Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

F.R.P Oynamak Isteyen (DM olabilirim)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Arkadaşlar aslında şuan bir party im var fakat kesmiyor. Yeni bir oyunda daha bulunmak istiyorum. İstanbul'da oyun oynamak isteyen arkadaşlar varsa lütfen bana ulaşsın. d20 oynarsak DM'de olabilirim.[hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir''
Mesaj tarihi:
aslında irc den oynamayıda çok isterim. ama nwn kasar. bende ki nwn nin en eski sürümü patchlemesi uzun sürüo. ama irc ye varim.[hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir''
Mesaj tarihi:
tamam iki oyuncu daha bulursak irc üzerinden gayet eğlenceli birşeyler yapabiliriz. gerçi tasvirleri yzmak kasacak ama idare ederiz.[hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir''
Mesaj tarihi:
e elbetteki masaüstü daha zevkli olur. varsa istanbul da oynamak isteyen söylesin bana hazırım[hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir''
Mesaj tarihi:
Ben Dragos'da oturuyorum da salla cafe de oynarız. Kadıköy'de Ansalon'da olabilir. Fakat sadece sen ve ben olursakolmaz minimum 2 oyuncu idealdir.[hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir''
Mesaj tarihi:
said:
raistlinn, 10 July 2003 12:45 tarihinde demiş ki:
hiç oynamamış ama kalbinde frp aşkıyla dolaşan bir elemanı almak istermisin??:)[hline]
With their tanks and their bombs
and their bombs and their guns
In your head in your head
They are dying
The Cranberries-Zombie

Bi de tıklayın da murada ereyim

Al benden de o kadar :-P[hline][b]« Ölümün olduğu bir yerde daha ciddi ne olabilir ki ? »

Enroth Cüceleri Lideri ; Khanum !!!
Mesaj tarihi:
said:
Khanum, 10 July 2003 12:56 tarihinde demiş ki:
said:
raistlinn, 10 July 2003 12:45 tarihinde demiş ki:
hiç oynamamış ama kalbinde frp aşkıyla dolaşan bir elemanı almak istermisin??:)[hline]
With their tanks and their bombs
and their bombs and their guns
In your head in your head
They are dying
The Cranberries-Zombie

Bi de tıklayın da murada ereyim

Al benden de o kadar :-P[hline][b]« Ölümün olduğu bir yerde daha ciddi ne olabilir ki ? »

Enroth Cüceleri Lideri ; Khanum !!!

AHAHA Beni de beni de! Ben de öleyim![hline]VATAN SAĞOLSUN!
Mesaj tarihi:
BU BİR AÇIK DAVETDİR : Cumartesi Kadıköy REXX Sineması önünde olucam. Elimde bir Manual Book taşıycam ordan tanırsınız. Oynamak isteyen, izlemek isteyen, tipime bakıp gitmek isteyen :P olursa çekinmesin gelsin.[hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir''
Mesaj tarihi:
said:
Selamon, 11 July 2003 00:10 tarihinde demiş ki:
BU BİR AÇIK DAVETDİR : Cumartesi Kadıköy REXX Sineması önünde olucam. Elimde bir Manual Book taşıycam ordan tanırsınız. Oynamak isteyen, izlemek isteyen, tipime bakıp gitmek isteyen :P olursa çekinmesin gelsin.[hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir''

kaçta? :)[hline]White_Rakkad,the Tikky ( :lol: ) 04 June 2003 16:31 tarihinde demiş ki:
Ben Tommy giyiyoruuum sen ex-port giyiyosuuun benim tişörtüm senin tişörtünü döveeeeer
Gallant, the Macho 14 June 2003 01:20 tarihinde demiş ki:
Kadın dediğin istanbul gibi olmalı, fethi zor fatihi tek
Mesaj tarihi:
said:
Selamon, 11 July 2003 00:10 tarihinde demiş ki:

:D beyaz bişiler giyip üstüne ceket al yakana da bir gül veya karanfil koy yoksa valla gelmem :D[hline]Serve no one but Bane
Mesaj tarihi:
Cumartesi Saat 1 de kadıköy rexx sineması önünde. herhalukarda tanırsınız olmadı paticik yazan karton hazırlarım :))[hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir''
Mesaj tarihi:
ben fohat ve diabolic gelcez gibi gözüküyo orda ol. :)[hline]White_Rakkad,the Tikky ( :lol: ) 04 June 2003 16:31 tarihinde demiş ki:
Ben Tommy giyiyoruuum sen ex-port giyiyosuuun benim tişörtüm senin tişörtünü döveeeeer
Gallant, the Macho 14 June 2003 01:20 tarihinde demiş ki:
Kadın dediğin istanbul gibi olmalı, fethi zor fatihi tek
Mesaj tarihi:
Kutsanmış bir şövalyeniz olmadan yola çıkacağınızı sanmıyorum ya da yetenekli (ama deli) bir okçu çok iş görebilir??
KArakteri yaratıp mı getirelim yoksa orda mı yaratıcaz??
Tabii gelebilirsem b.köydn gelmek zor gibi oralara
[hline]Warrior Of Bizim Mahalle Delikanlıları
20.level Monk
Hastasıyım tekme tokat ejderha dövmenin

[Bu mesaj _UndyinG_ tarafından 12 July 2003 00:10 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...