Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pc başında...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Pc başında ne yersiniz ne içersiniz ? merak + anket gibim bişi :)

cips + bira , lolipop , sipariş verip dürüm :) , kola , ama en çok bira tüketiyorum :) ehhe sizler ?[signature][hline]:Rock: - = There Is No Tomorrow = - :Rock:
Mesaj tarihi:
Sigara. gerisi o kadarda önemli değil. Keşke bi de külük kullanma gibi alışkanlığm olsa.[signature][hline] "Unutulmuş Muydum Alışıyormuydun Yokluğuma Beklenmiyormuydum Kalbinimi Yordum Bunca İş Güç Arasında..."

Mesaj tarihi:
Valla bişey yemem ama bu dusuncemi klavyenin içindeki metaryaller çürütüyor :)[signature][hline]Bir insana değerinden fazla değer verirsen...
Ya onu kaybedersin Ya da kendini mahvedersin...
Mesaj tarihi:
kırmızı şarap
Kahve
Cips + kola daha sonra soda
Bira + fıstık fındık vs vs vs[signature][hline]We cast our lot together four still stand as one
Here we'll remain forever till our kingdoms one
Mesaj tarihi:
Bu arada neskafe ays ne güzel bir icatmış öyle allahım...[signature][hline]Diablesse 18 Ekim 2004 tarihinde MSN'de demiş ki:
mama yiyiom ben

On the keyboard of life, always keep one finger on the escape key.
Mesaj tarihi:
pizza. hamburger. patates kızartması. kola. bira. nar suyu. üzüm suyu. su. meyveli soda. çay. sütlü çay.. öyle gider bu. az yiyip çok içiyorum yani lafın kısası :)[signature][hline]- sauron is back frodo.
- FUCK!

[Bu mesaj Saeros tarafından 24 Ağustos 2005 22:37 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Saeros senin bilgisayar lokantanın içinde herhal? :)[signature][hline]Diablesse 18 Ekim 2004 tarihinde MSN'de demiş ki:
mama yiyiom ben

On the keyboard of life, always keep one finger on the escape key.
Mesaj tarihi:
bilgisayar basında birsey yiyip icmeyi sevmiyorum ama onume konuncada hayır dıyemıyorum.sırf bu yuzden ıkı uc ayda bır klavye degıstırıyorum ıclerıne ekmek kırıntısı,çekirdek kabugu gibi seyler dusuyor.ms benden gecınıyor :P[signature][hline]shinsetsu desu..
Nystal - Undead Priest - Haumarush - Sabbatum guild
Mesaj tarihi:
cola-su
dondurma , yaptığım özel karışımlar

tabi şu an dürüm yiom o ayrı[signature][hline]It's a lie. A kiss with opened eyes.
And she's not breathing back.
Anything but bother me.
It takes my pain away
Mesaj tarihi:
ne aç adamlarız :D pc başında bile duramıoruz eheh şimdide 3.bardak rakı + su + sigara :) kafam güzelleşio :D[signature][hline]:Rock: - = There Is No Tomorrow = - :Rock:
  • Yeni Oluştur...