Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kendinizi test edin bakalım

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
valla temiz cıktım ben:)
click[signature][hline]marcoli, 23 Ağustos 2005 16:34 tarihinde demiş ki:
BENİM GİBİ,HAYATİNİZDA ASK-İKİLEM-HİRS-SİNİR-UZUNTU-SEVİNC-KAYGİ-SUPHE...GİBİ DUYGULARİ YASAMİSSİNİZ,,BELLİ OLUYOR...
Mesaj tarihi:
99[signature][hline]"A mind stretched by a new idea never goes back to its original dimensions."

[Bu mesaj Leath tarafından 23 Ağustos 2005 23:41 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
77[signature][hline] Ok gibi doğru olsam, Yayla atarlar beni,Yay gibi eğri olsam,Elde tutarlar beni,Doğruda aç görmedim,Eğride Tok,Eğri yay elde kalır,Menzil alır doğru ok.
~®âi ~ *
Mesaj tarihi:
said:
Leath, 23 Ağustos 2005 23:39 tarihinde demiş ki:
99
sen döktürmüssün baya[signature][hline]marcoli, 23 Ağustos 2005 16:34 tarihinde demiş ki:
BENİM GİBİ,HAYATİNİZDA ASK-İKİLEM-HİRS-SİNİR-UZUNTU-SEVİNC-KAYGİ-SUPHE...GİBİ DUYGULARİ YASAMİSSİNİZ,,BELLİ OLUYOR...
Mesaj tarihi:
İnterinet .[signature][hline]...rest your trigger on my finger , bang my head upon the faultline...
Alexi_Septimus, Türkiye-Yunanistan maçı sırasında Taksim'de demiş ki:
Pes.Maç oynanırken ezan okuyorlar . Az bi oyuna saygı ya.
Mesaj tarihi:
De yapılabilecek ve yapılamayacak ya da yapılsa bile hoş olmayacak şeyler var yani burda . %73 çıktı benimki . Bazı sorular var içim kalktı ya . Kendimi ? Oha .[signature][hline]...rest your trigger on my finger , bang my head upon the faultline...
Alexi_Septimus, Türkiye-Yunanistan maçı sırasında Taksim'de demiş ki:
Pes.Maç oynanırken ezan okuyorlar . Az bi oyuna saygı ya.
Mesaj tarihi:
haha %0 yaptırmayı başardım ( hepsine evet diyerek ) nihaha süfer ve hatta % 100 bile yaptırdım hepsine hayırla =) E Tabi Canım Sıkılıyo yapcak bişi yok :P

EDİT ; Meleğin Göğüslerine Mouseyi Götürün =))

[signature][hline]I Dont Want to Miss A Thing

[Bu mesaj BeLki_de_Bir_gun tarafından 23 Ağustos 2005 23:49 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Waay dolaylı yoldan kim sex yapmış kim sex yapmamış topici olmuş gibi bu biraz hmm[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.
Mesaj tarihi:
bu nasıl açılıo bea , 20 kere logoyo tıkladım :D[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek ,
Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek ,
Beni sevdiğini hayal edebilmek için...
Geyyik
[Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
çok saf bir erkek çıktım çıktım :( %80 ve bu yıl kirlenme kararı aldım
valla dirty dirty diye bağıra bağıra döne bilirim :-p[signature][hline]'But I don't want to go among mad people.'Alice Remarked.
'Oh,you can't help that.'said The Cat:'We're all mad here.I'm mad you're mad.'
'How do you know I'm mad?'said Alice.
'You must be,'said The Cat 'or you wouldn't have come here.'
'Alice's Adventures in Wonderland'
  • Yeni Oluştur...