Dagger Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 İnanmayan arkadaşlar cevap verme zahmetinde bulunmasın lütfen. Şimdi arkadaşlar bundan bi kaç ay önceydi... Aylar hatta yıllarca kafama taktığım bi konu vardı. Bi gece uykumdan acayip bi şekilde uyandım TV ve bilgisayar çalışıyodu ama seslerini duyamıyodum ve sadece ellerimi hareket ettirebiliyodum. Bişeyler olduğunun farkındaydım. Aklıma yine o uzun süredir takıtğım konu geldi. O konuyu düşünmeye başladım o konuyla ilgili olmasını istediğim şeyi. Sanki böyle sağ elimde bi güç toplanıyodu. Sağ elim ağırlaştı ağırlaştı ve aniden bi hafifleme oldu. Sonra uykuya daldım tekrar o şekilde. Aradan bi kaç gün geçti ve öğrendim... Aylardır istediğim şey olmuştu tam da benim o olayı yaşadığım günün ertesi gün.[signature][hline]Wanqhinox, 29 Temmuz 2005 01:55 tarihinde bana attığı özel mesajda demiş ki: bu balondan ne zaman kurtuluoz kocum ya yeni damgam ne kadar devam etcek daha ? geyk.net mizah sitesi - www.geyk.net - MSN:[email protected] [Bu mesaj Dagger tarafından 26 Ağustos 2005 01:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
black_angel Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 nolmuş anlamadım...ertsi gün noldu?[signature][hline]özgürdük anarşi yaptık anarşiydi sıkıldık kural geldi ağladık tekrar özgürlük istedik ÖZGÜRLÜK KULLANMASINI BİLENE... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 erip ermediin o olayabağlı[signature][hline]efsane topic Sevinmek için sevmedik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 ahah nedir bu[signature][hline]Positronic Robotic Unit Designed for Exploration and Nocturnal Troubleshooting Redeagle, 25 Ağustos 2005 02:22 tarihinde demiş ki: suç işledin cezanı bulacan. Burası bir hukuk şeysi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 The Force is with you, young skywalker. But you are not a Jedi yet.[signature][hline]It is such a quiet thing to 'fall'. But far more terrible is to admit it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 mey dı fors bi vit yu[signature][hline]Positronic Robotic Unit Designed for Exploration and Nocturnal Troubleshooting Redeagle, 25 Ağustos 2005 02:22 tarihinde demiş ki: suç işledin cezanı bulacan. Burası bir hukuk şeysi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 system is fucking activated :)[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lullaby-kit Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 said: Dagger, 26 Ağustos 2005 01:53 tarihinde demiş ki: İnanmayan arkadaşlar cevap verme zahmetinde bulunmasın lütfen. Şimdi arkadaşlar bundan bi kaç ay önceydi... Aylar hatta yıllarca kafama taktığım bi konu vardı. Bi gece uykumdan acayip bi şekilde uyandım TV ve bilgisayar çalışıyodu ama seslerini duyamıyodum ve sadece ellerimi hareket ettirebiliyodum. Bişeyler olduğunun farkındaydım. Aklıma yine o uzun süredir takıtğım konu geldi. O konuyu düşünmeye başladım o konuyla ilgili olmasını istediğim şeyi. Sanki böyle sağ elimde bi güç toplanıyodu. Sağ elim ağırlaştı ağırlaştı ve aniden bi hafifleme oldu. Sonra uykuya daldım tekrar o şekilde. Aradan bi kaç gün geçti ve öğrendim... Aylardır istediğim şey olmuştu tam da benim o olayı yaşadığım günün ertesi gün. Selametle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 olay nedir peki ne istiyodunki buyuk bırseymı oldu?[signature][hline]shinsetsu desu.. Nystal - Undead Priest - Haumarush - Sabbatum guild Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crane Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Kolunun ustune yatmis olma ihtimalin nedir?[signature][hline]SeXeN6.Net [Internet Services] FILES.GEN.TR [New File Center] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dagger Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 duygusal bişidi o kdr diim :)[signature][hline]Wanqhinox, 29 Temmuz 2005 01:55 tarihinde bana attığı özel mesajda demiş ki: bu balondan ne zaman kurtuluoz kocum ya yeni damgam ne kadar devam etcek daha ? geyk.net mizah sitesi - www.geyk.net - MSN:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 bencede duygusal bişidri.Ayrıca rüyada görmüş olabilirsin heue[signature][hline]''ağlamak ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması, bir boyut değiştirme çabasıdır...'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Tam konuyu da analasak iyi olacak ama..[signature][hline]King Kong gelse de dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv*********** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 herkes ruyasında cosuyor bır ben hala ruya goremıyorum[signature][hline]shinsetsu desu.. Nystal - Undead Priest - Haumarush - Sabbatum guild Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Ya erdimmi diye konu acıp ne idiugunu bıle anlatmayan bı yazı yazmıssın. Sorada duygusal bıseydı demıssın. kardesım meraklandırmayamı calısıyosun mılletı Soyleyıver adamakıllı herşeyi işte.[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 2. kere oku anlıosun ben 2. anladım;)[signature][hline]efsane topic Sevinmek için sevmedik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 ben de mi ersem acaba.birine kavuşmam lazım acilen.kavuşuruz belkş böylece[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 sanırım ben aptalım. o kadar okdum hiç bir şey anlamadım... ortada olanbir şey var ve olan şeyin duygusal olduğunu biliyoruz. sadece bu. anlayan varsa analtsın mreak ettim biraz.[signature][hline] "Unutulmuş Muydum Alışıyormuydun Yokluğuma Beklenmiyormuydum Kalbinimi Yordum Bunca İş Güç Arasında..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 said: Crane, 26 Ağustos 2005 02:10 tarihinde demiş ki: Kolunun ustune yatmis olma ihtimalin nedir? Çok güldüm buna :)[signature][hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 adam dizi izlemiş dizi.. yada yönetmen olcak ilerde =)[signature][hline] i own j00 bLogger Mike Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 dagger o filmi izlememeni sölemiştim.[signature][hline]efsane topic Sevinmek için sevmedik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 benim de bacağıma kramp girdiydi, kesin bişey olucak :)[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar