Sthilaryon Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Çok güzel olmuş Ellerine sağlık tüm emeği geçenlerin. Hepinizin dinlemesini tavsiye ederim.[signature][hline]Sırada Reklamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 eski türkçe şarkıları yeniden coverlama furyasına dahil olan grupları/şarkıcıları malesef dinleyemiyorum artık, fenalık geldi.[signature][hline]parce que moi je rêve, moi je ne le suis pas.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 sen aglama,oyle sarhoş olsamki ;bence coook güzel olmuş coverlar cok begendim ben[signature][hline]DN 41 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Çok güzel albüm. Her yayınımda 2-3 kez çalarım kargo'yu Konserlerde coşturdu zaten. Seviyoruz,dinliyoruz ailecek.[signature][hline]| Mail | | Msn | | Ultima Online | | icQ | | ForuM | Ölüm Ölüm Dediğin Nedir ki Gülüm ; War'a Geç Resliyim. Surda bir gedik açtık; mukaddes mi mukaddes! Ey kahbe rüzgâr, artık ne yandan esersen es!..Ûstad Necip Fâzıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 çook çook sağlam olmuş. yıldızların altında klibi şahane.[signature][hline]Atam izindeyiz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 http://forum.paticik.com/view.php?id=130282&page=2[signature][hline]Atam izindeyiz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 berbat berbatiğrenç ötesi sevdiğim bütün eski şarkıların içine etmişler mektup okur gibi karga sesiyle okumuş adam nefret ettim kin besledim haykırasım geldi avaz avaz[signature][hline]--ŞŞşşşt! sus iki dakka-- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 coverlar yeni üretim olmadığı için özlem tekin tarafından eleştirildi; ancak şu var ki coverlar türk müziğinin yeni çağa taşınması adına çok önemlidir. eski kuşağın sevdiği şarkılar yeni kuşağa yenilikçi ve modern çağdaş bir şekilde yeniden sevdirilmelidir. türk müziğini ancak böylesine sağlam temelleri olan şarkılara çağdaş ezgileri ekleyerek yeni tutabiliriz diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Öyle sarhoş olsamkinin başı güzel diğer kısmı ve diğer şarkıları sevemedim[signature][hline]Atletimin kolu yok Hovarladığın sonu yok Aramazsan arama Zaten bende kontör yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoraBora Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 bence album guzel degil..yildizlarin altinda ve selami sahinin sarkisi disinda oburleri son derece basarisiz olmus diyebilirim[signature][hline]Raki sisesinde balik olsam..Ya da olmasam..Ne bileyim ben ya?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 ben yıldızların altında şarkısını dinledim yeni albumdfen çok hoşuma gitti..[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 ben kesinlikle eski şarkıların coverlanmasından yanayım gzl olsada kotu olsada cunku yenı nesil nası orencek eski şarkıları dıelım ben pek cok eski şarkıyı bole plaj gitaristlerinden orenmısımdır ama cou kısı eskı sarkıları bılmıo(ör:yıldızların altında gibi) ki gzl olmus....[signature][hline]Spiker olmuş her denyo Savaşı gülerek sunmuş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 ben kargoyu severim valla. son albümü tam dinlemedim ama yıldızların altında çok hoş olmuş[signature][hline]Metakuso Karus 6x Ares Hala Sorcerer :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 bence çok dandik ve basit olmuş. hele yıldızların altında falan.. adam da kötü söylüyo gitarlar falan çok klasik[signature][hline]^Dallas Mavericks^ Dorek- Dwarf Warrior Bloodhoof/eu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 beste istiyoruz ya , cover değil. :/ aah mşş.[signature][hline]El fülfül , muço düldül... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar