Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Söyle krokunç(?) bir mmorpg

Zeytin

Öne çıkan mesajlar

[b]
said:
[b]Aware3, 20 Ağustos 2005 10:27 tarihinde demiş ki:
KO güzel oyundur laf istemeyis
[/b][/b]

LOL
sen swg yi oyna "aa demek oyun böyle oluyormuş" dersin[signature][hline]Shewky Goldbreaker-----m.bh m.rifleman cm 4xxx-----FRF
------Bir süreliğine kapıyız------

Cem_Jedi, 20 Aralık 2004 19:03 tarihinde demiş ki:
beni kızdırmayın siteyi hackletirim
Sosyal ağlarda paylaş

kal onlie japonca değil dehşet japon zırhları var türkler var ben bi ara oynadım ama sonra baktım türk yok birde partysiz oyun zewkli değil simdi wow takılıyorum kankamla ama dönmeyi düsünüyorum lineage2de gayet güzel:D[signature][hline]ama niye ama niye ama niye ama niye ama niye ama niye ama niye ama niye ama niye ama niye ama niye ama niye ama niye ama niye ama niye ama niye ama niye ama niye
Sosyal ağlarda paylaş

Yaw beyler SWG oynadım Wow oynadım Ragnarok oynadım yok abi hicbiri sarmıyo kas kas mob kesmekten baska bisii yok genelde...valla zevkler renkler tartısılmaz ben sıkıldım kardesim...en favorim swg ama onda da parti kur git bol kes piket kes nereye kadar abi yeni update le zaten elini atsan force sensitive ya da jedi a.q. yeter yaw soyle eglenceli baymayan bi online oyun bilen varsa soylesin oynayalım.KO mu kassam naapsam.Cok sıkıldım yardım edin oyun da cıkmıo pek bu aralar.cok sıkıldım cok :)
Sosyal ağlarda paylaş

Para veceksen Lİneage 2 oyna yada kasıma kadar bekle bi kaç oyun geliyor :P veya hmmm çff oyunun adını unuttum eve online var işte onu oyna :D[signature][hline]Yeni mmorpg sitemiz : www.sindarin.gen.tr
www.fmturk.net
17.00, 19.00 Radyo yayınındayım beklerim hepinizi.

[Bu mesaj bir Undead büyüsü tarafından 17 Temmuz 2004 00:50 tarihinde değiştirilmemiştir]

[i][b]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
DifferentOne, 21 Ağustos 2005 21:31 tarihinde demiş ki:
arkadaşım sana lafım yok aksine saygım sonsuz.
.
herkezi kendin gibi ucube sanma...

Anlamadım ben ?[signature][hline]...rest your trigger on my finger , bang my head upon the faultline...
Alexi_Septimus, Türkiye-Yunanistan maçı sırasında Taksim'de demiş ki:
Pes.Maç oynanırken ezan okuyorlar . Az bi oyuna saygı ya.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...