Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 - Bölüm neydi senin? + Mühendislik - 2 Yıllık mı? + o_O[signature][hline]Diablesse 18 Ekim 2004 tarihinde MSN'de demiş ki: mama yiyiom ben On the keyboard of life, always keep one finger on the escape key.
Wispy Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 -Ne okuyordunuz -Endüstri Mühendisliği -Tam olarak ne yapıyorsunuz - Birinci sınıfta bölüm dersi olmadığı için ben de sizin gibi merak içindeyim - Peki yavrum peki, vah vah[signature][hline]Double, double, toil, and trouble Fire burn and caldron bubble
cenin Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 ahuuahuaha cuytherock fen edebiyatdın durumu öyle bende sana başımadan geçen diyaloğu yazayım aynı neredeyse: Teyzem:Ne yazacan? Ben:Fizik. T:Mühendislik mi? B:Hayır fizik. T:Öğretmenlik mi yani? B:Hayır fizik bilim olarak. Bilim adamı olacam üstlisansla da çok geniş bir alana hakim olabilirim yurtdışı da olabilir. arada 30 dakika geçer teyzemi birsi aramıltır ve bir şekild benim hakkımda konuşuyorlardır. T:Onur fizik yazmış....öğretmen olacakmış.... B:?!?!?!?[signature][hline]'But I don't want to go among mad people.'Alice Remarked. 'Oh,you can't help that.'said The Cat:'We're all mad here.I'm mad you're mad.' 'How do you know I'm mad?'said Alice. 'You must be,'said The Cat 'or you wouldn't have come here.' 'Alice's Adventures in Wonderland' [Bu mesaj cenin tarafından 22 Ağustos 2005 12:51 tarihinde değiştirilmiştir]
fiona Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 yazık walla insanın boğası gelir...[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız...
Darkblade Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Ya bide elektrik Müh. gibi heryerde alanı olan ve herkesinde bildiğini sandığı bi dalda mühendis olmak cidden zor iş..bi sorun çıkar sigortada falan hemen -gel bakalım mühendis bey..iyi öğrenmişmisin bakalım.. (sen içinden söylene söylene yaparken bi yandan arkadan müdahele etmeler bitmez vidi vidi yerler beynini) (İş Biter) -sen çağır hocanıda bikaç numara gösteriim.. - *?!#&x bu durum sanırım makina müh. ler için de araba konusunda geçerli..[signature][hline]İmpressive...The Most İmpressive... [Bu mesaj Darkblade tarafından 22 Ağustos 2005 12:58 tarihinde değiştirilmiştir]
SoNofHeLL Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 bnm alan ise herkes tarafından ilgi uyandıran bi konu mesela: bnden yaşça büyük olan üni. okumuş bilgili falan filan insanlar: A: Yawrum ne okuyacan sen ? B: Mekatronik teyzecim Önce yarım dakka konuşma durur ardından: A: Mekanik dedin dimi ?? B: Yok teyze şööle bööle .... A: Hııı iimiş, hadi hayırlı ossun, hava da ne güzel bu aralar yahu ?? bnm yaşlarımdaki insanlara anlatmak ise açıkçası daha zor, şöyleki: -Len olm ne okuyon yawwww !!! -Mekatronik hoca peki ya se..... -Ne lan o öyle makaktronik -EEE şey yani tabi ööle (uzun süreli bi terleme)
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Ben ne yapayım? IT (information technologies) okuyorum. Aytii okuyorum desem bi türlü, enformatik okuyorum desem bi türlü, iletişim teknolojileri zımbırtısı falan desem bi türlü. Her sorana 2 saat anlatmaya çalışıyorum. :p[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Gloria | Level 50 | Orc Warrior | Burning Legion | Grimsoul Legion
cenin Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 said: Mirage, 22 Ağustos 2005 13:08 tarihinde demiş ki: Ben ne yapayım? IT (information technologies) okuyorum. Aytii okuyorum desem bi türlü, enformatik okuyorum desem bi türlü, iletişim teknolojileri zımbırtısı falan desem bi türlü. Her sorana 2 saat anlatmaya çalışıyorum. :p mauhauha goptum :lol: ehehe boka bulanmış değnek durumu[signature][hline]'But I don't want to go among mad people.'Alice Remarked. 'Oh,you can't help that.'said The Cat:'We're all mad here.I'm mad you're mad.' 'How do you know I'm mad?'said Alice. 'You must be,'said The Cat 'or you wouldn't have come here.' 'Alice's Adventures in Wonderland'
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 lan maç yapacaz mühendisi çağırın gelemiyor abi neden mööhendis meşgul abi hmmm tamam
Head Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 jeofizik mühendisi adayı olarak yaşanan bir şeyi söyleyeyim. durup dururken ; -abi ne zaman deprem olacak?[signature][hline]valandil ownz j0o! gonna break down the doors. WoW - Kelvin /BL , Xrzug /TM [Bu mesaj Head tarafından 22 Ağustos 2005 14:02 tarihinde değiştirilmiştir]
KaMoNJuK Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 said: Asteroth, 22 Ağustos 2005 12:38 tarihinde demiş ki: - Bölüm neydi senin? + Mühendislik - 2 Yıllık mı? + o_O puhauhau :D kopuyorum bu olaya ya bunu soran bir kitle var gerçekten :lol:[signature][hline]MeLiKeJiK.!!
Darkblade Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 said: Asteroth, 22 Ağustos 2005 12:38 tarihinde demiş ki: - Bölüm neydi senin? + Mühendislik - 2 Yıllık mı? + o_O Dialogun devami: -hayır 4 yıllık (duruma göre yüzünde bir onaylama/şaşırma ifadesini takiben) -oo iyi iyi..maaşallah[signature][hline]İmpressive...The Most İmpressive...
BladeSinger Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 -bilgisayar mühendisiydin di mi sen ? -evet abi -yani kod falan yazabiliyon program -eh tabiki -e o zaman niye 4 sene okul okuyon programcılar da aynı işi yapıyor -abi biz 'mühendis' takısı alıyoruz, programlama öğrenmiyoruz en uygun çözümü üretiyoruz hede hödö vs -hmm -hmm ya -eh sonuçta aynı işi yapıyonuz ben anlamam çözüm falan ikinizde program yazıyonuz tuşa basınca çalışıyor -ya tamam amca bi git yanımdaki programcı 2 günde web sitesi tasarlıyor ben 1 aydır projeyle uraşıyom ama sende haklısın hepsi 1 tuşa basınca işlem yapıyor... 5dk önce yanımda burda çalışan amcanın teki beni deli etti 'mühendislik' kavramının gereksizliği konusunda bana nutuk çekti..
sir Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 -nerde okuyosun? -gebze yüksek teknoloji enstitüsü, fizik bölümü -2 yıllık mı o? -yoo 4. -haa, iyi, ne olucan o zaman mezun olunca? -e fizikçi?kariyer falan olabilir, öğretmenlik olabilir. -ha iyi. fizik mühendisliği yapamıyo musun? -bölümün adı fizik. -ha iyi.. -:tdown:[signature][hline]Mnye etoh nadoh kahk zoobee v zadnetze.
Queen Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Benim babam bilgisayar mühendisi her işi yapabiliyo neredeyse ama yıllardır teksil sektöründe ayrıca +Program yükleyebiliyo musun? -Hıhı.Aynı zamanda yazıyorum da +Yüklüyo musun peki sorunsuz? Bu dialogu yaşadım.[signature][hline]Lütfen domain name almam destek olun:http://mysolarpower.tk OkuzumTruck'tım ben aslında. Oha falan olunmaz, oha falan doğulur.
Dev Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 azuha + rofl + lol[signature][hline]Devhochi'ydim ben aslında...
Kasanova Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 said: tahakiraz, 22 Ağustos 2005 02:24 tarihinde demiş ki: tekstil mühündisliğini unutmuş ama aa.D tekstil müh:bekar kızlara don diker:) elektrik-elektronik müh:antenci gıda müh:turşucu inşaat müh:amele endüstri müh:her şeyi bilen bi .oktan anlamayan kişi:D bu tabirler gaziantep üni civarında hayli yaygın.. ha gaziantep üni adını ilk duyanlar için itü rektörünün sözünü aktarıyım hemen... 'Biz Odtü gibi robot,gaziantep üni gbi psikopat yetiştirmioruz' odtüden kalma bu üni..odtü makina mühendisliğini buraya açıo,g.antep esnafı zenginleşip üninin ismini şehrin adı olsun isteyince ad değişio..ekipmanlar hocalar hep burda kalıo.mühendislik ve tıp bölümleri% 100 ingilizce..ve hayvan gibi kasış.sayko dolu bi üni,kafanı kaldıracan zman olmuo. buna rağmen bu kalitedeki mühendslere böle amele isimler konunca insna bozluo abi.yazık yaw çürütmeyin böle insanların hayatlarını.ciddi bi iş mühendislik:) inşaat müh diplomalı amele denir babamdan biliorm
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Mühendis değilima ma bende yaziyim bari, Eleman-Baba sen ne okuyodun Ben-Vcd abi Elaman-O ne lan öle dvd gibi(meali:come to the darkside Ben-Visual communication desing işte abi vcd, Eleman-Esmeri sarışını varmı(meali:Give your self yo your anger) Ben-Sarışın yok ama kızıl var kan kızıl HIAAAAGHGAHAGGHHHHH Vıcık(meali:kafa ezilir)[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 off abi bana cok soruyolar ya harbiden. inşaatla ilgili bi ton soru. harbiden hesabı kitabı var cuk diye soylenmiyoki hersey. ne bilim sabit kolon ölçüsü nedir? yok kolondaki demirin çapı ne olması lazım , antalya konyaaaltında kaç kata kadar izin var? lan ben nerden biliyim belediyemiyim inşaat mühendisiyim.bide gelip kiralar ne kadar su mahallede fistan demezlermi e yuh.emlakcıya sor euhe[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?.
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 said: orc_lord, 21 Ağustos 2005 04:35 tarihinde demiş ki: arkeoloji bolumde okuyan bir kisi tarafindan, bilgisayar muhendisliginde okuyan bir kisiye yoneltilmis soru: abi sen bilgisayar muhendisliginde okuyordun dimi? evet. size hacker 'lik yapmayi ogretiyorlar mi, boyle bir ders var mi? sizde tarihi eser kacakciligi diye bir ders var mi? -?! Burda güzel oturmuş baya .
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 makine mühendisliği yok mu acep?
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 o klasiktir zaten - ne okuyosun? - makine mühendisliği - hihi, makine yapıyosun di mi? - evet - ok[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Gloria | Level 51 | Orc Warrior | Burning Legion | Grimsoul Legion
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Kimya Mühendislerine ne soruyorlar acaba?[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır.
Gallant Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 sen makine mühendisiydin degil mi? evet bizim çamaşır makinesi bozuldu, bir ara gelip bakarsın artık hayatın boyunca bu espriyi çekmek zorunda kalıyorsun nedir böyle:)
NuKe Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Biz makine mühendisi arkadaşları genelde "olum gelsene bah bizim ampul bozulmuş bi yapıver" şeklinde kıl edioz nedense çok sinir oluyolar :D[signature][hline]I love you but, i love your butt. Suark, 09 Aralık 2004 20:21 tarihinde demiş ki: Nedendir bilinmez birden kafana osurma isteği geldi içimden. Keremcan'ın banına hayır kampanyasına destek için tıklayın!
Öne çıkan mesajlar