aente Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 Evet bugun örendimki süfer kahraman tentenin filmi cekilmeye baslanıcakmıs yakın zamanda.. Esas sevindirici noktalardan biride filmi cekicek olan kisinin Steven Spielberg baba gibi biri olması.. Filmin tüm haklarını satın alan Spielberg,Dreamworks stüdyosuyla ortak olarak filmi cekme kararı almıs.. Filmde ten teni oynaması icin dusunulen isim ise Jean Claude Van Dam! Yakın arkadası doktoruda Richard Gere ın oynatılması dusunuluyormus.. Hade bakalım steven bey işe el attysa guzel bisiler cıkar sanırım..[hline]aente is alone on this way.. aente aka banshee.. mycq:110299655 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Legendary- Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 said: aente, 26 July 2003 18:54 tarihinde demiş ki: Filmde ten teni oynaması icin dusunulen isim ise Jean Claude Van Dam! Yakın arkadası doktoruda Richard Gere ın oynatılması dusunuluyormus.. ..[hline]aente is alone on this way.. aente aka banshee.. mycq:110299655 puhauahua yarıldım, ulan bari leslie nielsen falan olsaymış ::)[hline]a.k.a LaResistance! Let me ask you one question Is your money that good Will it buy you forgivness Do you think that it could I think you will find When your death takes its toll All the money you made Will never buy back your soul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jarlaxle Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 Jean Claude Van Dam??? İlk macera TenTen Kan Sporu...[hline]My purpose is a very clever answer to a situation you couldn't understand. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 van dam dan tenten olmaz da sakal falan konursa kaptan mı ne bi amcam vardı tentenin yanında gezen o olabilir[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 heh varmı tenten deki karizmatik saçlar van dam da ? :)[hline] Bildiğim tek şey varsa, o da hiçbir şey bilmediğimdir. Socrates Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 ahahah hahah.. tenten kan sporu'nu sabırsızlıkla bekliyorum[hline]Ankara'da FRP oynuycak grup arıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 onun küçük bir iti vardı fındıkmıydı fıstıkmıydı öyle birşeydi çok şeker şeydi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 tenten kan sporu alttıımma scctım dsaodjuashuıashıas.. ya ben ntvnin yalancısıyım.. sahsen ben 2 ismide rollere yakıstıramadım.. bi kere tenten kaslı flnda diil.. bence genc biri olmalı zayıf fln.. matt damon bile daha ii olur..[hline]aente is alone on this way.. aente aka banshee.. mycq:110299655 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 yukarısını okumamıştım ehe vandame mı oynıyacak tenteni :) fındığıda doberman falan yaparlar artık ultima tenten :)eheh daha hızlı daha güçlü... [Bu mesaj TheSilver tarafından 26 July 2003 23:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Legendary- Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 said: aente, 26 July 2003 23:46 tarihinde demiş ki: bence genc biri olmalı zayıf fln.. matt damon bile daha ii olur..[hline]aente is alone on this way.. aente aka banshee.. mycq:110299655 ehuh ii seçim bence ;) vandam tenten saçlı hale gelirse d.ş.k oglan olur çıkar ya[hline]a.k.a LaResistance! Let me ask you one question Is your money that good Will it buy you forgivness Do you think that it could I think you will find When your death takes its toll All the money you made Will never buy back your soul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 Sanmıyorum vandamın oynıyacağını yalan haberdir.[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Cuce Berserker of mid/pry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jarlaxle Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 V. Dam oynarsa kesin dövüş sahneleri olucaktır,tenten i dönertekme felan atarken izlicez allah kahretsin bunuda rezil etcekler kesin.Hatta ilkönce 10 dakka dayak yer tenten son 5 dakka gaza gelip döver kötü adamı.Sonra herkez berbere gidip abi tenten tıraşı yap vs der furya çıkarırlar başımıza hey allam ya.....[hline]My purpose is a very clever answer to a situation you couldn't understand. [Bu mesaj Jarlaxle tarafından 27 July 2003 00:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 tenten draşı djsıaojdıosa[hline]aente is alone on this way.. aente aka banshee.. mycq:110299655 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 edward norton iyi gider, hem zayif hemde surat sekli uzun tenten gibi.[hline]Can't rain all the time. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 stephen spielberg cekıyorsa hıc merak etmeyın, adam cuk dıye oturtacaktır karakterlerı. Tas devrını dusunun, her karakter cuk dıye oturmustu.[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 update alsak bu film hakkında? tom hanksi biliyorum ben sadece, tenteni kim canlandırıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Imdb'de hicbisey gozukmuyo 2003te cekilmis bi tenten hakkında belgesel film var o kadar. Vam damme'ı da duyunca iyice suphe etmeye basladım zaten.[signature][hline]kaleidoscopic 20 Haziran 9:30 sularında Rockistanbulda demiş ki: Zaten tekerleklere karşı ilgim var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lullaby-kit Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 jason tahincioğlu olsun bence.hem saçlarda kızıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Tenten'in haklarını Spielberg aldı fakat filmin hazırlıklarına daha başlamadı. Spielberg şu sıralar 72 olimpiyatlarında yaşanan terör olayını anlatan bir filme hazırlanıyor. Ardından da Indiana jones gelecek. Bu iki filmden sonra Tenten'in yapımına başlanabilir, tabiki hala kesin birşey yok. Tabi Spielberg Executive Director olarak başkasınada çektirebilir filmi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 VAN DAMME ?!?!?!!!!!!!!!!!!!!!! küçüklüğümün kahramanı afedersiniz piç oldu..[signature][hline][b]feriştahın fentezileri.. storm uo shard.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 van damme falan oynamaz... asparagastir ya da yanlis bilgi verilmistir... Van Damme olur mu yahu tentene, tenten dedigin 1.70 boyunda, tenten model sacli, zayif ince bir cocuktur... Bir de tatli kopegi olur[signature][hline]Bal adam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldebaren Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 said: Simofle, 27 Temmuz 2003 10:19 tarihinde demiş ki: stephen spielberg cekıyorsa hıc merak etmeyın, adam cuk dıye oturtacaktır karakterlerı. Tas devrını dusunun, her karakter cuk dıye oturmustu. ama john goodman fred'e gerçekten benziodu van damla tenten in alakasını çözemedim ben büyük ihtimal balon haber nickolas cage de he-man de skeletoru oynıcak dedilerdi skeletorun nesini oynıycak ki? n cage:bu rol için çok çalıştım önce öldüm bi müddet bekleyip canlandım sonrada aylarca kas yaptım kariyerim için çok iyi olucağını düşünüyorum bu sene oskara kesin gözüyle bakıyorum van damme:bu rol için çok çalıştım önce kasaba gidip bütün fazla kaslarımı aldırdım sonrada berbere gidip iğrenç bi saç modeli yaptırdım artık farklı bi van dam olarak anılmak istiyorum oskar yarışında bende varım... anca bu olur...[signature][hline]don't panic! [Bu mesaj eldebaren tarafından 23 Ağustos 2005 23:23 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj eldebaren tarafından 23 Ağustos 2005 23:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar