Selamon Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Arkadaşlar aslında şuan bir party im var fakat kesmiyor. Yeni bir oyunda daha bulunmak istiyorum. İstanbul'da oyun oynamak isteyen arkadaşlar varsa lütfen bana ulaşsın. d20 oynarsak DM'de olabilirim.[hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir''
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2003 chatten veya NWN'de frp oynamak istersen her zaman varım. Ankara'da tanıdığım kişiler var ama çağıran yok beni nedense.. :hrr:
Selamon Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 aslında irc den oynamayıda çok isterim. ama nwn kasar. bende ki nwn nin en eski sürümü patchlemesi uzun sürüo. ama irc ye varim.[hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir''
Kharon Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 ırc olucaksa bende oynamak isterim...[hline]The clash of honor calls to stand when others fall
Selamon Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 tamam iki oyuncu daha bulursak irc üzerinden gayet eğlenceli birşeyler yapabiliriz. gerçi tasvirleri yzmak kasacak ama idare ederiz.[hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir''
fohat Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 bende oynamak isterim ama masaüstünde daha zevklı olur
Selamon Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 e elbetteki masaüstü daha zevkli olur. varsa istanbul da oynamak isteyen söylesin bana hazırım[hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir''
fohat Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 olabılır nerde oturuyon yada frp cafedemı oynayacaz
Selamon Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Ben Dragos'da oturuyorum da salla cafe de oynarız. Kadıköy'de Ansalon'da olabilir. Fakat sadece sen ve ben olursakolmaz minimum 2 oyuncu idealdir.[hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir''
fohat Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 benım arklar gelir olmazsa bızım dm gelir :)))))))))))))ok
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 ben gökalp 17m antalyadan katılıyorum arkadaşlara başarlar dilerim[hline] Bildiğim tek şey varsa, o da hiçbir şey bilmediğimdir. Socrates
RaistlinMajere Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 hiç oynamamış ama kalbinde frp aşkıyla dolaşan bir elemanı almak istermisin??:)[hline] With their tanks and their bombs and their bombs and their guns In your head in your head They are dying The Cranberries-Zombie [b]Bi de tıklayın da murada ereyim
Arawn Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 said: raistlinn, 10 July 2003 12:45 tarihinde demiş ki: hiç oynamamış ama kalbinde frp aşkıyla dolaşan bir elemanı almak istermisin??:)[hline] With their tanks and their bombs and their bombs and their guns In your head in your head They are dying The Cranberries-Zombie Bi de tıklayın da murada ereyim Al benden de o kadar :-P[hline][b]« Ölümün olduğu bir yerde daha ciddi ne olabilir ki ? » Enroth Cüceleri Lideri ; Khanum !!!
HalbadaR Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 said: Khanum, 10 July 2003 12:56 tarihinde demiş ki: said: raistlinn, 10 July 2003 12:45 tarihinde demiş ki: hiç oynamamış ama kalbinde frp aşkıyla dolaşan bir elemanı almak istermisin??:)[hline] With their tanks and their bombs and their bombs and their guns In your head in your head They are dying The Cranberries-Zombie Bi de tıklayın da murada ereyim Al benden de o kadar :-P[hline][b]« Ölümün olduğu bir yerde daha ciddi ne olabilir ki ? » Enroth Cüceleri Lideri ; Khanum !!! AHAHA Beni de beni de! Ben de öleyim![hline]VATAN SAĞOLSUN!
Tsunami_ Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Ben çok oynadım ama uzun zamandır oynamadım. Olursa ist te oynarım
Selamon Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 BU BİR AÇIK DAVETDİR : Cumartesi Kadıköy REXX Sineması önünde olucam. Elimde bir Manual Book taşıycam ordan tanırsınız. Oynamak isteyen, izlemek isteyen, tipime bakıp gitmek isteyen :P olursa çekinmesin gelsin.[hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir''
Solonor Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 said: Selamon, 11 July 2003 00:10 tarihinde demiş ki: BU BİR AÇIK DAVETDİR : Cumartesi Kadıköy REXX Sineması önünde olucam. Elimde bir Manual Book taşıycam ordan tanırsınız. Oynamak isteyen, izlemek isteyen, tipime bakıp gitmek isteyen :P olursa çekinmesin gelsin.[hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir'' kaçta? :)[hline]White_Rakkad,the Tikky ( :lol: ) 04 June 2003 16:31 tarihinde demiş ki: Ben Tommy giyiyoruuum sen ex-port giyiyosuuun benim tişörtüm senin tişörtünü döveeeeer Gallant, the Macho 14 June 2003 01:20 tarihinde demiş ki: Kadın dediğin istanbul gibi olmalı, fethi zor fatihi tek
DiaBoLiC Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 said: Selamon, 11 July 2003 00:10 tarihinde demiş ki: BU BİR AÇIK DAVETDİR : Cumartesi Kadıköy REXX Sineması önünde olucam. Elimde bir Manual Book taşıycam ordan tanırsınız. Oynamak isteyen, izlemek isteyen, tipime bakıp gitmek isteyen :P olursa çekinmesin gelsin.[hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir'' :D beyaz bişiler giyip üstüne ceket al yakana da bir gül veya karanfil koy yoksa valla gelmem :D[hline]Serve no one but Bane
Selamon Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Cumartesi Saat 1 de kadıköy rexx sineması önünde. herhalukarda tanırsınız olmadı paticik yazan karton hazırlarım :))[hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir''
Solonor Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 ben fohat ve diabolic gelcez gibi gözüküyo orda ol. :)[hline]White_Rakkad,the Tikky ( :lol: ) 04 June 2003 16:31 tarihinde demiş ki: Ben Tommy giyiyoruuum sen ex-port giyiyosuuun benim tişörtüm senin tişörtünü döveeeeer Gallant, the Macho 14 June 2003 01:20 tarihinde demiş ki: Kadın dediğin istanbul gibi olmalı, fethi zor fatihi tek
Kendercik Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Abiiii abii kender lazım mı abi.... Büyük aşkla yanıp tutuşuyorum!!!! Oynamalıyım.... zın zın zın[hline]:D
_UndyinG_ Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Kutsanmış bir şövalyeniz olmadan yola çıkacağınızı sanmıyorum ya da yetenekli (ama deli) bir okçu çok iş görebilir?? KArakteri yaratıp mı getirelim yoksa orda mı yaratıcaz?? Tabii gelebilirsem b.köydn gelmek zor gibi oralara [hline]Warrior Of Bizim Mahalle Delikanlıları 20.level Monk Hastasıyım tekme tokat ejderha dövmenin [Bu mesaj _UndyinG_ tarafından 12 July 2003 00:10 tarihinde değiştirilmiştir]
Kaspar Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 kenderler iki oldu..[hline]"C" is for cookie / thats good enough for me Bonecrusher, 08 July 2003 00:25 tarihinde demiş ki: Petek Dinçöz bir lamerdir mesela.
Öne çıkan mesajlar