Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Haumarush serverındaki PKK yandaşı

Apache

Öne çıkan mesajlar

Gercekten yorumsuz cünkü resimler yok : )

edit : Resimler geldi simdi, 3. yorumsuzu da ben söyleyeyim gercekten, pes[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess
Emilo, Gnome Warrior
Penthesilea, Night Elf Huntress

In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows?

[Bu mesaj Penthesilea tarafından 25 Ağustos 2005 02:55 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

e şimdi bunu buraya niye yolluyorsun ki? direk blizzarad yolla adamı banlasınlar, kusura bakma kişisel algılama ama eğer bunları yollamadıysan adamı da report etmediysen bu topici açmakla saçmalamışın. Adamı reportta ettiysen dediklerimi unut gitsin, hatta yanına birde özür de diliyim :D

warcraft III te de ingilizler derdi benim dedim sizi affetmeseydi siz yoktunuz gibi gerzek laflar ederlerdi, bunlarla ne uğraşmaya değer ne de bu tip beyinsizlerin reklamlarını orda burda yapmaya değer.[signature][hline]Gaiseric LvL-60 Hunter @ Burning Legioun EU
LvL 60 time -> 12 days 06 hours 38 minutes Play time
Sosyal ağlarda paylaş

la interpole vercen de nolcek :P zaten adamların yöneticileri de kürt yanlısı :) neyse valla ben şunu gördüm ki harbiden bi daha başıma gelirse umursamazlık etmicem. adamın üsütne gidip ağzından laf koparcam, sonrada ss alıp report etcem.[signature][hline]Europe - Frostwhisper; soulbounds guildi
Sosyal ağlarda paylaş

Report edince noluyorki Yunanlı veletin tekı Turkum diye once party den attı sonra kufrettı hem şahsıma hem Turkiye'ye ss aldım report ettım. Uzun zamandır görmuyodum banlandı sandım dun bı baktım bızım guılde gırdı /kick ....[signature][hline]Capn - 60 Undead Priest
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...