Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Allince ın Alterac Valley kazanabildiği server varmı?

RedBaron73

Öne çıkan mesajlar

Selam herkese.Kor'gall serverındayım acıldıgı günden itibaren.BG geldikden sonna rank kasmak tarren mill den BG lere tasındı.Warsoung dan pek haberim yok ama bizim serverda Alterac Valley i allince ın kazandığı cok az gorulmuştur.Çünkü sürekli ordayım.Galiba denilenler gercekden dogru oyuncu sayısı eşit olunca ki orası 40 a 40 oynanıyor Horde herzaman eziyor.Bu da oyuncu kalitesinin Horde de daha yuksel oldugunun işaretidir.Bu bir yorum değil aslında herşey ortada.Günde 10 AV yapılıyosa 8-9 tanesini horde kazanıyor.Nezaman sıra gelipde girsem oyun Allince tarafına yıkılmıs oluyor.Ya bizim serverda allince iyi degil yada allince karakteri secenler genel olarak kaliteli oyuncular değil.Diğer serverdaki durumlarla ilgili görüşlerinizi bekliyorum.[signature][hline]The Frozen Throne Gosu
Sosyal ağlarda paylaş

Olay oyuncu sayısına bakar...
2 gün sonra gorurum, eger allylar azınlıktaysa serverda, 40 kisi bi ally guildi join as grp olarak ventirlo kullanarak gelirse random horde grubunu ezer gecer..

Kalablık tarafta oynamanın avantajı (ornek: Burning-legion ally side) sabah av sırasına girip oglen baslıyan ilk AV ve sabaha karsı biten son AV yi 99% ihtimalle kazanmaktır... Şu ana kadar hiç bl de alliance ın, günün ilk ve son alteracını kaybettigini gormedim.[signature][hline] Mystry aka mördak
gibidir.
AdorisPain Train & For SEVEN
Sosyal ağlarda paylaş

BL de BG Komedi yaws bizim orada canimiz cikior 4 kisi gecmish balik tutuor birisi yaratik kesior herkes ayrı tel zaten bu Paladinlere Nerf gelmeden zor isimiz adam 40 kisinin arasina girior hp %5 kaldi mi imminue shield ohh adam ondan sonra gidior.
İnsan oglu zaten koyundur onden birileri gidip saldiracak ki ondan sonra millet gaza gelecek durum da boyle olunca pala saldirir arkadakiler gaza gelir ve ally tarafi hersekilde kazanir
PALAYA NERFFFFFFF[signature][hline][b]BurningLegion[b]
[b] Burningred LvL 60 Roque WoW
[b][b] Kunteper LvL 30 Hunter[b]

Sosyal ağlarda paylaş

bende BL'de oynuyorum, hem AV'da hem WSG'de Hordeları bir raid altına toplayıp organize edebilirseniz kesinlikle kazanan taraf oluyorsunuz.. biliyorum organize olan taraf herzaman kazanır ama geçen gün AV'a girdiğimde oyun Horde tarafında Froswtwolf Graveyard'a kadar gelmişti, resmen eziliyorduk.. birden biri Raid oluşturmaya başladı tüm raid toplandığında Allylar köyün kapısındaydı artık (% 70'i kadarı aynı guildden di buarada), birden nasıl toplandıysak köyde, resmen eze eze adım adım ilerleyerek kazandık oyunu.. :)

BL'de genellikle Allyların kazandığını görüyorum ben ama Horde'lar toplanınca 40vs20'den maç çevirdiklerini gördüm :D

ne olursa olsun Blizz asıl PvP'yi öldürdü; ve bence asıl düşünülmesi gereken konuda bu..

[Bu mesaj obaaa tarafından 24 Ağustos 2005 11:34 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ragnaros a karakter açtım milletin kahramanı oldum =).daha lvl 29 um wsg ye giriyodum arada.çoğu serverda yenemeyen alliance ı kurtardım =P.her girişte an az 2 capture yapıyorum.hatta onların bayrakçıkıyı kesip bizimkini koyduğum çok olmuştur =D.bu aralar çok /w geliyo nooblarlayım gel yardım et diye.meşhur oldu ya güzel bi duygu =P[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

allyların kazanmasının sebebi(bizim serverda) paso mage gitmeleri.ayrıca healerları ii iş yapıyor.yaralanan eleman arakya koşuyor fullenip geliyor.bizimkiler millete swp atmaktan tek heal attıkları yok.bizdeki mageler nispeten daha az.şaman kaynıyor heryer.(5 şaman bi target a shock atınca olay farklı tabi)ama o karmaşada allyların daha ii iş yaptığını sölemeliyim
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Eternal, 24 Ağustos 2005 11:34 tarihinde demiş ki:
ragnaros a karakter açtım milletin kahramanı oldum =).daha lvl 29 um wsg ye giriyodum arada.çoğu serverda yenemeyen alliance ı kurtardım =P.her girişte an az 2 capture yapıyorum.hatta onların bayrakçıkıyı kesip bizimkini koyduğum çok olmuştur =D.bu aralar çok /w geliyo nooblarlayım gel yardım et diye.meşhur oldu ya güzel bi duygu =P

bu yazılanlar Lorrotar a aittir.logout hatası =([signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

Bence tamamen o an oynıyan oyuncuların yeteneğine kalmış bir durum. Gurubunuz çok iyi oluyor üst üste 3-4 kere kazanıyorsunuz, gurubunuz rezalette olabiliyor 10 kişinin önünden aliance bayrağı alıp oyunda kazanabiliyor(dün oldu). Tamamen guruptaki elemanların yeteneğine kalmış.
Sosyal ağlarda paylaş

bl serverında oynayan bi r grup var onlar 40 kişi girip eziyorki gneelde aksam saati oluyor onun dışında alliance iki yeri capture edince hordelar teker teker cıkıyor ama dun ilginç bir şey oldu akşam av 2de olanlar bilir. 40/40dık hordelara karşı gorev daılımı yapıldı ilk başta normaldi kimse kimseyi dinlemiyordu sonra ziljen diye bi eleman bi plan yaptı hordelara rusha gectik mountlarla hordeların hepsi oradaydı sonra gdri kaçtık hordeları baya geri çektik kendimizi kurban ettik horde işi farkettiginde cok geçti arkalarından geçip capture etmiştik graveyardı :D alliance random grubunun ilk takım oyunuydu :D[signature][hline]Lianna Human Paladin
Sosyal ağlarda paylaş

bizde genelde ally direk iceblooda saldırıyor. snowfall son derece lüzumsuz bir gy. iceblood zaten her tarafı açık nerdeyse. alması çok zor değil, hele paldininiz varsa. sonra iceblooddan tower point çok yakın. hordesa 200 metre tünel koşuyor mountsuz. ve benim gördüğüm horde genelde iceblood gidince kaybettik psikolojisine giriyor. pickup gruplarda durum böyle bl de. ben bir kere adam gibi bir raide katıldım. orda da sadece lider. "now wait here" ve "charge" diyordu. kazandığım tek av oydu. 15 tane içinden.[signature][hline]msn: [email protected]
Sivrisinek
Sivri
Sosyal ağlarda paylaş

bari bol balık cıkıyormuymus:)bizim frostwhisperda bu sıralar ally ler baya organize olmaya basladı,dün gece 3 bg yaptım,3 ündede kazanmamıza ragmen baya yorucu oldu eskılere göre.sanırım ally ler sonunda defansı kendi tunnelleri onunde yapma huylarından vazgectiler.bizim tünele yakın yerde def yaptılar dun gece ve baya zordu.yanlız anlamadıgım bişi var niye bayragı kapan ally ler illa base in solundan kaçmaya çabalıyor?oysa tünnelden kaçmak alan dar olmasına ragmen cok daha basit,nova,coc la cok rahat saldırganları def edebılıyorsun daracık alanda[signature][hline]mart ayı süresince yoğun işlerimizden dolayı kapalıyız
Sosyal ağlarda paylaş

valla mage olarak en rahat kaçıs yerı tunel,karsımdakıler yaklasınca coc-nova-blink ne varsa kullanıyorum.dedıgım gıbı allıance savunmayı genelde kendı tunel gırıslerınde yaptıkları için ya ordakı horde kurtarıyor veya ölüyorum ama bayragı bizden biri kapıyor.
hain rogue ,pis rogue birde gy da pusuya yatmasa baya zevklı olucak bg[signature][hline]mart ayı süresince yoğun işlerimizden dolayı kapalıyız
Sosyal ağlarda paylaş

BL de random girilirse %80 civarını Allylar kazanıyor..
En az 40 kere girdim 3 kere kazandıgımızı gördüm..
Allylar surekli bizim campın oralarda kurt kesiyorlar ama haritaya bakıyorum bir tane horde gidip ram farmlamıyor malesef..
Biz 1 kere rider salarken adamlaar 2 bazen 3 rider salıyorlar
Ve horde lar çok dağınık takılıyorlar[signature][hline].:[ Lady Caprice Xante ]:. The Sole Survivor
Sosyal ağlarda paylaş

Valla ben bugune kadar 10-15 defa girmişimdir AV ve toplasam 3 ayda 4 de yenildimi gördüm hatta bikeresinde sever yeni açıldı 0 dan girdin meraktan zaman ayarlarım 43 dk hordeleri ezdik mapda kırmızı bişe yoktu tamamen mavi alliance'lere aitti[signature][hline]IsAbeLLa, 09 Ağustos 2005 23:36 tarihinde demiş ki:
ben tangaya tanga demem tanga benim olmadıkça..

Anialeyn - Priest(60)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...