Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

1 haftalığına karşı cins olsaydınız?

reyou

Öne çıkan mesajlar

Bir hafta karşı cins deilde yiyosa bi hafta karınca olarak yaşayın o_O ölmeden yaşamak ekonomi yok araç yok belki vardır hmmm :/ yada 1 hafta yiyosa kraliçe karınca olarak yaşayın tamda o dönemlerde (anlarsınız ya :P)[signature][hline]Yeni mmorpg sitemiz : www.sindarin.gen.tr
www.fmturk.net
17.00, 19.00 Radyo yayınındayım beklerim hepinizi.

[Bu mesaj bir Undead büyüsü tarafından 17 Temmuz 2004 00:50 tarihinde değiştirilmemiştir]

[i][b]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Spidee, 24 Ağustos 2005 00:43 tarihinde demiş ki:
Ameliyatla erkek olurdum O_o

AHahaha daha cümleyi okuyamadan birden kahkaha atıverdim muhahahha :D

Walla bana sorarsanız minicik bi etek giyerdim altınada tanga sokakta dolaşırdım erkekleri baştan çıkartırdım :-) Hatta otururken filan ayaklarımı kapatmazdım :-P[signature][hline]Hayat Sizi Değiştirmesin
Siz Hayatı Değiştirin
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Brigand, 24 Ağustos 2005 16:04 tarihinde demiş ki

Walla bana sorarsanız minicik bi etek giyerdim altınada tanga sokakta dolaşırdım erkekleri baştan çıkartırdım :-) Hatta otururken filan ayaklarımı kapatmazdım :-P

salla tangayı :horace: geri kalanına +1 :horace:[signature][hline]Gamze: Biliyomusun Kemal'in tam 7 tane gitarı war! yaaa!!!
Ben : Buyur???

[Bu mesaj Grzly tarafından 24 Ağustos 2005 17:09 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Xaenin, 24 Ağustos 2005 00:42 tarihinde demiş ki:
Bir sevgili bulurdum . ''Kız tribi'' atardım . Çok eğlenceliye benziyor yoksa bu kadar sık yapmazlardı . daverc çok güzel bir noktaya değinmişsin bu arada hehe.

arti 1[signature][hline]What we do in life echoes in eternity
Revenge is a dish best served cold
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Brigand, 24 Ağustos 2005 16:04 tarihinde demiş ki:
said:
Spidee, 24 Ağustos 2005 00:43 tarihinde demiş ki:
Ameliyatla erkek olurdum O_o

Walla bana sorarsanız minicik bi etek giyerdim altınada tanga sokakta dolaşırdım erkekleri baştan çıkartırdım :-) Hatta otururken filan ayaklarımı kapatmazdım :-P

eh, istanbul sokaklarında bir hafta öyle dolaş sonra gazi mertebesine yükselirsin[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum"
Sosyal ağlarda paylaş

abi bu normal yaşardım lafını biraz aç..millet senin normalde nasıl yaşadığını bilmediğinden böyle sade insancıl bir yaşam süreceksin sanıcak..aa lütfen kamuoyuna yanlış ve eksik bilgi vermiyelim..[signature][hline]Mavi, 02 Ağustos 2005 19:42 tarihinde demiş ki:
Ağustos.

Hem doğum tarihim bu mevsimde.
Sosyal ağlarda paylaş

Masturbasyon denerdim,sex yapardım,kız halimle neylerden hoşlanırsam sex sırasında erkek halime dönünce kızlara onları yapardım.Sex sex sex derim başka bişi demem[signature][hline]I want to hurt you just to hear you screaming my name
Solda!t Ownz
Solda!t --> Masteis - [ EoS ]
Death is just depth of chaos
Branch would forgive the wind but it broken once
Sosyal ağlarda paylaş

Benim ve sorcağım bir sürü kıza nelerden hoşlanıp nelerden hoşlanmayacığın öğrenirdim.Sonra onları bir yere yazar ve uygulardm açıkçası.

Ayrıca neden Tripe gerek olduğunu öğrenmeye çalışır kızlarla trip konusunda daha bi iyi şekilde uzlaşmaya çalıışırdım.

MartinLGore +15
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Apache, 24 Ağustos 2005 12:35 tarihinde demiş ki:
patide vermeye meraklı ne cok ınsan varmıs

kız olsam maca gıder,damsız barlara gırmenın tadını fln cıkartırdım

sonra dedıkodu yapardım 1 haftanın 4 günü,sacımı basımı yapıcam dıye ayrı ayrı trıplere gırer,mal mal seylere aglar zırlardım.erkek olmak zor zanaat :)

+1[signature][hline]Back up to Heaven all alone...
Nobody callin' on the phone

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...