Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ebru Yaşar - Aşkımız Buraya Kadar


ghaldszar

Öne çıkan mesajlar

Biraz önce kanalları gezerken dikkatimi çekti ve seyrettim. Bugüne kadar bu kadar kötü bir şarkı dinlediğimi hiç hatırlamıyorum. Özellikle müzik ile sözlerin ve söylenişin uyumu diye bir şey söz konusu değil. Berbat bir birleşim. Yoldan geçen herhangi birine gazeteden herhangi bir metin verip 3 dk. içinde bunu şarkı yapın deyin bu şakıdan daha iyi olur. Klibe gelince bu kadar şaçma bir göt gösterisi ve Petek Dinçöz' ün kötü taklidi yapılamaz. Petek Dinçöz' ün berbat olduğunu düşündüğümüzde taklidinin ne olduğunu siz hayal edin.

Bence kesinlikle kaçırmayın seyredin, kötünün ne olduğunu bilmeden iyiyi algılamak zordur. En kötüyü görün. Daha kötüsü var ise bana da söyleyin ben kaçırmayayım.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

seyrettım bu kadar berbat bi Vidyo klip olmaz petek dinç öz gibi yürümeler falan filan yuck iğrenc grup dansları elleri Onde
su bicim
........./
......../
....../
.....00
(eller olmadı gerci :) )
böyle bir dans sitili hayatımda ne gördüm ne duydum ehehe koptum ya arkadakiler odun odun yapı o su yukardaki hariketi kopuk ya[hline]:rock: :rock: :rock: :rock: :rock: :rock: :rock: :rock: :rock: :rock: :rock: :rock: Amma rock'çı warmış yauw
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

petek dincozle kimse yarisamaz o konuda. ihtimal vermiyorum. hem sarkilari rezalet hem de abuk bir diziye baslamis ya. oraya papagan koysan daha iyi soylerdi replikleri. ` aa bak papagan konustu kus beyniyle` diyip dalga gecer eglenirdik.
aslinda petek dincoz icinde ayni sey yapilabilir mi? hmm[hline]blinded by fear of life

[Bu mesaj Dojorel tarafından 05 July 2003 23:20 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Kesin eyretmelisin Dojorel. Peteğe taparsın yetenekli diye. Bir kere şarkı konusunda hayatımda daha kötü bir şarkı duymadım açıkca düşüncem bu. Klip konusunda da Petek Dinçöz' ü geçmiş durumda.
Bir sahnede göbeği ıslak görünsün diye yağlamışlar ama bu yağ bir kaç sahnede daha görünüyor. ü
Hele bir de elbiselerle sular içinde seksi cilvelerle koşuşuna hasta oldum.
Bitirdi bu klip beni valla...
[hline]
Dans le noir, tous les Chats sont noir's
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Az once bir umitle kral tv nin bulunmasi gereken kanali acinca seren serengil'in programi cikti. ismini bilmedigim bir mankenle satranc hakkinda konustuklarini duyduktan sonra bu dunyada beni sasirtabilecek pek az seyin kaldigina emin oldum.

-`benim hayatim tam satranc gibi`
ss: `aa ne guzel`
- `oyle herseyimi programli yapiyorum`
ss: `tam $ah mat gibi, yoksa $ah mat oluruz degil mi? kikiki`
- kikiki
...[hline]blinded by fear of life
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Abi bu belma tam uyuz ya gülben ergen gibi yapmış kaşlarını falan biraz gülben ergene benzıo fitil oldum dün izledim biraz orada neler oluyoru Hehe berbat Yuh dedim ayhan ağlamış annem bide nası izlio warya :-) kopuom ya neyini seviyolar sunun ya Gidin amerikadaki almanyadakileri izleyin ordaki bbglerde izlenecek şey var asıl ya :) geceleri harıka oluyor orası :-) :utaniem:

(haydaaa ne alakası var
(ne bilim ebru yaşar a bakınca belma geldi aklıma yuhahaha)[hline]:rock: :rock: :rock: :rock: :rock: :rock: :rock: :rock: :rock: :rock: :rock: :rock: Amma rock'çı warmış yauw
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

RTUK sux ya rtük yüzünden cinsenlik konusunda cok zayıfız baksana dersler bile yok Resimli örnekler (LAN ABARMA LAN ABARMA!!!) öhm öhm yani böle Ulan bişe izletmiyolar tam sevişecekler (ki bu ayıp bişe değil bence) Siyah bi ekran yıhuhauhaa kopuyom ya :) heh suraya bak nerdeyse evlenmeme 2 sene kaldı Hala evleneceğim zaman ne yapacağımı bılmıyorum kıza Gerçekten...[hline]:rock: :rock: :rock: :rock: :rock: :rock: :rock: :rock: :rock: :rock: :rock: :rock: Amma rock'çı warmış yauw
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Erutan, 10 July 2003 20:55 tarihinde demiş ki:
evlenmeme 2 sene kaldı Hala evleneceğim zaman ne yapacağımı bılmıyorum kıza Gerçekten

*! gülse mi ağlasa mı ne yapması gerektiğini bilmeden klavyedeki bi kaç tuşa basar*[hline]White_Rakkad,the Tikky ( :lol: ) 04 June 2003 16:31 tarihinde demiş ki:
Ben Tommy giyiyoruuum sen ex-port giyiyosuuun benim tişörtüm senin tişörtünü döveeeeer
Gallant, the Macho 14 June 2003 01:20 tarihinde demiş ki:
Kadın dediğin istanbul gibi olmalı, fethi zor fatihi tek


[Bu mesaj Solonor tarafından 11 July 2003 02:39 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ya deli misiniz kardeşim, Ebru Yaşar ile bu muhabbetin ne alakası var?
Bu yaşa kadar öğrenemedin de bu yaştan sonra ne yapacağını biz mi öğretelim?
Bu işleri öğrenmenin çeşitli yolları vardır ve bu TV değildir. O senin seyrettiğin TV yi çoçuklar da seyrediyor ve onların ruhsal gelişimi için zararlı sınıfına giriyor. İlla da TVden öğreniceksen Playboy, private blue ve fantasy isimli türk kanalar yanında ayrıca onlarca yabancı, uydu üstünden yayın yapan porno kanalı var.
Ayrıca karınla ne yapacağını ne yapmayacağını biz söyliyecek düzeyde değiliz, sende bunu sorcak düzeyde bir muhabbet de yapma lütfen.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...