiliyoruz.[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Bana arada olur bi rüya görürüm mesela uyanırım sonra uyuyup devamını görürüm Manyak sanıyordum kendimi de biri daha anlattı aynı mevzuyu alexi'ydi sanırım . Rahatladım . Episode episode takıp takıp izliyorum valla .[signature][hline]...to ascend , you must die , you must be crucified , for your sins and your lies...goodbye... Aşk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 ben dizi gibi goruyorum.olmasın ıistedigin bi şeyi goruyorum mesela bi gün.ertesi gün onun devamını :)[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Siamon Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Tamamıyla bilinçaltı.. subconciousness olayı.. bi olayı çok kafana takarsan devamlı onla ilgili rüya görürsün. yada takmadğını zannedersin ama bilinçaltında o olay devam ediodur..[signature][hline]Siamon @ DeviantArt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 said: BlaCk, 25 Ağustos 2005 23:56 tarihinde demiş ki: Ya ben hıc aynı ruyayı gordugumu hatırlamıyorum Cok ılgınc Gormussemde hatırlamıyorum yanı Zaten sureklı ruya goruyoruz ve bıldıgım kadarıyla kalktıgımızda bazen hatırlayamayabiliyoruz. aynen bende aynı durumdayım :) Bu arada bencede bilinç altı ile alakalı herşey...[signature][hline]''ağlamak ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması, bir boyut değiştirme çabasıdır...'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightCrawler Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 aynı rüyayı görüp duruyorsan o rüyayı ciddiye al. kendince yorumlamaya çalış.[signature][hline]dergi ve çizgi roman paylaşımı için www.oldmags.info Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kasanova Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 ya o öyle kafama taktığım bi olay değil zaten rüyanın herangi bi olayla alakası yok zaten bide söylemeyi unuttum 2 tür rüya görüyorum ayrıca başka rüyalarda görüyorum ve ayrıca sabah kalktığımda gördüğüm iki rüyayıda hatırlıorum ve başka bişey daha var mesela bigün öyle bi an oluyo ki o an gördüğüm şeyi artık neyse rüyamda görmüş oluyorum ama öyle böyle değil mesela bi doğa manzarası diyelim o kuşlar mesela aynı yerde duruyo filan kendimi garip hissediorum o zaman bütün ayrıntılarıyla aynı screenshot ı rüyamda gördüğümü hatırlıorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 dejavu rüya işbirliği, belki de platondan bir idealar alemi açıklayabilir bu dediklerini=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lullaby-kit Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 valla ben aynı rüyayı 5-6 defa ard arda gördüm ki şöle de diolar bu rüya içinde rüyaymış..böle yatıyom yatakta.kalkıyorum annemlerin yatak odasına gidiyorum.sonra annemle babamın cesetlerini görüyorum.hiç bi tepki veremiyorum sadece bakıyorum ama aynı gerçek gibi.o an içimden bişeler kopuyo.sonra yataktan kalkıyorum.annemlerin yatak odasına gidiyorum.annemle babamın cesetleini görüyorum....vs.vs. böyle gidiyo bu.en son kalktığımda yataktan artık bu rüya olmasın dedim ağlama konumuna geldim.az daha sürse psikopata bağlancaktım.artık yatarken yasin okuyup yatıyom:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kasanova Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 aklınız karıştı farkındayım daha bi açim olayı şimdi ben düzenli periyotlarla 2 tane rüya görüyorum (yani 2 çeşit) ayrıca başka rüyalarda görüyorum bu 2 çeşitten başka . Bu bahsettiğim 2 çeşit rüyayı normal yaşantımda görmem mümkün değil zaten. Bu bahsettiğim diğer rüyalardan bağzılarının (onunla ilgili kelimeyi bulamadığım için söylüorum yanlış anlaşılmasın) screenshot'ını gerçek hayatta birden gözüme takılıo yani gözden screenshot gibi bişey o anda aynı görüş açısından aynı şeyleri görüyorum ve birden tırsıyorum ama daha olaylara geçemedim sadece bi an yakalıyabiliorum ve öyle kalıo ayrıca bu bahsettiğim olayla ilgili rüyayı nedense hatırlıyamıorum. Bu rüyalarda geleceği görme hedesine inanmaya başladım bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Karışık bir vahiy geliyodur, tekrarını veriyolar iyi anla diye.[signature][hline]kol10ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 çooook uzun aralıklarla oluyor bazen. ama rüyayı sevdiğimi düşündüğümün bilincinde oluyorum (hö?) seçip izliyorum resmen. bi de 2-3 bölümlük diziler oluyo bazen :D[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 hiç gördüğüm bir rüyayı tekrar gördüğümü hatırlamıyorum.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas!| |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 3-4 kere sevdiğimi başkasını elini tutarken sahilde yürürlerken görmüştüm (bunalmdayken) . en son rüyamda karar vermiştim gidip çocuğu denize atıodum dövüyodum kalkınca kahkaha atarak uyandım.. kendim yönetmiştim rüyayı..[signature][hline] i own j00 bLogger Mike Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
misanthrope Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 mr sandman la birlikte muhabbet ediyoruz falan rüyaşam daha zevkli oluyor;) """mr. sandman, bring me a dream, make it the....[signature][hline]Drink From Me And Live Forever..Love Never Dies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 bir şey üzerine çok yoğunlaşman lazım bütün gün ama yineden aynı rüyayı gömre şansın çok düşük aynı başlasa bile ayrılır gene[signature][hline]İyilik et, iyilik bul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar