Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

rüya?

Kasanova

Öne çıkan mesajlar

Bana arada olur bi rüya görürüm mesela uyanırım sonra uyuyup devamını görürüm

Manyak sanıyordum kendimi de biri daha anlattı aynı mevzuyu alexi'ydi sanırım . Rahatladım . Episode episode takıp takıp izliyorum valla .[signature][hline]...to ascend , you must die , you must be crucified , for your sins and your lies...goodbye...
Aşk
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BlaCk, 25 Ağustos 2005 23:56 tarihinde demiş ki:
Ya ben hıc aynı ruyayı gordugumu hatırlamıyorum
Cok ılgınc
Gormussemde hatırlamıyorum yanı

Zaten sureklı ruya goruyoruz ve bıldıgım kadarıyla kalktıgımızda bazen hatırlayamayabiliyoruz.

aynen bende aynı durumdayım :)

Bu arada bencede bilinç altı ile alakalı herşey...[signature][hline]''ağlamak ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması, bir boyut değiştirme çabasıdır...''
Sosyal ağlarda paylaş

ya o öyle kafama taktığım bi olay değil zaten rüyanın herangi bi olayla alakası yok zaten bide söylemeyi unuttum 2 tür rüya görüyorum ayrıca başka rüyalarda görüyorum ve ayrıca sabah kalktığımda gördüğüm iki rüyayıda hatırlıorum ve başka bişey daha var mesela bigün öyle bi an oluyo ki o an gördüğüm şeyi artık neyse rüyamda görmüş oluyorum ama öyle böyle değil mesela bi doğa manzarası diyelim o kuşlar mesela aynı yerde duruyo filan kendimi garip hissediorum o zaman bütün ayrıntılarıyla aynı screenshot ı rüyamda gördüğümü hatırlıorum
Sosyal ağlarda paylaş

valla ben aynı rüyayı 5-6 defa ard arda gördüm ki şöle de diolar bu rüya içinde rüyaymış..böle yatıyom yatakta.kalkıyorum annemlerin yatak odasına gidiyorum.sonra annemle babamın cesetlerini görüyorum.hiç bi tepki veremiyorum sadece bakıyorum ama aynı gerçek gibi.o an içimden bişeler kopuyo.sonra yataktan kalkıyorum.annemlerin yatak odasına gidiyorum.annemle babamın cesetleini görüyorum....vs.vs. böyle gidiyo bu.en son kalktığımda yataktan artık bu rüya olmasın dedim ağlama konumuna geldim.az daha sürse psikopata bağlancaktım.artık yatarken yasin okuyup yatıyom:)
Sosyal ağlarda paylaş

aklınız karıştı farkındayım daha bi açim olayı şimdi ben düzenli periyotlarla 2 tane rüya görüyorum (yani 2 çeşit) ayrıca başka rüyalarda görüyorum bu 2 çeşitten başka . Bu bahsettiğim 2 çeşit rüyayı normal yaşantımda görmem mümkün değil zaten. Bu bahsettiğim diğer rüyalardan bağzılarının (onunla ilgili kelimeyi bulamadığım için söylüorum yanlış anlaşılmasın) screenshot'ını gerçek hayatta birden gözüme takılıo yani gözden screenshot gibi bişey o anda aynı görüş açısından aynı şeyleri görüyorum ve birden tırsıyorum ama daha olaylara geçemedim sadece bi an yakalıyabiliorum ve öyle kalıo ayrıca bu bahsettiğim olayla ilgili rüyayı nedense hatırlıyamıorum.
Bu rüyalarda geleceği görme hedesine inanmaya başladım bende.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...