Zeneca_Undead Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 sanırım error un ne oldugunu gordunuz gunz online verio bu hatayi nedenini soleyebilir misiniz benim ing vasat oyunda kimse kımıldamyıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 benim ingilizce iyi de, agent error: agent available yazısını gördüm ama çözümleyemedim :)[signature][hline]Beş Hececiler I fear no enemy! I fear not death! For the khala is my strength. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Hakkatten bak şimdi bende düşündüm.Ne bu zımbırtı ?[signature][hline]I want to hurt you just to hear you screaming my name Solda!t Ownz Solda!t --> Masteis - [ EoS ] Death is just depth of chaos Branch would forgive the wind but it broken once Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeneca_Undead Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Abiler bakın size ssorunu soliim oyuna giriom guselcene tmm mı oyundayım ilk actıımda hevesle bole birilerini ariom buldum birini daliom paso kılıcla vuruom tariom adamda tik yok bide baktim sağ alt kosede aynen bu yazio Agent error:Agent available adamların ustunde bağlantı kopuk isaretleri cıkıo kimin kimi oldurdugunu goruom ama oynayamıom multi oyunlarda hani ağ baglantısında sorun olurda bi isaret cıkarya o isaret adamlarin kafasinda cikio ama ben kimildiom her hareketi yapiom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Agent Avaible değil Agent Not Avaible yazıyor.Walla yukardaki topicdeki laga girdiğimizi söylüyor.Zaten bende bu yazı ne zaman çıksa net kopuyor.Acaip elektrikleniyom o yazı çıkınca.Monitörü 1500 Volt la çarpmak istiyom.Offff.Patch Match :D:D gelsede düzelse.[signature][hline]Name : Yuuzhan_Vong X X X İmza İcat OLdu MertLik BozuLdu X X X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeneca_Undead Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 patcle alakası yok bilgisayarlarda bişi var ilk ooyun yazıldıında girdim gene boleydi dun actım 30 dk patch yaptı bende senin gibi bi umutla bekledim ama oyunu acınca aynı tas aynı hamam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Ben ilk 2 gun once başladım boyle bir sorun yoktu.Dün girdiğimde başladı bu muhabbet.Arada ufak patchlerde yapıyor kb lık.Ordan bulaşmıştır.[signature][hline]Name : Yuuzhan_Vong X X X İmza İcat OLdu MertLik BozuLdu X X X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar