Twisty Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 sabhatan beri bl de 5k latency alıyorum veya o civarlar herkezde normal bende boyle anti virus taraması yaptım spy ware taraması yaptım hız testi yaptım 28kb cıkıyo yani hersye normal ama wowda 5k latency alıyorum sabahtan beri oynayamadım neden boyledir acep baglantım adsl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 ADSL sapıttı yine.[signature][hline]Elonia of Infernal Affairs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shadaim Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 http://forum.paticik.com/view.php?id=137272 burda solenen sey heralde ben de bu gosterdigim forum acildiginda az etkilenmistim 600 falan oluodu normali 300lerdeyken ama sanirim orda arkadas bahsetmis cok etkilenenler az etkilenen ipler die sanirim calistiklari numaralar deisti bugunden itibaren 3k flaan latency almaya basladim ve sorunun tum serverda deil belli kisilerde oldugunu gorunce sorunun gene tt tabanli oldugunu anladim 2. sayfada werilen topigin arkadasin teki ipleri deistirin dio onu nasil yapacagimizi bilen ve anlatabilecek biri warsa sevinirim [Bu mesaj shadaim tarafından 24 Ağustos 2005 20:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ironhammer Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Aynı sorun bendede var öğleden sonra sapıtttı biara 4-5k latency var :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 1055 e sabitledi ping....[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manatox Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 eh ama pingim 2-3k arasında geziyor ve bu pingle MC yapıyorum iyi mi? son 40dk içerisinde 3 kere disconnect oldum ve bu beni çıldırtmak üzere =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Hehe aynen =p yoksa aynı guilddemiyiz O.o[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Twisty Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 off off lvl atlayamadım bugun offf offff 2 lvl kaybımız oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 5k lag mı? e iyiymi$. ben sabahtan beri 8k'nın altını görmedim.[signature][hline]just g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Aynen 4K latency'de sürünüyorum imdak. ADSL'i aradım yardım etmiyorlar, WoW sitesine giremiyorum bile.[signature][hline]Gods&Slaves Msn Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 alal oyundaki cofu arkta oynayamitoruz diolar bendeki ping 300-500 :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 "Alo, ben XXXXXX numaralı ADSL kullancısıyım, şu anda herhangi bir sorun var mı acaba? Internet tabanlı bir oyunu oynarken, çok yüksek ping alıyorum, nedeni ne olabilir?" "Format atın beyefendi, sistemde herhangi bir sorun yok"[signature][hline]Elonia of Infernal Affairs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 ehheah "working as intended"[signature][hline]The sickness that you are A plague that made me starve Do you think you can show me How I come this far? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 sistemde ne zaman sorun oldu ki aman canım siz de. :) format atın geçer o. modeme de atın format. telekom'u formatlamak lazım aslında.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Kablo kullanan bir arkadaşım da çekiyormuş bu sorunu. Acaba sorun ADSL'de değil mi? Hem bu sorun bu sabahki maintenance'dan beri var. Blizzard'dan mı kaynaklanıyor? Aranızda tech supporta bildiren oldu mu?[signature][hline]Gods&Slaves Msn Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 ben dün gece sabah 4e kadar canavar gibi oynadım valla. bugün öglen girdigimden beri oynayamadım bi türlü =/ sorun adsl'deyse bugün ba$ladı demek.dün hiçbi$ey yoktu çünkü.. pf.[signature][hline]just g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Kesin bizim dalgıçlar balinalarla seks yaparken, kabloları kopardılar..[signature][hline]Elonia of Infernal Affairs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Twisty Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 bende dun gece rahat oynuyodum ama bu sabahtan vberi oynayamadım 2 lvl kaybım oldu huyn[signature][hline]Twisted Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheFury Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 İşin ilginci download / sörf vs herşey normal ama wow'a login olunca sapıtıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Twisty Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 evet abi deliricem ya zaten lvl 15lik mob kesti lagda agladım off off[signature][hline]Twisted Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shadaim Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 walla wowda guilddekilere sordum ben de server tabanli mi die 300le oynayan adam da war Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Server tabanlı değil, olsa şimdiye kesin WorldServer inerdi.[signature][hline]Elonia of Infernal Affairs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delyyyy Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Test serverina girdim şimdi orada gayet normal ama Allah allah ayrıca gunz onlineada baktım oradada gayet normal şimdi başka realmlardakı karaktere bakıcam bakalım durum nedir[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ironhammer Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Yaw bizim oyuna gridimiz iplermi ne varmış onlarda sorun var galiba bi kısmında bikere daha olmuştu böle bişey bllizarda mail atmak lazım sanırım benim dediğm gibiyse ?[signature][hline]O==[=============- Solid -============]==O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Report ettim olayı. Anında cevap verdiler konuyu tech supporta ilettik ilgileneceğiz teşekkürler diye. Hadi umalım kısa sürsün bu iş.[signature][hline]Gods&Slaves Msn Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar