BeIlow Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Bir hafta karşı cins deilde yiyosa bi hafta karınca olarak yaşayın o_O ölmeden yaşamak ekonomi yok araç yok belki vardır hmmm :/ yada 1 hafta yiyosa kraliçe karınca olarak yaşayın tamda o dönemlerde (anlarsınız ya :P)[signature][hline]Yeni mmorpg sitemiz : www.sindarin.gen.tr www.fmturk.net 17.00, 19.00 Radyo yayınındayım beklerim hepinizi. [Bu mesaj bir Undead büyüsü tarafından 17 Temmuz 2004 00:50 tarihinde değiştirilmemiştir] [i][b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 kadının sesi programına katılıp sesimi duyururdum[signature][hline] i own j00 bLogger Mike Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 kitap yazardım Mellissa p. e tabi fırsattan istifade garipleri sevindirir biraz da ekonomimi düzeltirdim valla imf kredisi gibi gelirdi şimdi:)[signature][hline]-Is it done Yuri -No it is only began Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 gece bara tek başıma gidebilirdim[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 said: Spidee, 24 Ağustos 2005 00:43 tarihinde demiş ki: Ameliyatla erkek olurdum O_o AHahaha daha cümleyi okuyamadan birden kahkaha atıverdim muhahahha :D Walla bana sorarsanız minicik bi etek giyerdim altınada tanga sokakta dolaşırdım erkekleri baştan çıkartırdım :-) Hatta otururken filan ayaklarımı kapatmazdım :-P[signature][hline]Hayat Sizi Değiştirmesin Siz Hayatı Değiştirin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 allah korusun[signature][hline]valandil ownz j0o! gonna break down the doors. WoW - Kelvin /BL , Xrzug /TM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 çok yumoş bir erkek olurdum =p[signature][hline].my.angel.wings.are.bruised&restrained. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 kafayı yedik!! yedik yedik !! :D[signature][hline]Metakuso Karus 6x Ares Hala Sorcerer :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grizzly Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 said: Brigand, 24 Ağustos 2005 16:04 tarihinde demiş ki Walla bana sorarsanız minicik bi etek giyerdim altınada tanga sokakta dolaşırdım erkekleri baştan çıkartırdım :-) Hatta otururken filan ayaklarımı kapatmazdım :-P salla tangayı :horace: geri kalanına +1 :horace:[signature][hline]Gamze: Biliyomusun Kemal'in tam 7 tane gitarı war! yaaa!!! Ben : Buyur??? [Bu mesaj Grzly tarafından 24 Ağustos 2005 17:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mentalman Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 said: Spidee, 24 Ağustos 2005 00:43 tarihinde demiş ki: Ameliyatla erkek olurdum O_o +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 said: Alexi_Septimus, 24 Ağustos 2005 01:04 tarihinde demiş ki: :))))))))))))))))))))))))))9999999999999999999999999dokuzdokuzdokuzdokuz LoL !! ahahahah süperdi[signature][hline]^Dallas Mavericks^ Dorek- Dwarf Warrior Bloodhoof/eu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fkelesh Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 said: Xaenin, 24 Ağustos 2005 00:42 tarihinde demiş ki: Bir sevgili bulurdum . ''Kız tribi'' atardım . Çok eğlenceliye benziyor yoksa bu kadar sık yapmazlardı . daverc çok güzel bir noktaya değinmişsin bu arada hehe. arti 1[signature][hline]What we do in life echoes in eternity Revenge is a dish best served cold Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 said: Brigand, 24 Ağustos 2005 16:04 tarihinde demiş ki: said: Spidee, 24 Ağustos 2005 00:43 tarihinde demiş ki: Ameliyatla erkek olurdum O_o Walla bana sorarsanız minicik bi etek giyerdim altınada tanga sokakta dolaşırdım erkekleri baştan çıkartırdım :-) Hatta otururken filan ayaklarımı kapatmazdım :-P eh, istanbul sokaklarında bir hafta öyle dolaş sonra gazi mertebesine yükselirsin[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helldorado Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Para yerdim bolca... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 böyle duygusal takılan mal erkeklerin gururlarıyla oynardım naıhahaah gıcık oluyorum bunlara ya..ben bir hiçim tribindeki tüm erkekleri maymun ederdim..[signature][hline]Mavi, 02 Ağustos 2005 19:42 tarihinde demiş ki: Ağustos. Hem doğum tarihim bu mevsimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 normal yaşardım.[signature][hline]El fülfül , muço düldül... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 abi bu normal yaşardım lafını biraz aç..millet senin normalde nasıl yaşadığını bilmediğinden böyle sade insancıl bir yaşam süreceksin sanıcak..aa lütfen kamuoyuna yanlış ve eksik bilgi vermiyelim..[signature][hline]Mavi, 02 Ağustos 2005 19:42 tarihinde demiş ki: Ağustos. Hem doğum tarihim bu mevsimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Masturbasyon denerdim,sex yapardım,kız halimle neylerden hoşlanırsam sex sırasında erkek halime dönünce kızlara onları yapardım.Sex sex sex derim başka bişi demem[signature][hline]I want to hurt you just to hear you screaming my name Solda!t Ownz Solda!t --> Masteis - [ EoS ] Death is just depth of chaos Branch would forgive the wind but it broken once Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 hmm kadınlar ne ister sorunsalını çözerdim aslında. :9[signature][hline]El fülfül , muço düldül... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
angband Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 ben kadın olur olmaz piyasasi neyse yari fiyatina verir :D sabah aksam calisir para toplardim bi haftanın sonuda bilegimin hakkıyla!!!! kendime bi kafali amfi ve ibanez s serisinden gitar alir istiklal caddesinde gururla yururdum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Çok sakıncalı bir başlık bu... Zaten abazan erkeğimiz çok, bi de "kadın olsanız ne yapardınız" diye sorulur mu? Cevabı apaçık ortada zaten...[signature][hline]Diablesse 18 Ekim 2004 tarihinde MSN'de demiş ki: mama yiyiom ben On the keyboard of life, always keep one finger on the escape key. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nebuch Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 anlayışlı olurdum....[signature][hline]yokedemeyeceğin şeyi kontrol edemezsin... (Muad'Dib) [/b]evrenin dayandığı tek gerçek vardır: nedensellik... (Merovingian)[/b] [/b]çizim galerim[/b] bomba yerden gelirse terör, havadan gelirse medeniyet olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boenx Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Kadınlar ne ister sorusunu kendime sorardım 1 haftalık süre içerisinde ve çözüm arardım .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Benim ve sorcağım bir sürü kıza nelerden hoşlanıp nelerden hoşlanmayacığın öğrenirdim.Sonra onları bir yere yazar ve uygulardm açıkçası. Ayrıca neden Tripe gerek olduğunu öğrenmeye çalışır kızlarla trip konusunda daha bi iyi şekilde uzlaşmaya çalıışırdım. MartinLGore +15 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zephyros Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 said: Apache, 24 Ağustos 2005 12:35 tarihinde demiş ki: patide vermeye meraklı ne cok ınsan varmıs kız olsam maca gıder,damsız barlara gırmenın tadını fln cıkartırdım sonra dedıkodu yapardım 1 haftanın 4 günü,sacımı basımı yapıcam dıye ayrı ayrı trıplere gırer,mal mal seylere aglar zırlardım.erkek olmak zor zanaat :) +1[signature][hline]Back up to Heaven all alone... Nobody callin' on the phone Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar