LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 2006 da Öss ye girecek patiler parmak kaldırın bakalım :) pehehe[signature][hline]No matter what situation I am in ... Resistance will not fall and I will survive.
Cd- Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Ben...Biz bu sınava öxx diyelim öss ve öys karışımı olduğu için...[signature][hline][Bob Marley]---Me, myself, helö lölehelele Gazeteci-Bir "rastaman" olmam için ne yapmam gerek? Bob Marley-Yeniden doğmalısın... Tüm haklarım yaratıcıya aittir aynı şekilde yaratılamam, klonlanamam.All rights reserved. [Bu mesaj Cd- tarafından 17 Ağustos 2005 01:34 tarihinde değiştirilmiştir]
Half_Cow Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 öğğ de istersen :D[signature][hline]Kuzgun'dum ben... innkeeper, 23 Temmuz 2005 17:50 tarihinde demiş ki: nick bi yere gitmedi, ip adresim degişti, ip adrerime giriş izni verilince karakediyim yine. şimdilik kedi rpsi yapıom.
BullDoG Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 :( oss nin varya meb bizi fare gibi kullancak bu sene hadi hayırılıs onun icin patiden kopcam sanirim :([signature][hline]Wispy, 20 Temmuz 2005 10:21 tarihinde demiş ki: Hakkari de yola döşenen mayın blackchaos, 20 Temmuz 2005 10:09 tarihinde demiş ki: Allah Karayollarının Belasını versin !!!
muzcu Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 arkadaşlar hepinize koaly gelsin, dershaneleriniz başlamıştır bu hafta bazılarınızın da önümüzdeki hafta. ben 1 sene öss ile yattım kalktım hep bir kaytarma ve erteleme içindeydim. tavsiye vereceğim yüreğini ferah tutmanız bağlamında tabi heyecan olmalı bazen de endişe ama endişe ömür kısaltır sadece, hiç bir şeye katkısı yok endişe ve korkunun. olduğunda kabuğunuza çekilin çünkü en yakın arkadaşınız bile moralinizi bozabilir. aynı ortamda bulunduklarınızdan etkilenebilirsiniz. heyecan muhakkak olmalı, össden 2 gün önce başlayan o heycan olmasa o adrenalin salgısı, orda o işi çıkaramazsınız. vücudunuzun olsun bütün tepkileri sevgiyle karşılayın hiç moral bozmayın. hedef küçükltmeyi de yenilgi kabul etmeyin, nasıl sa herşey olması gerektiği gibi olucak, hak ettiğimiz ve istediğimiz yaşamı süreceğiz. endişeye gerek yok bu sadece birşey, hayatınızda sadece bir dönem. kahrolası 3 saat hayatınızı mahvetmez onu siz şekillendiriyorsunuz. bu arada össye kahrederek rahatlama hakkı bütün sene elinizde olucak ve çok defa rahatlamanıza yol açıcak. başarılar....[signature][hline]Europe - Frostwhisper; soulbounds guildi
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 artık 3.5 saat nihohahaha otomatiğe bağlayın test çözün, ne biliyim el alışkanlığı falan olsun artık. ha bi de: (bu önemli bak) sakın gidip "1988-2005 son on yüz bin yılın ÖSSleri ÖYSleri falanı filanı" tarzı kitapları alıp çözmeyin! ben 2004de girdim sistem yerli yerinde durmakta idi, ona rağmen çözdüğüm sorularla ÖSSde gelen sorular arasında 7 tane benzerlik bulmakta zorlandım. e zaten sizde sistem değişti herşey baştan konular falan, boşuna uğraşmayın.[signature][hline]kaleidoscopic=Borbag dilinizden utanmayın! karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. bedava D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın.tık, indir
St_Dreamer Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 yok abi ben buna katılmıyorum.Ben son 10 yılın öss sorularının çok faydasını gördüm[signature][hline]Viva la creativa!!! this game loves me]this game loves me Ben feleğin şu çarkına çomak sokarım,yeter ki ıslak ıslak bakma öyle...
Mandoo Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 abi feci iddialıyım..derece yapacam :D[signature][hline]Mavi, 02 Ağustos 2005 19:42 tarihinde demiş ki: Ağustos. Hem doğum tarihim bu mevsimde.
Caglar35 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 üh...hühhühü..... *parmak kaldırır gibi yapar* :(
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 2 sene okuduğum hazırlığa mı küfür edeyim , 1 sene sınıfta kaldığıma mı bilmiyorum . 2 sine de ediyorum . Ben .[signature][hline]...rest your trigger on my finger , bang my head upon the faultline... Alexi_Septimus, Türkiye-Yunanistan maçı sırasında Taksim'de demiş ki: Pes.Maç oynanırken ezan okuyorlar . Az bi oyuna saygı ya.
SmoLaFein Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 böö ben[signature][hline]Self control; Breaks down..!!
Cd- Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 said: Mandoo, 17 Ağustos 2005 19:47 tarihinde demiş ki: abi feci iddialıyım..derece yapacam :D Valla ben de iddialıyım bakalım ODTÜ Bilgisayar Mühendisliği olacak inşallah kolay gelsin herkese...[signature][hline][Bob Marley]---Me, myself, helö lölehelele Gazeteci-Bir "rastaman" olmam için ne yapmam gerek? Bob Marley-Yeniden doğmalısın... Tüm haklarım yaratıcıya aittir aynı şekilde yaratılamam, klonlanamam.All rights reserved.
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 puanım 340,337 lik yeri istiyorum allahım lütfen olsun...[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır.
Anodhen Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 bu sene olmazsa aranizdayim arkadaslar dua edin bu sene kazanayim yoksa çok azili bi rakibiniz olacak! [signature][hline]Ölüm uykusu bizi hayallerin gerçek oldugu yere götürdügüne göre, bu fani bedenlere girdigimizde gerçeklere ara veriyor olmaliyiz [Bu mesaj Anodhen tarafından 18 Ağustos 2005 01:35 tarihinde değiştirilmiştir]
sheref Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 said: Mandoo, 17 Ağustos 2005 19:47 tarihinde demiş ki: abi feci iddialıyım..derece yapacam :D bende öyle diyodum, şimdi yurt dışına sürgünüm =)[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|mail/msn|Founder of AAL'05| ***
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 sen fazla iddialı olduğundan "buralarda harcanma" diye yollamışlardır gurbete;)[signature][hline]kaleidoscopic=Borbag dilinizden utanmayın! karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. bedava D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın.tık, indir
Lexius Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 count me me babes ;)[signature][hline]Ucanadamla msn sohbeti: boğaç (seçilmiş kişi): kadın olmak ister miydin Lexius || Alkoliğim ben...: hastır lan
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Ya ben 2005'de giricem karıştırmışım çıkartın beni .
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Mandoo derece yapamaz. ben de giriyorum , öğretmenlik iyi olurdu.tarih , coğrafya , edebiyat filan.piskonoji de olur , hukuk da olur babam okuduydu.[signature][hline]El fülfül , muço düldül...
Divertissement Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 i'm in!!! bu gidişle öss bağımlısı olcam ben ya hayırlısı hadi...[signature][hline]Every Living Creature Dies Alone -Ben kendim-
BladeSinger Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 komik gelicek herkeze ama öss nin ve lisenin tadını çıkarın.. üniversite çok zor çoook.. gittiğiniz yere bağlı tabi, ben bilgisayar mühendisliğinde ağlamaktayım bol bol :)
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 yahu test çözüyorum geometri mesela... acayip bir huzurla doluyorum , böyle nirvana'ya eriyorum diyim. gidip bilemediklerimi soruyorum filan... yani bi eğlenceli , bi değişik. bi kaç ay sonra görücem ben seni dediğinizi duyar gibi oluyorum hehe.[signature][hline]El fülfül , muço düldül...
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 bende varım böhüe.[signature][hline] güneşi sevmez, hep geceyi bekler koşuyor sanır, sadece emekler. verince alır, fazlasını ister seninle uyur, başkasını düşler ..
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 said: HymnOfSnuk, 19 Ağustos 2005 22:07 tarihinde demiş ki: yahu test çözüyorum geometri mesela... acayip bir huzurla doluyorum , böyle nirvana'ya eriyorum diyim. gidip bilemediklerimi soruyorum filan... yani bi eğlenceli , bi değişik. bi kaç ay sonra görücem ben seni dediğinizi duyar gibi oluyorum hehe. Azuhahah yok ole devam edersin sen de sorunlu öğrenci tipi var korkma bişi olmaz.Bizim ark vardı paso geometri cozüodu bi gün afasına büyük silgilerden attılar.Kafasından sekip gitti danışmanın camını kırdı (ciddiyim inanamayanuur dersanelerinde bu efsaneyi sorabilir :).Adam bi şey yokmuş gibi bir bakındı kafa salladı sora evam etti çözmeye.
turambarturin Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 bence sınavdan değilde, "sınavda çıkacak bunlar" deyip kaktıracak hocalardan korkun... brrrrrr tüylerim diken diken oldu.[signature][hline]... that's me in the corner...
Öne çıkan mesajlar