Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kily GSde

jazzyjam

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
kily şu an altan ne yapıyorsa onun yaptığını hatta yapamadığını yapacak ,kily çok kuvvetli bi oyuncu ve defansa da katkısı müthiş bi oyuncu sol kanadımızı 1 sene boyunca altana emanet edemeyiz ancak başkan olur da kily i getiremezse eli boş dönmemek için kesinlikle marek heinzi falan getirmesin bu adam frikikler dışında tam bi fiyasko ayrıca asıl mevkisi de forvetin solu[signature][hline]Make Way For The Bad Guy!
Mesaj tarihi:
Kily GSye forma sattıracak. insanların maçlarını ve hatta maç özetlerini izlemesini sağlayacak. yönetimin ömrünü uzatacak. bikaç da maç kazandırır.

yoksa futbol anlamında ihtiyaç olduğu için gelmior zannımca..[signature][hline]"I find your lack of faith disturbing."
Mesaj tarihi:
vallahi bu dediklerinden 2 şeye katılmıyorum futbol anlamında kily e ihtiyacımız var en ama en azından duran toplar açısından 2.sine gelirsek katılmamaktan ziyade istemediğim birşeyi belirteyim o da bu yönetimin ömrünün uzaması...[signature][hline]Make Way For The Bad Guy!
Mesaj tarihi:
said:
tony_montana, 14 Ağustos 2005 03:38 tarihinde demiş ki:
benim tek korkum bu adamın arjantinli olması çünkü ülkemize gelen arjantinliler sürekli bi sorun ççıkartıyo uyum problemi yaşıyo yakın geçmişteki en büyük örnek ariel ortega, gelirse inşallah onun gibi olmaz

Zaten başka da örnek yok aklıma gelen ortegadan başka, eh tek oyuncuyla da genelleme yapılmaz :)[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...
Mesaj tarihi:
benim hatırladığım 2 arjantinli daha var türkyeye gelmiş olan. biri bikaç sene önce göztepe lige yeni çıkmıştı. göztepe sporda görmüştüm. bi de bjknın yıllar öncesinde ayşegül lakabı taktıkları nartaldo.. bayağı eskidir..[signature][hline]"I find your lack of faith disturbing."
Mesaj tarihi:
geçenlerde a.albayrak kily olmazsa b planı olarak çok iyi tanıdığım bi başkanın klübünden bi oyuncuyu kesin bitirdik demişti, malum ribery olaylarından dolayı bu marsilya başkanı olabilir mi eğer oysa bu olembe nasıl oyuncudur bilen var mı[signature][hline]Make Way For The Bad Guy!
Mesaj tarihi:
orda bi foto var 7 sayfada o edit[signature][hline]
-nevin, uyan horluyorum..
-allah belani versin sait...
- bakkal amca ölümden sonra hayat war mı?
- yok, tadelle war weriyim mi?
- ver hadi..
Mesaj tarihi:
şampoiyonlar ligini bir türk takımı 0 puanla bitirdi.. işte o edit[signature][hline]tık ulan tık!
Absolut, 01 Haziran 2005 11:47 tarihinde demiş ki:
Osman kılıcımı rolladı.

Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış;
"-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"
Mesaj tarihi:
Valla imza atsa da maça çıksa da inanmam ben. Ribery de attı imzayı, çıktı maça, sora noldu? Bi de açıklama yapması lazım "GSde mutluyum, param da eksiksiz yatıyo" diye.[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...
Mesaj tarihi:
noter huzurunda kağıt imzalasın "yemin vallahi galatasaray'a geldim" diye anca o zaman inanırım. kağıdı da gözümlen görcem yane o kadar[signature][hline]**Gizli IlluminatI üyesi**
Mesaj tarihi:
bence yönetim bu adamı almakla kendini büyük riske attı biz her ne kadar transferinin olmasını istediysek de madalyonun bi de öbür tarafı var bu adam arjantinli eğer transfer taksidini geciktirirsen toplar bavulunu gider ve öle bi durum Allah korusun gerçekleşirse heralde özhan canaydını floryanın kapısından içeri sokmazlar daha inşallah bu riski de göz önüne almıştır başkan[signature][hline]Make Way For The Bad Guy!
  • Yeni Oluştur...