jazzyjam Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 "tesadüf" kelimesini kullanırken neyi nitelediğime bak istersen... topların kaleye girmesi değil olay...[signature][hline]"I find your lack of faith disturbing." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tony_montana Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 etarnal, jazzyjam im ne dediğine iyi bak kim lafı çarpıtıyo kim çarpıtmıyo iyi düşün ,jazzyjam kendi ağzıyla hedefimiz şam ligini almak dedi .[signature][hline]Make Way For The Bad Guy! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tony_montana Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 ayrıca sizin şampiyonlar ligine katılmamanız için niye dua edelim ki şampiyonlar liginde olmasanız salı ve çarşamba akşamları nasıl vakit geçer nasıl eğleniriz[signature][hline]Make Way For The Bad Guy! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jazzyjam Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 bu sene için demedim. camia nın uzun vadedeki hedefi bu ama... kabul edin etmeyin.. gülün gülmeyin sağlam adımlarla ilerliyoruz. ha bir de şunu bilin.. gs uefayı aldığı için değil şamp liginde oynamasını bildiği için avrupa takımı olarak biliniordu. uefay almak iidir. ama ordaki başarı uzun vadede hiçbir ders çıkartmaz.[signature][hline]"I find your lack of faith disturbing." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 said: jazzyjam, 13 Ağustos 2005 16:03 tarihinde demiş ki: sistemden, altyapıdan anlamayan bir grup insan tesadüfen yakaladıkları sinerjiyi kaybetmenin şoku içinde... O tesadüfün adı Fatih Terim, sinerji de Milli takımın 3-4 sene boyunca ilk 11inin 9unu oluşturan ve diğer oyuncuları da çeşitli milli takımlarda kaptan çıkan, zamanında Barcelona, Real Madrid gibi dünya devlerinde oynamış kaptanlık yapmış oyunculardı farkındaysan. 600.000 dolara malolan (geçenlerde biri 10milyon dolar diye bi komedi atmış güldürmüştü herkesi) Hagi ise zaten apayrı bir konu.[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tony_montana Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 jazzyjam ben bu sene dedin ya da öbür sene için dedin demedim sonuçta hedefimiz şamp lig kupasını almak dedin ben bundan bahsediyorum ve bu dediğin lafı da çarpıttığımı zannetmiyorum[signature][hline]Make Way For The Bad Guy! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jazzyjam Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 barcelona ve real madridde oynayan bi hagiyi hatırlıyorum da güzel bir reklamla bütün paragrafa yaymışsın bunu :D biz de emeğe saygısızlık etmiyoruz. ama tesadüf burasında değil. normalde uzun vadede başarı yakalayan avrupa takımlarının altyapısı, sağlam bir ekonomik yapısı olur ve onun üstüne kurdukları sistemle başarıyı perçinlerler. gsde ne altyapı ne bir ekonomik düzen vardı. futbol takımının bireylerinin çabası içinde 10 sene kadar ilerledi o sinerji ve şimdi altyapısı olmadığından söndü.[signature][hline]"I find your lack of faith disturbing." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 GS şu anda Türkiye standartlarının çok üstünde bir alt yapıya sahip, ve yine şu anda zaten ne Türkiye ne de yakın çevrede (coğrafya olarak, balkanlar, ortadoğu vs) hiçbir takımın sahip olmadığı bir altyapı düzeneğine sahip. Yeni yeni FB altyapının önemini kavrayarak adım attı bu işe yatırım yapıyor onun dışında bir şey yok kimsede daha. İkinci olarak tüm paragrafa yaymadım, Popescu nun Barcelonadaki başarısını bilmeyen yok, yine Taffarelin GSye gelmeden önce dünya kupasında çıkardığı toplar, penaltılar hala akıllarda. Yine milli oyuncular o sene, öncesinde ve ilerisinde milli takımın ilk 11inin 9 unu yedek kulübesinin de yarıdan fazlasını doldurdu. Bunlara tesadüfen oluşmuş sinerji diyemezsin. İkinci olarak batışa gelince. Zaten bu beklenen bir şeydi. Avrupadan biraz olsun haberdarsan "büyük takım"ların böyle parlayan takımlara direk saldırıp oyuncularını "yağmaladığını" görürsün. Ajax olsun, Kızılyıldız olsun örneği çok var bunun. Bir an parlar takım, ve sonra oyuncularını satar. Bunun üzerine GS yöneticilerinin bilinçsizliği de eklenince doğal olarak takım çöktü. Bunun ne tesadüfle ne de bireysel çabayla alakası yok.[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jazzyjam Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 altyapı derken altyapı futbol takımı değil. birşeyin temeli anlamındaydı.. senin demek istediğine gelirsek gsnin 6-7 sene önce altyapısı sağlamdı tamer güneyin oluşturduğu sistemle. şimdi nedir durumu bilmiorum ama yine ii adamlar çıkıyor sanırım ama abarttığın kadar değil. fener daha sonra tamer güneye aynı sistemi kurdurttu ve birkaç meyvesini aldı. ama daha sonra daha da iyisini yaparak altyapı sisteminde başarısı belli olan hollandanın sağlam antrenörlerinden birine yeni bir sistem kurduruyor. olması gerekeni..[signature][hline]"I find your lack of faith disturbing." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 O halde yine benim dediğime geldin, yönetici bilgisizliğine kurban gitti GS. Ama bunu "tesadüfi sinerji"yle açıklayamazsın. FB hala altyapıdan pek meyva almış değil kaleci dışında. Sistemin önemini yeni yeni anladılar kurduruyorlar.[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jazzyjam Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 yani aslında evet aynı şeyi düşünüyoruz belki de.. yönetim becerikli olsa o sinerjiyi ayakta tutacak hamleleri yaparlardı..[signature][hline]"I find your lack of faith disturbing." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Ajax ın bir ara tüm kadro satılmıştı nerdeyse. Hatta efsane 11 diye geçiyor.[signature][hline]Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tony_montana Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 mondragon ankaragücü maçı sonrası kily ile görüştüğünü kily nin manciniye bize gelmek için baskı yaptığını söledi,gs li arkadaşlara duyrulur ayrıca çok ilginç b,i şekilde kily nin menajeri benim dedi bi anlam veremedim[signature][hline]Make Way For The Bad Guy! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRA_GS Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 ewt adam bi yandanda menejermi oldu naaptı nerden bu kily ile kankalığı anlayamadım neyse bekleyelim görelim[signature][hline]can't settle the area Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Haydaa, daha neler görecez bakalım. Adam daha 2 hafta önce kendisi kaçmaya çalışıyodu, şimdi takıma adam katmaya çalışıyo :)[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 ark. star haberde ızlemı$ bugun;özhan canayıdn: "sorun cıkmazsa salı gunu kily ist.de" demi$te ben sie dedim gectim eheh.[signature][hline]Pyro dêãth øwñz lìfê Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tony_montana Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 ya bi de işin garip tarafı başkan lazım olan yerlerde hakkımızı aramaz şimdi okanla emre davası yüzüne transfer gecikiyo yok efendim okanla emreyi bedavaya almışlar bizden onlar almadı ki biz kaptırdık başkanın bunu anlaması ve artık takıma bir yıldızı kazandırması lazım[signature][hline]Make Way For The Bad Guy! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
redge Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 said: Pyro, 13 Ağustos 2005 22:50 tarihinde demiş ki: ark. star haberde ızlemı$ bugun;özhan canayıdn: "sorun cıkmazsa salı gunu kily ist.de" demi$te ben sie dedim gectim eheh. [signature][hline]Bir şeyi beceremiyorsan ya onu çok istemiyorsundur yada onun için pazarlık ediyorsundur *!Bir Bakış Atar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tony_montana Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 tamam da pazarlık ederken manasız şeyleri ortaya koyup olayın gidişatını engellemeye kimsenin hakkı yok zamanında bi hata yapmışlar emre-okanı bedavaya kaptırmışlar akıllı olsalardı kaptırmasalardı o adamların suçu ne,başka bahanelerle adamı bedavaya getirmek isteyebilirsin ok ona sözüm yok ama okan-emre davasına tamamen karşıyım[signature][hline]Make Way For The Bad Guy! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alukard666 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 ankaragucu macı esnasında canaydın italyada killy icin pazarlık yapıoms.. o yzden maca gtmemis[signature][hline]ilex globus... gustus abs æther.. amen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 evet topic acıldı 4 gun oldu kily nerede hava hatlarında trafikmi var :lol: ossun ben alıştım bu olaylara ama altanla ligi bitirelbrz bence amam bu kadroyla uefada bi şey olmamayz zati nie h.yakını vedikki mis gibi adamdı aslında ribey nie gitti :@ ya sinirlendim yine :) neyse sabah NTV spor haberlerinde işallah kily istanbulda haberini alırzda sevnz ama ha geldi ya f.de boer gibi sonu hüsran olursa ondan korkuom ben adam gelmiş 32 yaşına[signature][hline]"Bana bu imzayı bulduğu için Karpuz abime sonsuz teşekkürlerimi sunarım" Msn l Mail 5+1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jazzyjam Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 bu adam istanbula inene kadar 34 yaşına gelir :P[signature][hline]"I find your lack of faith disturbing." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 [signature][hline]tık ulan tık!Absolut, 01 Haziran 2005 11:47 tarihinde demiş ki: Osman kılıcımı rolladı. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tony_montana Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 benim tek korkum bu adamın arjantinli olması çünkü ülkemize gelen arjantinliler sürekli bi sorun ççıkartıyo uyum problemi yaşıyo yakın geçmişteki en büyük örnek ariel ortega, gelirse inşallah onun gibi olmaz[signature][hline]Make Way For The Bad Guy! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alukard666 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 said: hellspe, 14 Ağustos 2005 01:21 tarihinde demiş ki: evet topic acıldı 4 gun oldu kily nerede hava hatlarında trafikmi var :lol: ossun ben alıştım bu olaylara ama altanla ligi bitirelbrz bence amam bu kadroyla uefada bi şey olmamayz zati nie h.yakını vedikki mis gibi adamdı aslında ribey nie gitti :@ ya sinirlendim yine :) neyse sabah NTV spor haberlerinde işallah kily istanbulda haberini alırzda sevnz ama ha geldi ya f.de boer gibi sonu hüsran olursa ondan korkuom ben adam gelmiş 32 yaşına bence bu kadroyla uefa'da da basarılı oluruz.. takım cok ii paslasıo. killy gelip herseyi degstircek mi ki??? belkide takımdaki duzeni bozcak. ne olcagını kimse bilemez.. ama uefa'da basarılı olruz bence.[signature][hline]ilex globus... gustus abs æther.. amen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar