sicilium Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 arkadaşlar çok acil bilginize ihtiyacım var. Torrentbytes.net sitesinde sign up anını yakalayıp yeterli hıza erişebildiğim halde "Sorry, you're not qualified to become a member of this site." çıkıyor. Üstelik en az 5 defa bu cümleyle karşılaştım. Arama tuşundan arattım ama bulamadım gözden kaçırmış da olabilirim. Yardımcı olusanız çok sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Çapın yetmez senin bu siteye demiş resmen ahahah . Başvurman falan gerekiyor olmasın ?[signature][hline]...rest your trigger on my finger , bang my head upon the faultline... Aşk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 adam ol öyle gel.. ahah çok iyi "çapın yetmez"[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 ahah sen git kumdan kale yap diyede tercüme ederbiliriz[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 bu siteye üye olmayı hiç denemedim. ama upload'ın yeterli olmadığından acaba you're not qualified demiş olabilir mi? sen bu sitenin üye olma şartlarını bir daha okusana. neden qualified olmadığını orda anlatır.[signature][hline]Beş Hececiler I fear no enemy! I fear not death! For the khala is my strength. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 confirmation kodu tekrar dene bide asagidaki kutulari checkle baska bir nedeni yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sicilium Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 yardımcı olanlar icin tesekkür ederim ben bu siteye torrentbytesautosignup programıyla baglanmaya calısıyordum her üc saniyede bir kontrol ediyordu bos bi slotun olup olmadıgını ve size sadece confirmation kodunu yazmanız kalıyordu. (anlayacağınız o üç kutucuk yoktu) Sonra hallettim, bu arada bu programı size de öneririm özellikle torrentbytes.nete üye olmak isteyip boş anını bulamayan arkadaşlar için. http://rapidshare.de/files/2143978/TB.rar.html ancak almanca bir program Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 evet o programla son zamanlarda üye olmaya çalıştığımda banada böyle diyodu :) bende eskisi gibi filelistten takılıyorum aslında yeni dosyalarda çokta fark olmyuor ama eskilerde tb bariz önde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 torrentbytes'a üye olan varsa, mininova.org ile kıyaslarsa, ara sıra farklı dosyaları felan arasa sonuçları buraya yazsa, gözlemlerini paylaşsa çok sevinirim. çünkü torrent gerektiğinde mininova kullanıyorum, eğer torrentbytes daha iyiyse ona geçerim[signature][hline]Beş Hececiler I fear no enemy! I fear not death! For the khala is my strength. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Filelist.org en iyisi bence. Ona üye olmaya kasınız.[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... [Bu mesaj Silphatos tarafından 26 Ağustos 2005 00:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 bone nası desem üye olunmayan torrent sitelerini sevmiyorum ben pirateboys hariç kendi favori listemde filelist var 1 sefer banlanmıştım sonra akıllandım tb den farkı eski dosyalarda farkediliyor bi de yaz olduğu için eski dosyalarda daha bi bariz farkedilir oldu bence ama sonuçta 2-10mbit bağlantısı olan adamlar olmadığımızdan bence iyi bitsoup.org var bu da iyi istediğin zaman aşağı yukarı üye oalbiliyosun sömürebilirsin istediğin gibi et yi fbi kapayınca bazı uploader vatandaşlar buraya gitti bence karışık bi site ama çok iyi hızlarla çekebiliyosun genelde olmadı 2-3 torrenti aç çek tüm hızınla banlamıyorlarda pek çok uyarı veriyorlar sora affettik bak bi daha yapma diyolar sora gene uyarıyolar çok komik =) pirateboys da filelist ve tb dan önce bazen yeni film oyun koyabiliyor o nedenle kullanıyorum hızlı mı bayağa hızlı olduğunu söyleyebilrim iskandinav kurucular ne de olsa bi kaç tane üyelikli anime torrent sitesi kullanıyorum bi tane diziler için var bi de anime groupların torrent sitelerini kullanıyorum bazen tavsiyem bunlar benim edit: isohunt.com da torrent aramak için yani çıkmış çıkmamış mı diye burdan çıkan sonuçlara göre sadece bi kaç tane program çektim o kadar [Bu mesaj slayer__ tarafından 26 Ağustos 2005 00:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar