Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Diablo II Karakter buildleri


Tyrande

Öne çıkan mesajlar

[spo1=Hammerdin]Hammeradin Nedir?
Hammeradin paladin türlerinden biri ve aynı zamanda en etkililerindendir. Ana skilli Blessed Hammer olduğu için Hammeradin denir. Blessed Hammer ile 12000 civarı dmga kadar çıkabilirsiniz.
Skiller
Combat Skills
Holy Bolt: Undeadlere zarar veren ve dostlarınızı iyleştirmeye yarayan ilahi bir ışın demeti. Blessed Hammer’dan synergy bonus alıyor ama sadece undeade zarar verdiği için pek işe yaramaz. 1 puan.
Blessed Hammer: Bu buildin kalbi, ana skilli. Etrafınızda sizden spiral çizerek uzaklaşan çekiçler yaratır. Başlangıçta vurmakta zorluk çekebilirsiniz ama ileride kullanmamnın çok zevkli bir skill olduğunu göreceksiniz. Demon ve undeadlerin magic immunitysini yok sayar; bu sayede blessed hammer ile hemen hemen her yaratığı öldürebilirsiniz. 20 puan.
Smite: Kalkanınızı kullanarak rakibe cüzi bir zarar verir ve bir süreliğine stun edersiniz. Sadece diğer skilleri açmak için 1 puan verin.
Charge: Kısaca rakibinize uçarsınız Çok yüksek hasar verme şansına sahip bu skille eğer ikinci bir saldırı çeşidi istiyorsanız fulleyin, Blessed Hammer ile bir synergyleri ortak (vigor) olduğu için ekstra zarar da verebilirsiniz. Bana sorarsanız 1 puan verin geçin.
Holy Shield: Çok işlevsel olan bu skill, kalkanınızın block şansını, defansını, ve smite damageını arttırır. İlk başta 1 puan verin ama Blessed Hammer ve diğer önemli skiller bitince bunu fulemeye başlayın.

Defensive Auras:
Prayer: Belli bir miktar mana karşılığında canınızı arttırmaya yarar, 1 puan verin.
Cleansing: Sizin poisoned ve cursed olma sürenizi azaltır, prayerdan synergy alır, 1 puan.
Meditation: Mananız daha hızlı dolmaya başlar, prayerdan synergy alır, 1 puan.
Defiance: Defansınızı arttırır, 1 puan ama gerekli bütün skiller bittiğinde buna başlayacağız (level 90-95 gibi:)
Vigor: Hani beygir gücü deriz ya, işte bu onu arttırmaya yarar. W/r coşar ama asıl önemlisi iki ana saldırıya synergy bonus vermesi; blessed hammer ve charge. 20 puan
Redemption: Ölen yaratıkların cesetlerinden mana ve life almanızı sağlar; çok işe yarar bir skill, özellikle canınız belli bir seviyenin altına düştüğünde anlayacaksınız güzelliğini. 1 puan yeterli.
Salvation: Fire, cold ve lightning direncinizi arttırır. Nazar boncuğu niyetine 1 puan.
*Resist Fire, cold, lightning: Bir yerden duyduğuma göre max resistlere pasif bonus veriyorlarmış ama hiç denemedim, eğer veriyorsa 1 er puan ekleyin bunlara.

Offensive Auras:
Might: Klasik, iman gücünü arttıran aura; physical dmgı arttırır. 1 puan.
Blessed Aim: Attack ratingi arttıran aura, blessed hammera synergy verdiğinden 20 puan.
Concentration: Damageı arttırır ve saldırının belli bir şansla engellenemez olmasını sağlar. Blessed hammerın damageını arttıran tek aura olduğu için 20 puan.
Holy Fire, Freeze: Holy Fire’a, holy freezei açmak için puan veriyoruz. Holy Freeze belki bir işinize yarar diye 1 puan verebilirsiniz ama artık aura değiştiğ anda düşman üzerindeki etkisi de geçtiği için hem aura değiştirip hem yavaşlatamıyorsunuz. 0-1 puan tercihinize göre.
Statler
Strength: Sadece max strength isteyen itemınıza göre ayarlayın. Hatta yapabiliriseniz Enigma kullanacağınızdan neredeyse hiç vermeyeceksiniz.
Dexterity: Max block diye bir derdiniz pek olmayacak ama siz holy shield ile 75%e varıncaya kadar verin.
Vitality: Geriye kalan herşey.
Energy: İtemlarınızdan tonlarca mana geleceği ve redemption ile istediğiniz zaman mana emebileceğiniz için bir puan bile vermeyin.

Itemlar
Pvm oynayacağımız için über itemlara ihtiyaç yok, çoğunlukla ekstradan magic find veren itemlarla uğraşacağız
Helm: Shako; bu itemdan daha iyisini bulmanız çok zor, +2 all skills, +mana ve +life, +stats, 50% Mf. Alternatif olarak Delirium, çift istli crown of ages veya üç perfect topazlı helm.
Amulet: Mara; aynı nedenlerden dolayı. Mahim-oak, Metalgrid, Saracen’s Chance veya mfli bir amuet kullanılabilir.
Silah: Heart of the Oak Runeword (KoVexThulPul): Kesinlikle dört dörtlük bir runeword, aşağıda özelliklerini vereceğim. Alternatif olarak ona çok yakın özelliklere sahip wizardspike veya magic find için gull. Hadi hiç olmadı blessed hammera veren bir silah kullanın.
Armor: Enigma Runeword(JahIthBer): Mükkemmel bir armor her karaktere gider. Onun da özelliklerini aşağıda veririm. Alternatif olarak Skullder’s Ire veya Chains of Honor Runeword olabilir. Bulamayanlar için skin of the Vipermagi veya üç perfect topazlı bir armor iş görür.
Shield: Başka öneriler de gelebilir ama ben gene emektar Herald of Zakarum’u önereceğim size. Alternatif olarak Rhyme Runeword veya ne isterseniz kullanabilirsiniz.
Gloves: Chance Guards; MF için tabiki.
Rings: Stone of Jordan + Nagelring; biri mana için diğeri MF. Soj bulamazsanız bahamut’s ring of bişi bişi bulun
Belt: Goldwrap; MF için.
Boots: Wartraveler; MF ve statler için.


Heart of the Oak (KoVexPulThul) (Steves or Maces)
+10 to Dexterity
Increase Maximum Mana 15%
All
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Yukardakine benzer bir Necro ile 1.10 Hell bitimiştim tamamen oyun içinde bulduğum itemları kullanarak. Ama bence Golem yerine Revive ın kullanılması daha efektif olur.[signature][hline]The magic is in the blood, it flows from the heart. Every time you use it, part of yourself goes with it. Only when you are prepared to
give of yourself and receive nothing back will the magic work for you
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
riglous, 22 Ağustos 2005 23:50 tarihinde demiş ki:
ehehe saol da... neyse ben link'i koyiyim, baska lafa gerek yok zaten
www.google.com

Sen link koyup kolaya kaçıyorsun. En azından birşeyler vermiş adam.
Necro deneyecem hemen yükleyeyim :D Sağolasın.
[signature][hline]Because you anger, your heart is in chaos, Because your heart is in chaos, your blade is dulled, You are to weak to defeat me!

Eski Solufain'im ben belki tanıyan çıkarsa diye :D

[Bu mesaj VashTheStampede tarafından 23 Ağustos 2005 05:58 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

http://strategy.diabloii.net/
karakter buildleri için bu siteyi öneririm. güzel bir site, bolca build koymuşlar, ayrıca birçok şeyi uzun uzun anlatmışlar. o buildleri kullanmasanız bile işe yarar şeyler var, bir nevi strategy guide.

bowazon, trapsin, skelemancer, hammerdin, wind druid...[signature][hline]Beş Hececiler
I fear no enemy! I fear not death!
For the khala is my strength.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Durun bi assassin(kicker) hemen anlatim...

Beyler kısa ve öz olarak bütün kickleri 20 yapıp ve skill veren item toplamanızı öneriyim.

24 Dragon Talon olduğu için 5 Kick arkaarkaya saydırıyorum.Birde Str 130 str 200dex gerisi viva abanın.Diyeceksiniz dex neden bu kadar çok ?

Şimdi dex'in çok olması neden şu;
Dragon Talon en son 400dmg(daha fazlaydı galiba) veriyordu bende 5 kick saydırıyorum ki çoğunu ıska geçiyor.dex saolsun maşallah hiç ıska geçtirmiyordu nerdeyse.sora dragon flight pvp'de en çok kullancağınız skill'lerden olsun.

Birdee, boot'unuz ve elinizde kullandığınız silahlar kaliteli olmalı çünkü tekme gücünüze extra özellik katıyor.

Sonrası pvp kombosu nasıl ?

Bildiğimiz gibi Enigma'ya gerek yok zaten teleport olabiliyoruz.en kaliteli pvp yapan karakterlerden biri light sorc'tur.Ve ben bu light sorc.ları nasıl deli ediyorum ?

Dragon Flight ile ani attack yapıp ardından Dragon Talon ve sonra karı gibi kaçıyoruz.Dönüyoruz Dönüyoruz sonra gene aynı kombo yapıyoruz 3. kombomuzda bunları yapıp dragon tail'i yapıştırıp fire damage verioruz.Zaten Rejuvination potionlar yassah olduğu için , vur kaç taktiği ile küçük sıyrıklarla pvp'i kicker ile alıyorum.Tabi bazen curse necrolar kudurtucu curseleri ile alabiliyor desp. ![signature][hline]I want to hurt you just to hear you screaming my name
Solda!t Ownz
Solda!t --> Masteis - [ EoS ]
Death is just depth of chaos
Branch would forgive the wind but it broken once
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

@masteis:en iyi pvp charı lightning sorc mudur?bi yasıma daha girdim.thundergod+wisp projector ring+guardian angel templar coat ile sabaha kdr karsında beklerim kesemezsin..
Trapsin desen bi derece yani.Trap kurup kacıyor,lightning sorc her attack denemesinde yerinde duruyor.Fhr calısmıyor kısaca.Zaten en iyi diye birsey yoktur.Trapsin iyidir pvp'de onuda charger paladin havada alır,charger i smiter alır.diye gider böyle[signature][hline]Tyrande walks on earth

[Bu mesaj Tyrande tarafından 23 Ağustos 2005 13:59 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Tyrande, 22 Ağustos 2005 23:12 tarihinde demiş ki:
said:
LevieMaxilack, 22 Ağustos 2005 23:10 tarihinde demiş ki:
oha hocam eğer teker teker emek verip uğraştıysan ellerine sağlık.

sen saol,yazması kolay hazırlaması zor.Oynuyorsan hangi favori charın varsa dene.Sorun varsada sor

yazması kolay ?
O winddruid yazısını sanane de ben yazmıştım -Solidsnake- nickiyle.Biraz ayıp oluyor sanki , altlarına guide ları yazanları yazman gerekirdi.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...