Apache Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 [spo1=resim1][/spo] [spo2=resim2][/spo] [spo3=resim3][/spo] yorumsuz.[signature][hline]shinsetsu desu..Nystal - Undead Priest - Haumarush - Sabbatum guild[Bu mesaj Apache tarafından 25 Ağustos 2005 02:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Gercekten yorumsuz cünkü resimler yok : ) edit : Resimler geldi simdi, 3. yorumsuzu da ben söyleyeyim gercekten, pes[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Penthesilea, Night Elf Huntress In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows? [Bu mesaj Penthesilea tarafından 25 Ağustos 2005 02:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaymz Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 üzülecek bişi yok, kendini bilmez bir kaç veletin saçmalamasından ibaret, eminim bunu yaparak eğlendiğini sanan bir kaç gereksiz şahsiyet. üzerinde durmaya bile gerek yok.[signature][hline] Are you threatening me master jedi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grizzly Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 LAM lam lamm!! bi girsem ah bi girsem neyse ismi beynime kazındı! o sereverı ona cehenneme cevirmeyen de serhat deildir! :hrr:[signature][hline]Gamze: Biliyomusun Kemal'in tam 7 tane gitarı war! yaaa!!! Ben : Buyur??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 birisi de bana "of course i am not fucking turkish" demişti, rapor etcektim de çol çocuk die takmadım.[signature][hline]Europe - Frostwhisper; soulbounds guildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Belli geyik yapıyor, muhtemelen türkiyedeki kürt olayları hakkında sağdan soldan 2-3 şey duymuş şımarık bir çocuk falandır. Avrupalı belli.[signature][hline]Gods&Slaves Msn Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asphodel Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 e şimdi bunu buraya niye yolluyorsun ki? direk blizzarad yolla adamı banlasınlar, kusura bakma kişisel algılama ama eğer bunları yollamadıysan adamı da report etmediysen bu topici açmakla saçmalamışın. Adamı reportta ettiysen dediklerimi unut gitsin, hatta yanına birde özür de diliyim :D warcraft III te de ingilizler derdi benim dedim sizi affetmeseydi siz yoktunuz gibi gerzek laflar ederlerdi, bunlarla ne uğraşmaya değer ne de bu tip beyinsizlerin reklamlarını orda burda yapmaya değer.[signature][hline]Gaiseric LvL-60 Hunter @ Burning Legioun EU LvL 60 time -> 12 days 06 hours 38 minutes Play time Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 İlginç bu adam neden kendine atmış msj larıkarşılıklı diyolog şeklinde[signature][hline]Icq: 101549659 / Msn Messenger: [email protected] WoW : Leonobe of Burning Legion / Mail: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asphodel Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 kendine değil yaw :D to yazıyor ya yanında :)[signature][hline]Gaiseric LvL-60 Hunter @ Burning Legioun EU LvL 60 time -> 12 days 06 hours 38 minutes Play time Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rion_ Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 doru diyorsun bunlar olsa olsa velettir baska bişi deil[signature][hline]Old Kingdom... Gloriside Human Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Sakin olup o dediğin yer neymiş yav dunya haritasında veya milletleri arasında adını göremedim deseydin. Ocalan içinde hapisteki terörist gay mi? diyip onu kızdırsaydın :) Ve sonra kufur edince şikayet etseydin. Akıllı olan kazanır :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blinky Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 bence kufur etmezdı.ezılıp alt f4 cekerdı D: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Son resimi şikayet olarak gönder bence. Türklere terorist demiş, banlasınlar bir şeyler yapsınlar en azından.[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Gloria | Level 51 | Orc Warrior | Burning Legion | Grimsoul Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
misanthrope Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 uğraşmaya deymez bunlarla ya.[signature][hline]Drink From Me And Live Forever..Love Never Dies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Komplekslerini sanal alemde bastırmaya çalışıyor ellemeyin[signature][hline]"I studied silence to learn the music. I joined the sinful to regain innocence" Kerforn/Night Elf Druid (Nizam-ı Cedid) Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Esasında uğraşmak gerek. Böyle uğraşmamak gerek diye diye bu hale geldiler.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 /who deathjester /duel deathjester Shadow Word: Pain, Mind Blast Mind Blast Mind Blast /spit[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN BonePART's Blog Last Update: 17.08.2005 THE GREAT OBSESSION Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mko Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 arkadaşlar blizzard europe paris merkez değil blizzardda blizzraddan ip alıp trace edip interpole vermeli. (gayet ciddiyim)[signature][hline]ICQ:75403906 (kahrolsun msn messenger) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 la interpole vercen de nolcek :P zaten adamların yöneticileri de kürt yanlısı :) neyse valla ben şunu gördüm ki harbiden bi daha başıma gelirse umursamazlık etmicem. adamın üsütne gidip ağzından laf koparcam, sonrada ss alıp report etcem.[signature][hline]Europe - Frostwhisper; soulbounds guildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Report edince noluyorki Yunanlı veletin tekı Turkum diye once party den attı sonra kufrettı hem şahsıma hem Turkiye'ye ss aldım report ettım. Uzun zamandır görmuyodum banlandı sandım dun bı baktım bızım guılde gırdı /kick ....[signature][hline]Capn - 60 Undead Priest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
damdaki_kedi Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 böylelerini realm forumlarında teshır etmek lazım.genelde ınsanlar duyarlılar ve boylelerıne acımıyorlar.hem corpse camp olayına cok rastlıyorlar hemde guılde vs gıremıyorlar[signature][hline]mart ayı süresince yoğun işlerimizden dolayı kapalıyız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar