Goering Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 ben baya eglendim heeh super.. she blocked me p.s: tr klavyem yok kusura bakmayin[signature][hline] [Bu mesaj Goering tarafından 24 Ağustos 2005 23:34 tarihinde değiştirilmiştir]
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 güzel bişi bu ama izlemiştim ve sanırım açıldı ama yıllar önce.. farketmez yani bi daha açılsın..[signature][hline]Welcome to linux land, sometimes in silent nights you can hear the windows machines are rebooting.. [/b]Msn adresim
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 eheh ızlememıstım supermiş[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize
MrLevie Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 ehehh süpermiş yaa bana biraz fikir verdi yeni bi video konusunda[signature][hline]You say you're nasty pirates... ...scheming, thieving, bad bushwhackers? From what I've seen I tell you... ...you're not pirates! You're just slackers! A pirate I was meant to be! Trim the sails and roam the sea!
Mithr Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Manyak Olmuş Ayrıca Şarkısını Manyak Güzel Uyarlamışlar[signature][hline]Bu Mesajın tüm hakları saklı ve LorDGargamel'e aittir. Yazının içeriği hiçbir şekilde kullanılamaz, alıntı yapılamaz. 2000-2005© LorDGargamel Www.TelekomaKafamGirsin.tK Www.TedasaKafamGirsin.tK[Yakında]
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Eehhe güzel bişi ya.. Şarkı sözleri çok iyi olmuş... =)[signature][hline]MONO(b)LOG
Shagrath Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 ben cok beyendım eheh yakında bunun turkıshstyle ıde cıkar :D[signature][hline]--Borgır--
Hardter Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 çok güzel bea müzik çok guzel:P[signature][hline]Gözlerin Ölümü Görmüorsa Halen Bir Umut Vardır
Selamon Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Hatırlıyorum yahu açılmıştı bu. Çok da eğlenmiştim ilk izlediğimde. Dur birdaha izliyeyim.
Akerfeldt Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 flash kısmının bi olayı yok ama eğlendirici.zaten olay şarkı uyarlamasında guzel uydurmuşlar[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God!
Fiercewind Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 nıhahaha :D[signature][hline]Reality is a momentary dream,but a dream is reality for an eternity.
Horrible Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Şarkısı çok güzel ya :) Kendisi ayrı bi güzel zaten ;)[signature][hline]''ağlamak ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması, bir boyut değiştirme çabasıdır...''
Chasten Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Bunun noramal şarkısı nerede bulabilirim,yada olan varsa yolayabilrmi.[signature][hline] Ok gibi doğru olsam, Yayla atarlar beni,Yay gibi eğri olsam,Elde tutarlar beni,Doğruda aç görmedim,Eğride Tok,Eğri yay elde kalır,Menzil alır doğru ok. ~®âi ~ *
Greeny Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 WTF,OMFG eheh burası güzel olmuş[signature][hline]Atletimin kolu yok Hovarladığın sonu yok Aramazsan arama Zaten bende kontör yok
Masteis Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 ueafhuah orası çok iyidi zaten birde La La La La diyorya[signature][hline]I want to hurt you just to hear you screaming my name Solda!t Ownz Solda!t --> Masteis - [ EoS ] Death is just depth of chaos Branch would forgive the wind but it broken once
daverc Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Cok guzel ya, sozlerle muzik asiri uymus birbirine.
Zagg Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Sarki cok guzel olmus .)[signature][hline][b]Rüşvetiydi kaderin, ilk göürşte aşk..
BlaCk Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Harika olmuş ya bayıldım sufer :-)[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.
Pluton Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 çok güsel olmuş[signature][hline]<C & E> I Love =o= HåD£§©ik 2°°3 - Plutøn 2°°5 Ultima Rlz!...
octopus Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 bi arkadaş sormuş şarkının orjinalini, puddle of mudd - she hates me.[signature][hline]Selmion, 06 Temmuz 2005 16:37 tarihinde demiş ki: arkadaşlar ben bi hata yaptım ve böhühü kötü film dl ettim... Karsinizda Pipican,Fanus Hayati Yasayan octopus [b]i have become comfortably numb.
Öne çıkan mesajlar