Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Krodnes-26 Hunter paticikte bu serverda oynayan yok herhalde.hiç adını duymadım zira.[signature][hline]Aslında.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 ben varim ama alliance :)[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki: Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii... Fistan, 12 Ocak 2005 23:29 tarihinde demiş ki: İki gün sonra "Lan Niye Patlattınız benim öğle yemeğimi?" diye Mor yatatıklar basarsa dünyayı kimse tutmasın beni nasayı üzerim ozaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 bende 32 dwarf hunter oldu..[signature][hline]Aslında.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 ben night elfim daha lvl5 yawru ama tahminen yetisicem sana biara ilk alliance karakterim de olsa..[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki: Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii... Fistan, 12 Ocak 2005 23:29 tarihinde demiş ki: İki gün sonra "Lan Niye Patlattınız benim öğle yemeğimi?" diye Mor yatatıklar basarsa dünyayı kimse tutmasın beni nasayı üzerim ozaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 ilk char orada benim. Hunter kendisi. Özlemedim diil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 gel gel :)[signature][hline]Aslında.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jarlaxle Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 alliance - Jarlaxle 60 NE rogue horde - Blackjune 58 Ud priest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SorroW Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Yavrumsun Cihan Horde- Dampiel Level 38 Troll Mage[signature][hline]Lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 üç bucuk yıl sonra uplayam ally var mı burdan oynayan bu realmde. bir human dk açtım 64 oldum ama çok yalnızım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 en berbat battlegrouptasın, ya da en zor diim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 yalnız her gece trade de hordelar imba siz eziksiniz geyiği dönüyor lol. ne zaman ally oynasam böyle geyikler görüyorum. daha horde kanalında bi kere görmdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 stomrage de oynuyordum askere gelmeden once char halen duruyor ama horde tarafındayım turquaz guildinde ally tarafıda güzel birde battlegroup efsane dogru demıs arkadas :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 açacaksan horde aç, 3 tane türk guildi var, ally tarafında da Pardus diye bir tane var bildiğim kadarıyla =) Alluré Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Horde olduk buraya geldik 15-20 kişi,nasıldır patiden kimler vardır burda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 ahah yukardakinin aynısından mesaj atmaya gelmiştim. ona cevap gelmemiş bana da gelmez heralde. 10/12 heroic icc10 11/12 icc 25, 4 boss'u heroic kesiyoruz 3 haftadır falan haftada 1 gün raid yapabildiğimizden progress pek olmadı, ama gerekli oyuncular bulununca 2 hafta içinde ferah ferah 7/12 heroic icc25 olucak 25 kişi guildce geçtik. 15 kadar oyuncu kaybettik yeni oyuncular arıyoruz, varsa üstü başı düzgün, classına hakim, insan ilişkilerinde başarılı ve presentabl kişiler arıyoruz. neredeyse her classtan alım olacak. guildin gearscore ortalaması 6k üstünde, yani verdiği emeğin karşılığını yeni gelen herkes fazlasıyla alıcak, normal mode item ihtiyacı olan çok az insan kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 guildin ismi ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 One Minute - Karazhan __________- Stormrage yeni isim düşünüyoruz akşama belli olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Bende stormrage serverinda oynuyorum ama guild sorunum yok.Güzel serverdir, gelin progresslerde çekişme falan olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 N O X olduk, "proyum ben" diyen buyursun başvursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 battlegroup nasil? bg queuelari ve random lfg sistemi ne kadar hizli procluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 PvP ile aram olmadığı için bilmiyorum ama bir dps olarak random lfg leri 15-20dk da bir procluyor. Tabi 5 manleri guild içi yaptığımız için instant proc söz konusu o ayrı. Ayrıca puglar 25 man icc bile yapıyo 10/12 gelmiş bile varmış. Ayrıca ekonomisi çok yerleşmiş. P.S: N O X'a progresslerinde başarılar. P.S-2:oyuna girerken beklemek diye bişey söz konusu değil,ve türk telekom sapıtmazsa 100 üstü ms ben görmedim guildden kimse de görmüş değil.Latency problemi yok, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Bende de latency problemi yok ama anlam veremediğim bir olay var. Şöyleki attack yaptığım zaman grafik olarak karakter kılıcı savuruyor, ama mob üzerinde dmg gözükmüyor, 2. attack ta 2 dmg birden çıkıyor mob üzerinde. Bu sadece bende mi böyle ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 spike giriyo işte. ttnet, fazla bişey beklememek gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Bana sadece bu serverda olunca serverla alakalı birşey zannetmiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Bende epeydir burda oynuyorum ama şuan rogue aktif değil horde baydı gibi bende moonglade de ally oynuyorum pvp olayı nasıl derseniz cyclone bence eski havası yok ben pek pvp ile ilgilenmiyorum hoş ama pve si fena değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar