lancelotdulac Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 http://messenger.msn.com adresinden çekebilirsiniz.Yeni özellikler eklenmiş. Ama biz GIM'i istiyoruz. :)[signature][hline]Dünya'nın en büyük menejerlik oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 yeni özellikler binbir tane banner ve CÖEÖEOEEÖEOE diye çıkan saçma sapanişe yaramaz karşı taraftakini sinir edicek öpücük yollamalar falanmı? Yada şu sıctımın uploadı fail olunca resume ettirebilicek bir yeniliklmi? [signature][hline]guns don't kill people, bullets do. [Bu mesaj Chemical tarafından 24 Ağustos 2005 04:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 download manager gibin bişi vardı senin o istediğini yapacak. stuff plug da vardı sanırsam. yoksa da mess.be ye bi göz at istersen.[signature][hline]**Gizli IlluminatI üyesi** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 mess.be yarın öbürgün çıkarır bi patch indirim bakim[signature][hline]paint it black arkadaşım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 ooo ben 1 aydır 7.5 kullanıyorum yeni çıkmadı ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 said: xlaidehlevar, 24 Ağustos 2005 09:36 tarihinde demiş ki: ooo ben 1 aydır 7.5 kullanıyorum yeni çıkmadı ki vay be helal sana[signature][hline]<C & E> I Love =o= HåD£§©ik 2°°3 - Plutøn 2°°5 Ultima Rlz!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 said: xlaidehlevar, 24 Ağustos 2005 09:36 tarihinde demiş ki: ooo ben 1 aydır 7.5 kullanıyorum yeni çıkmadı ki O betaydı. Şimdi final olarak çıktı beta değil yani.[signature][hline]Hayat Sizi Değiştirmesin Siz Hayatı Değiştirin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Yükleyemiyorum :( neyse herhalde bir sorun var sonra denerim..[signature][hline]Eski Ronaldinho Lethe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 bende yukleyemedım nese bı ara tekrar denıyım...[signature][hline] Life it seems will fade away...Drifting further everyday.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrande Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 sux[signature][hline]marcoli, 23 Ağustos 2005 16:34 tarihinde demiş ki: BENİM GİBİ,HAYATİNİZDA ASK-İKİLEM-HİRS-SİNİR-UZUNTU-SEVİNC-KAYGİ-SUPHE...GİBİ DUYGULARİ YASAMİSSİNİZ,,BELLİ OLUYOR... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Eeee degısen bı sey yok msnde aynı eskı msn ..Yukledık bı gırısı deısmıs..Evet bı voıce clıp dıye bır sey var o ne ıstır?[signature][hline] Life it seems will fade away...Drifting further everyday.... [Bu mesaj circirbocugu tarafından 24 Ağustos 2005 12:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 aynısı bu ne fark varmış[signature][hline]Positronic Robotic Unit Designed for Exploration and Nocturnal Troubleshooting Hergonan, 21 Ağustos 2005 10:39 tarihinde demiş ki: Peki dünyalılar uzaya çıksa napardınız? Hepsi birden böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 İyice kasıntı yapıyorlar..[signature][hline][b]Can't Remember Anything Can't Tell If this Is True or Dream Deep down Inside I Feel to Scream... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 hala invisible durumdayken mesaj gönderebilme işini yapamadılar mı yani..[signature][hline]Eğitim cehaleti alır, eşşeklik baki kalır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 onu programlarla yaparsın...Msn ole seyler koymaz yaw..[signature][hline] Life it seems will fade away...Drifting further everyday.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 gıttıkce reklam koymaya basladılar,yorucu ve bayıcı oluyor.bu kadar ıvırlı zıvırlı olmasıda hoşuma gitmiyor hele şu titreşim olayına gıcık kapıyorum.[signature][hline]shinsetsu desu.. Nystal - Undead Priest - Haumarush - Sabbatum guild Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 beta son buildde voice clip ozelliginde bi sorun vardı.kullanamıyordum. :) iiki cıktı hemencecik eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 msn resmi sitesinin dısında varmı baska indirebilecegim adres? aradım nette de bulamadım,hep beta varya 7.5 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scphelp Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 http://g.msn.com/7METR_TR/TR/INSTALL_MSN_MESSENGER_DL.EXE Resmi sitesi buda direk Türkçe linki çekebilirsiniz.[signature][hline] Msn 7.5 Çift açma programı nereden çekebiliriz varmı bilen... [Bu mesaj Scphelp tarafından 24 Ağustos 2005 19:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 tek kelime ile berbat olmuş :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Geyyik [Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 hmm şu bağlantı problemi olmicaksa kullanırım.[signature][hline]El fülfül , muço düldül... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Ya nedir bu msn sevgisi.. Geçin yahoo'ya.. Ben bütün arkadaşlarımı yahoo msn'e kaydırıyorum valla.. Hem offlineken msj alabiliyorsun, hemde invisken msj atabiliyorsun.. İstediğine invis oluyorsun.. Sonra chat bölümü var o da güzel baya..[signature][hline]Touch of death is never gentle... Straight up gangsta wrong pati to fuck with -PWA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar