forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 bunlar insan olamaz[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Allah'ım ıgrenc kulagına cep sokan belkı ıyı yapmıs en azından elını kulagına goturmez konusmak ıcın :o)[signature][hline]Self control; Breaks down..!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 onlar ap ayrı bir tür...evrim sırasında homosapienslerden ayrılan homoliküs-özentikus familyasına mensup bir tür..bu türün genel özelliği marjinallik uğruna maymunluk yapmaktan çekinmemek olarak özetlenebilinir..[signature][hline]Mavi, 02 Ağustos 2005 19:42 tarihinde demiş ki: Ağustos. Hem doğum tarihim bu mevsimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Bu insanlar neden bu kadar ezik?[signature][hline]tiryakinim,tiryakinim pollyanna, 20 Ağustos 2005 16:55 tarihinde demiş ki: EVET HER BALONLU FAKE DEGİLDİR.LÜTFEN HEM BALONUM HİC OLMAMISTI BENİM İLK DEFA BURDA OLDU BALONUM COK SAOLUN COK MUTLUYUM NE DESEM BOŞ YANİ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 ohannesburger diyorum sadece[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vikont Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 manyaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Allah akıl fikir versin...[signature][hline]fastreload, 02 Temmuz 2005 01:21 tarihinde demiş ki: hocam bindiğin dalı kesiyosun çükünü keserim senin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 4. resimdekinden istiyorum ama ben çok kusarım ya hahaha[signature][hline]Boo, are you happy now? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
go2hell Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 su kucuk diline yaptıranı goruncem idem bulandı böeahh[signature][hline]Nightwish Power go2hell will be a jeolog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Valla gecen kusadasında tatildeyken tanıstıgım bi gavur arkadas vardı kulagında o cep telefonu kadar olmasada baya büyük bi delik vardı çember takmıştı kulagına, iki parmagım rahatlıkla geciyodu :)[signature][hline]Mike Portnoy | Vic Firth | Mapex murderer dark forter // retired uo player Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 ıyyyk, iğrençmiş cidden..[signature][hline]King Kong gelse de dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv*********** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Kulak deliği yırtılmadan o kadar genişleyebilir mi ? Telefon girecek kadar ? Küçük dile taksa direk kusar zaten her dakka . Ya çok kötü be . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
go2hell Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 hafif photoshop gibin valla[signature][hline]Nightwish Power go2hell will be a jeolog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tahakiraz Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 bunlara Allah akıl fikir hidayet v.s versin[signature][hline]önce Allah sonra yallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 said: Xaenin, 23 Ağustos 2005 22:06 tarihinde demiş ki: Kulak deliği yırtılmadan o kadar genişleyebilir mi ? Telefon girecek kadar ? malesef.[signature][hline]Atam izindeyiz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
myraellen Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 ahahah çoook başarılı. tabi aynı zmnda ben de iğrenç buldum.özellikle pilli olanı..ama demek isterim ki insanoğlu sınır tanımaz bunların garip olmicağı gunler de gelicektir. ama mesela bir de şu yönden bakın.bu arkadaşların pillerle ve bilimum teknolojik cihazlarla yaptıklarını dünyanın başka bi köşesinde gelenek olduğu için tahtalarla yapan bi sürü insan'kabile'vs. var.. ama tabi biz oralarda yaşamıoruz.gelenk görenek dene olayda bunlar yok..e tabi bi de bunların dikkat çekme çabasına bakarsak-bunu da o delikleri yaptırp resim çektirmelerinden çıkardım- bunların saçmaladıklarına karar verebiliriz..ama mesela şu kanal dedikleri o büyük delikler artık pek bi moda oldu en anlamıyorum..yani yaptırırsın da tmm kaşına diline dudağına göbeğine...normal bi delikten kimse ölmez..hoş olursun,süs olur.. ama büyüt anam büyüt...nereye kadar... *bi de merak ettim acaba telefonlu olan telefonu çıkardığında nası bi görüntü oluyo...hihihi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nereid Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 bir kere photoshop olmak zorunda. küçük dil delinemiyor, biliyorum. hadi kulak tamam enteresan hakkaten kötü de gözükmedi bana şahsen ama niye dişetinin gözükeceği şekilde bir delik açar insan çenesine? bomba patlamış gibi duruyor, ve hep açık kalıyor o delik yani uyurken böcek girer sinek girer herşey olur.. yalan yani, ne yapıcak adam gece kapayıp dışarı çıkarken açıyor mu çenesini?[signature][hline]drat this creature of memories ill, foolhardy and fey i may be, yet him i shall quell. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 igrenc deıl ama çok aptalca hele bı adam ne öle at nalı gıbı takmış kınıyorum kendısını[signature][hline]Gözlerin Ölümü Görmüorsa Halen Bir Umut Vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Bende yolda kulagina devasa gaz lambasi takmis bi tip gordum =) kesinlikle cok gereksiz buluyorum ... o pili sokcak baska bi yer bulamamis mi , arkalarda bi yere ? =)[signature][hline]:hrr:God has disobeyed me and created you !!:hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 öğk irenç bea çok fena oldu içim[signature][hline]kabarama kabarama kel cansın, abin güzel sen çirkin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Ya ilerde o kulak delikleri genisleyince, derileri de yasliliktan sarkinca nolacak ya o : ( beline kadar inen bi kulak, öf igrenc[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Penthesilea, Night Elf Huntress In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
myraellen Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 wallahi benim de merak ettiğim o küpeler çıkınca neler olduğu..yoksa isteyen istediği yeri deldirsin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 off % 100 photoshop. mümkün değil ya. kesin ölürler ki :-?[signature][hline]Metakuso Karus 6x Ares Hala Sorcerer :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
go2hell Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 yani :)[signature][hline]Nightwish Power go2hell will be a jeolog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 aylık maaşla insan piercing i arıyorum.. birinizi burnumdan geçiricem aylık 800 YTL + yemek + sigorta... tek yapacağınız orda durmak[signature][hline]Corald -- Human Mage eski Blizzard_IcedEye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar