xlaidehlevar Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 beyler ekran kartı fanım çalışmıyor bende çıkardım temizledim falan ama yinede naptıysam çalışmadı tekrar bende anakart tan çıkan ufak bakır telleri ekran kartı ramlerının ustune yapıştırdım yannız az önce dikkat ettim işlemci üzerinde ki bakır tel çok sıcak elle tutulmuyor neredeyse acaba fansız kende oylemiydi bilmiyorum ama biraz tedirginim açıkcası yeni fan sordum o boyutta bulamadım eğer gerekirse istanbuldan bi şekilde getirtiririm ama sizce gereklimidir çünkü kartın tek sıcak yeri işlemci üerindeki bakır tel yardımlarınınz için şimdiden teşekkürler[signature][hline]yok edicinin kaderinde yok olmakda varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 tabi çaılışır ekran kartı fansız. fanın olup olmamasına göre işlemez ekran kartı. bundan dolayı fanın yoksa veya ekstra soğutma sistemi yoksa, sen bu ekran kartını çalıştırırsan, işlemcisinin felan yanma ihtimali var. hele zorlanırsa çok kolay yanar ve bozulur. bundan dolayı ekran kartını fansız çalıştırmanı önermem. hatta şöyle birşey var, bazıları ekran kartının fanını çıkartır, daha etkili soğutma sistemi veya direk pasif soğutma hedesinden alır takar. sen de şu pasif soğutma şeylerinden alabilirsin, bulabilirsen. böyle fansız oluyor, direk yüzey alanınını arttırıp işlemcinin havayla daha çok temas etmesi prensibi üzerine kurulu oluyor sanırım. hatta yanlış hatırlamıyorsam ucuz oluyordu bunlar. dediğim gibi fansız da çalışır ekran kartı, ama soğutma sistemi yoksa çok sorun çıkartabilir :)[signature][hline]Beş Hececiler I fear no enemy! I fear not death! For the khala is my strength. [Bu mesaj Bone tarafından 21 Ağustos 2005 21:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 çalışırda modelına baglı onbard bi kartsa pek zorluk cıkarıcagını sanmam ama ole gforce 6xx falan gibi bişeyse sorun cıkarmak deıl 10 dk sonra ustune kanat at kızartırsın :))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 oyun oynamıyorum gerçi ne olur ne olmaz ama ekran kartının sıcaklığını gösteren herhangi bir program warsa iyi olur aslında[signature][hline]yok edicinin kaderinde yok olmakda varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 speedfan diye bi program var onda gösteriyodu heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jagd Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 O kadar şey yazmışsın bir ekran kartı ne onu yazmamışsın :).Yazda ona göre yorum yapalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 ati radeon 8500 LE 64 mb powered by ATI HIS[signature][hline]yok edicinin kaderinde yok olmakda varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrande Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 ekran kartınında fanlarımı var ya zuzuzha[signature][hline]Tyrande walks on earth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 ekran kartının fanının olması komik birşey mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrande Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 iyi bi fun club kuralım onlarada[signature][hline]Tyrande walks on earth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 esprik şey senii fan diyoz fun değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 speedfan ile baktım 5 tane sıcaklık değeri war 3 ü 40-45 arası 2 si -1 yazıyor ama neyin sıcaklığı yazmıyor anlaamadım daha doğrusu sizce iyi mi yani 40-46 derece neyin sıcakşığı daha doğrusu ben 45 dereceye razıyım ama dediğim gibi dokunulmuyor[signature][hline]yok edicinin kaderinde yok olmakda varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 yanlız şöylwe bişey de war benim ekran kartı fanından çok ses gelirdi yaklaşık 1 haftadır ses gelmiyordu ben kendi kendine oldu sanmıştım meğer durmuş ve ben 1 hafta habersiz bilgisayarı en fazla 3-4 saat kapalı tuttum ve oyun falan hiç boş durmadı sizce belli bi yere kadarmı dayanacak bu şekilde yoksa dediğiniz gibi fansız da mı çalışıyor[signature][hline]yok edicinin kaderinde yok olmakda varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 45 derece normal. Fansiz calisir da Windows calisir anca, oyun falan oynarsan ya fazla isininca koruma olarak resetler, ya da gpu yanar/zarar gorur direk.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] kaderde varsa düzülmek, neye yarar üzülmek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zamo Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Benim ekran kartının fanı bozuldu ertesi gün de kartı yaktım.Aman diyim.[signature][hline]By The Hammer of Moradin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 beyler yeni fan aldım takarken resimdeki parçayı kopardım ama oyunlarda falan sorun çıkarmadı sıcaklıkda normal acaba bu parçayı fazladan mı koymuşlar:p http://www.loadpix.com/image.php?image=dd3a7af4.jpg[signature][hline]yok edicinin kaderinde yok olmakda varmış [Bu mesaj xlaidehlevar tarafından 22 Ağustos 2005 11:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 ee... fanın parçası mı bu? yoksa ekran kartının mı? eğer korktuğum gibi ekran kartıysa... eee.. hiç başıma gelmedi bilemiycem :) ama kesin bi halt çıkar bunun altından, ekran kartının gereksiz bir parçası olcağını hiç sanmam, kesin ekran kartın bozulur :)[signature][hline]Beş Hececiler I fear no enemy! I fear not death! For the khala is my strength. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 ne kadar oyun warsa açtım sorun çıkmadı 3d mark falan herşeyi denedim hiç bir şekilde sorun çıkmadı gayet iyi çalışiyor yani parçada ekran kartından çıktı[signature][hline]yok edicinin kaderinde yok olmakda varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 eh bilemiycem yani. ama sen yine de hazırlıklı ol, her an kötü birşey başına gelebilir (Murphy'nin kanunları gibi mesela..)[signature][hline]Beş Hececiler I fear no enemy! I fear not death! For the khala is my strength. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 8500'e bir şey olmaz fansız, olsa bile atarsın çöpe olay biter :).[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 çöpe mi ben bu ekran kartı ile oynayamadığım oyun yok örnek:doom 3 800x600 high 35-40 fps daha ne ?_[signature][hline]yok edicinin kaderinde yok olmakda varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamin Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 marka solemissinde ben mi gormedim bilemiyorum ama ; fx 5200 icin fan taksan ne takmasan ne , radeon 9550 den itibaren - gf 7800 lere degin eger kartinin fani donmuyosa yada yoksa bilki o ekran karti yanacaktir sen bu durumu nasil garanti kapsamina sokacagini dusunmeye basla :)[signature][hline]Forum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 said: SoulCube, 21 Ağustos 2005 22:01 tarihinde demiş ki: esprik şey senii fan diyoz fun değil sabah sabah buda kopardi beni :D[signature][hline]Para Kazanmak Istermisin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 said: Tyrande, 21 Ağustos 2005 21:54 tarihinde demiş ki: ekran kartınında fanlarımı var ya zuzuzha böyle zeka seviyesine sahip birinden böyle bi msj beklenir hayatında pc nin kapağını açıp bakmışmı diye de sormak lazım pc yi sadece monitor, klavye, mouse, kasa içi boş bunlardan oluşuyo zannediyodur. ekran kartı fan olayına gelince benim ekran kartında da sorun vardı o yüzden oyunlarda bazen vpu recover hatası veriyodu galiba ısınmadan dolayı oluyordu atilerde var bu vpu recover olayı[signature][hline]BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır [Bu mesaj kermit tarafından 24 Ağustos 2005 09:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 @kermit +1 haklısın bu arada ekran kartı fansız çalışır :D[signature][hline]<C & E> I Love =o= HåD£§©ik 2°°3 - Plutøn 2°°5 Ultima Rlz!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar