Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kargonun Yeni Albümü

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
eski türkçe şarkıları yeniden coverlama furyasına dahil olan grupları/şarkıcıları malesef dinleyemiyorum artık, fenalık geldi.[signature][hline]parce que moi je rêve, moi je ne le suis pas..
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
berbat berbatiğrenç ötesi sevdiğim bütün eski şarkıların içine etmişler mektup okur gibi karga sesiyle okumuş adam nefret ettim kin besledim haykırasım geldi avaz avaz[signature][hline]--ŞŞşşşt! sus iki dakka--
Mesaj tarihi:
coverlar yeni üretim olmadığı için özlem tekin tarafından eleştirildi; ancak şu var ki coverlar türk müziğinin yeni çağa taşınması adına çok önemlidir. eski kuşağın sevdiği şarkılar yeni kuşağa yenilikçi ve modern çağdaş bir şekilde yeniden sevdirilmelidir. türk müziğini ancak böylesine sağlam temelleri olan şarkılara çağdaş ezgileri ekleyerek yeni tutabiliriz diye düşünüyorum.
Mesaj tarihi:
Öyle sarhoş olsamkinin başı güzel diğer kısmı ve diğer şarkıları sevemedim[signature][hline]Atletimin kolu yok
Hovarladığın sonu yok
Aramazsan arama
Zaten bende kontör yok
Mesaj tarihi:
bence album guzel degil..yildizlarin altinda ve selami sahinin sarkisi disinda oburleri son derece basarisiz olmus diyebilirim[signature][hline]Raki sisesinde balik olsam..Ya da olmasam..Ne bileyim ben ya??
Mesaj tarihi:
ben yıldızların altında şarkısını dinledim yeni albumdfen çok hoşuma gitti..[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız...
Mesaj tarihi:
ben kesinlikle eski şarkıların coverlanmasından yanayım gzl olsada kotu olsada cunku yenı nesil nası orencek eski şarkıları dıelım ben pek cok eski şarkıyı bole plaj gitaristlerinden orenmısımdır ama cou kısı eskı sarkıları bılmıo(ör:yıldızların altında gibi)
ki gzl olmus....[signature][hline]Spiker olmuş her denyo Savaşı gülerek sunmuş...
Mesaj tarihi:
bence çok dandik ve basit olmuş.
hele yıldızların altında falan..
adam da kötü söylüyo gitarlar falan çok klasik[signature][hline]^Dallas Mavericks^
Dorek- Dwarf Warrior Bloodhoof/eu
  • Yeni Oluştur...