Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sonunda Husky'im oldu :) :)

Koex

Öne çıkan mesajlar

ben bu hayvanlara bitiyorum deliriyorum ya

kahretsinki biz sitede yaşadığımızdan balkonda yok site içersi çok güzel hertaraf çimlik tam istediği gibi hergünde gezdiririm sorun yok
ama annem istemiyor
üstelik bide başka şehire gidersem napcam hayvanla =([signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki:
blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında

DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411
bLogger oLdum ben!
Sosyal ağlarda paylaş

Ya ben almak için a$iri uğra$tim ara$tirdim fln ama ara$tirmadan direk alma özellikle pet shoplardan kesinlikle alma neden dersen a$iri pahaliya satiyoalr 700 800 milyon diyolar ama netden intiko(yanli$ yazmi$ olabilirim) dan buldum ve 300 milyona erkek maskeli mavi gözlü aldim ki pet shopda 800 milyona aliyordum maskesiz di$i kahverengi gözlü fln son anda caydim ara$tir ondan sonra al antalyada beslenmeye bilir ama diyorsan evde beslerim biraz maddi olarak çıkıcaksin eve klima al ciddiyim hayvan zaten sıcak oldugu zaman ordan ayrilmaz ak$amlari serin olunca gezdirirsin ben ankaradayim sabahlari gölge duruyor teras oldugu icin sürekli esiyor yani öle sıcakdan rahatsiz oldugunu zannetmiyorm :)

Alicaksan kesinlikle husky al derim ne ağlama sesi ne havlama sesi ne ulumasini duydum 1 haftadir bende . :)
Sosyal ağlarda paylaş

walla bende almayı dusunuyorum bi köpek.. suan hemen alabileceğim tiger boxer var 4 aylık.. bi tane pitt var 7 aylık..pittler her zaman hosuma gider.bi arkadasımın pitt ini 2 ay beslemistim..ama huskyler cok güzelde..antalya gibi bi yerde eziyet cektırmek istemıyorum hayvana..galba yine bana pitt yada boxer almak düşecek..yada dogo alırım..[signature][hline]By Majesty.
msn: [email protected]
Dikkat 46. Dereceden Raporlu..
karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki:
uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik.
Sosyal ağlarda paylaş

www.imageshack.us a uplkoad et[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
gerçekten çok tatlı bir köpeğin var. iyi bak ona :)
yalnız biraz şişman gördüm köpeğini. günlük düzenli olarak egzersiz yapması ve hareket alanın olması şart. bunlar enerjik daha doğrusu iş köpekleri. ileride kilo ile bir dert olmaması bakımından şimdiden bir düşün derim.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! |
|Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..|
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...