Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Piercing [öeh]

toggie

Öne çıkan mesajlar

onlar ap ayrı bir tür...evrim sırasında homosapienslerden ayrılan homoliküs-özentikus familyasına mensup bir tür..bu türün genel özelliği marjinallik uğruna maymunluk yapmaktan çekinmemek olarak özetlenebilinir..[signature][hline]Mavi, 02 Ağustos 2005 19:42 tarihinde demiş ki:
Ağustos.

Hem doğum tarihim bu mevsimde.
Sosyal ağlarda paylaş

ahahah çoook başarılı.
tabi aynı zmnda ben de iğrenç buldum.özellikle pilli olanı..ama demek isterim ki insanoğlu sınır tanımaz bunların garip olmicağı gunler de gelicektir.
ama mesela bir de şu yönden bakın.bu arkadaşların pillerle ve bilimum teknolojik cihazlarla yaptıklarını dünyanın başka bi köşesinde gelenek olduğu için tahtalarla yapan bi sürü insan'kabile'vs. var..
ama tabi biz oralarda yaşamıoruz.gelenk görenek dene olayda bunlar yok..e tabi bi de bunların dikkat çekme çabasına bakarsak-bunu da o delikleri yaptırp resim çektirmelerinden çıkardım- bunların saçmaladıklarına karar verebiliriz..ama mesela şu kanal dedikleri o büyük delikler artık pek bi moda oldu en anlamıyorum..yani yaptırırsın da tmm kaşına diline dudağına göbeğine...normal bi delikten kimse ölmez..hoş olursun,süs olur..
ama büyüt anam büyüt...nereye kadar...

*bi de merak ettim acaba telefonlu olan telefonu çıkardığında nası bi görüntü oluyo...hihihi
Sosyal ağlarda paylaş

bir kere photoshop olmak zorunda. küçük dil delinemiyor, biliyorum.
hadi kulak tamam enteresan hakkaten kötü de gözükmedi bana şahsen ama niye dişetinin gözükeceği şekilde bir delik açar insan çenesine? bomba patlamış gibi duruyor, ve hep açık kalıyor o delik yani uyurken böcek girer sinek girer herşey olur.. yalan yani, ne yapıcak adam gece kapayıp dışarı çıkarken açıyor mu çenesini?[signature][hline]drat this creature of memories ill,
foolhardy and fey i may be, yet him i shall quell.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...