-Legendary- Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Boynuzladı ha.[hline]a.k.a LaResistance! Let me ask you one question Is your money that good Will it buy you forgivness Do you think that it could I think you will find When your death takes its toll All the money you made Will never buy back your soul
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 kedi dediniz aklıma geldi sabah gelirken yerde ölü kedi vardı pehh içim dışıma kalktı :( yazık ya araba ezmiş galiba[hline] Bildiğim tek şey varsa, o da hiçbir şey bilmediğimdir. Socrates
MrBomb Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 said: -MrBomb-, 25 July 2003 01:36 tarihinde demiş ki: hayvan sortlana benziyo uhzhz pardon sırtlan olcaktı[hline]lllllllllllllllllllBLACKlllllllllllllllllllMETALlllllllllllllllllll
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 yer o beni[hline]Blackicé Mail : [email protected] ICQ : 94809413 (Away) MSN : [email protected]
Jadelith Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 bu kedi değil ki köpek[hline]Lloth 'udtila naut saph lil gow del nindol k'lar! a.k.a. çöplükler çöpe, paticiğe değil! Forumlarda noktalama işaretlerini kullanalım lütfen!!!!
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 said: Jadelith, 07 November 2003 23:08 tarihinde demiş ki: bu kedi değil ki köpek[hline]Lloth 'udtila naut saph lil gow del nindol k'lar! a.k.a. çöplükler çöpe, paticiğe değil! Forumlarda noktalama işaretlerini kullanalım lütfen!!!! AMAN TANRIM HAHAHAHAAHA.[hline]"Here is wisdom. Let him hath understanding count the number of the beast: for it is the number of a man; and his number is 666." Book of Revelation Chapter 13 Verse 18
Jadelith Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 said: Alexi_Septimus, 07 November 2003 23:12 tarihinde demiş ki: said: Jadelith, 07 November 2003 23:08 tarihinde demiş ki: bu kedi değil ki köpek[hline]Lloth 'udtila naut saph lil gow del nindol k'lar! a.k.a. çöplükler çöpe, paticiğe değil! Forumlarda noktalama işaretlerini kullanalım lütfen!!!! AMAN TANRIM HAHAHAHAAHA.[hline]"Here is wisdom. Let him hath understanding count the number of the beast: for it is the number of a man; and his number is 666." Book of Revelation Chapter 13 Verse 18 bir an biri sazanlamayacak sanmıştım neyse ayın sazan ödülünü aldınız tebrikler :) :tebrikz: [hline]Lloth 'udtila naut saph lil gow del nindol k'lar! a.k.a. çöplükler çöpe, paticiğe değil! Forumlarda noktalama işaretlerini kullanalım lütfen!!!! [Bu mesaj Jadelith tarafından 07 November 2003 23:18 tarihinde değiştirilmiştir]
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 Espiri niteliğinde birşeye benzemiyorduda... Bu arada kedi 4 5 kez balkondan atılma sonucu bu hale geldi sanırım.[hline]"Here is wisdom. Let him hath understanding count the number of the beast: for it is the number of a man; and his number is 666." Book of Revelation Chapter 13 Verse 18
Jadelith Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 belli olsaydı kimse sazanlamazdı değil mi ;)[hline]Lloth 'udtila naut saph lil gow del nindol k'lar! a.k.a. çöplükler çöpe, paticiğe değil! Forumlarda noktalama işaretlerini kullanalım lütfen!!!!
edi Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 *kendi kopeginin resmini koymayi bi kenara not eder* benim bi sivas kangal'im var turkiye'de, adi Bozo, 7 yasinda, pek cok tatlidir :)
Sam Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 camgöbeği lensler de pek yakışmış.. :-p[hline]Sabahları napalm kokusunu severim, çöp kokusunu değil..
Llama Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 ısırcak gıbı bakıyor *tırsar[hline]Ölümün hüküm sürdüğü vadiden yürüyerek gecicem ama yinede şeytandan korkmiyacağım....
Wulfgar Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 bozuk sanırım zuahaha gidip üreticileriyle konuşmalısın[hline]Avatar the Fallen Ben Şeytanın yeryüzüne düşen gölgesiyim]Ben Şeytanın yeryüzüne düşen gölgesiyim Senko, 28 October 2003 23:30 tarihinde demişki: Aket İlerde Butterfly yiyecen
Wulfgar Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 Bakıma ver yaparlar ayarını Dört ayah üstüne düşme sorunu giderilmiş olur[hline]Avatar the Fallen Ben Şeytanın yeryüzüne düşen gölgesiyim]Ben Şeytanın yeryüzüne düşen gölgesiyim Senko, 28 October 2003 23:30 tarihinde demişki: Aket İlerde Butterfly yiyecen
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 Buglı bu.[hline]"Here is wisdom. Let him hath understanding count the number of the beast: for it is the number of a man; and his number is 666." Book of Revelation Chapter 13 Verse 18
Chemical Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 Rot balansı kaymıştır dingili kırılmıştır bi baktır[hline]Come back strong with fifty belly dancers!
Nefr Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Ben görmemiştim bu topici, güzelmiş =] said: edi, 07 November 2003 23:25 tarihinde demiş ki: benim bi sivas kangal'im var turkiye'de, adi Bozo, 7 yasinda, pek cok tatlidir :) Edi Bozo erkek adı korkarım, değil mi? Dişisi de var mı bildiğin?[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben...
Cons Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 aslında bozo lazcada kız demekmiş diye duydum(cidden) :)[hline]fizban, 01 November 2003 17:46 tarihinde demiş ki: harbici uzunum, öyleyse varım. Hanım Tüfeğimi Getir!
smerten Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 bu adamı zarttadanak ısırır..[hline]a.k.a. Duxus --------- Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Nasıl alıntı yapalım?/Nasıl imza atalım? --------- Allah kahretsin! Kış geliyor ve benim damarlarımda bahar dolaşıyor! --------- My life? Working in Progress!
Öne çıkan mesajlar