HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 türkçe zor ya , kolay mı ? fransızca zor. çince öğren , en geçerli o. :B[signature][hline]El fülfül , muço düldül... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 latince gayet kolaydir, bu sebeple latince üzerine kurulu avrupa dilleri de hem birbirine benzer hem de kolaydir. Fakat bildigim kadariyla Japonca'da harf degil hece sistemi var, yani adamlar hece ezberliyorlar, bu da haliyle feci zor hale getiriyor dili.[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Penthesilea, Night Elf Huntress In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 said: Penthesilea, 22 Ağustos 2005 21:40 tarihinde demiş ki: Fakat bildigim kadariyla Japonca'da harf degil hece sistemi var, yani adamlar hece ezberliyorlar, bu da haliyle feci zor hale getiriyor dili. öyle,her hece ve karakterin ayrı bir yazılımı var ve onlarda kendi içlerinde ayrılıyor.[signature][hline]shinsetsu desu.. Nystal - Undead Priest - Haumarush - Sabbatum guild Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 said: Masteis, 22 Ağustos 2005 21:29 tarihinde demiş ki: said: elesso, 22 Ağustos 2005 21:02 tarihinde demiş ki: türkçedeki kelime sayısı diğer dillere göre çok az. onun için türkçe adaydır en kolay dilliğe bence hem yazıldığı gibi okunur hemde cümle yapısı daha kolay Türkce sona ekli bir dil oldugundan hic de kolay degildir. Ayrica her dil yazildigi gibi okunur. Genelde hep karsi örnek olarak verilir ama, örnegin Ingilizce'de run ve bull daki u larin farkli okunmasinin sebebi Türkce'den farkli bir hece yapisina sahip olmalaridir.[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Penthesilea, Night Elf Huntress In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 bence Türkçe Ben gelmek Evden desen anlıyorsun Ama Bu yabancılarmı maldır nedir come home desen anlamıyorlar.hehe garip bi yaklaşım oldu :) (not: Örnektir bu Gelipte iyide come home dediğin le alakası yoktur Şu hedehödödür diyenler olcak, bu uyarıyı yapam dedim :-)) [signature][hline]Turkiyede bir ilk mmorpg arşivi hadi, Online dünyaya sizde katılın Mandoo, 05 Ağustos 2005 19:53 tarihinde demiş ki: yok abi darth maul yavaştır..darth katana olsa kesin alır... [Bu mesaj Sorj tarafından 22 Ağustos 2005 21:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 said: Sorj, 22 Ağustos 2005 21:44 tarihinde demiş ki: bence Türkçe Ben gelmek Evden desen anlıyorsun Ama Bu yabancılarmı maldır nedir come home desen anlamıyorlar.hehe garip bi yaklaşım oldu :) (not: Örnektir bu Gelipte iyide come home dediğin le alakası yoktur Şu hedehödödür diyenler olcak, bu uyarıyı yapam dedim :-)) come home desen anlar malmı :) onlarında gunluk yasamlarında bır suru kısaltmaları var[signature][hline]shinsetsu desu.. Nystal - Undead Priest - Haumarush - Sabbatum guild Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 bide benim anlamadıgın dunyanın 5 te biri çinliyken nasıl en yaygın dıl ıngılızce oluyor :P[signature][hline]God's In His Heaven, All's Right With The World. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaMoNJuK Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 said: Aegean, 22 Ağustos 2005 20:38 tarihinde demiş ki: Günümüzde dünya üzerinde en yaygın olarak kullanılan dil olduğundan dolayı en kolay öğrenilen dilin ingilizce olduğu sonucuna varırsak hata etmiş olmayız sanırsam. onun dışında diyorsan ispanyolcadır heralde, oda en yaygın olarak kullanılan ikinci dilmiş En cok kullanılan dil Çince hocam :D[signature][hline]MeLiKeJiK.!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Türkçe olabilir[signature][hline] Rüyaları gerçekleştirmenin en iyi yolu uyanmaktır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trapt Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 saçmalamayın türkçe en zor diller arasında.Bi çok türk hala doğru dürüst konuşamıyo.Arkadaş ispanyolca ingilizceden kolay demiş biraz atmış..arkadaşım öğreniyoda.. çoğu dilden daha zor bana göre en kolay dil.. Almanca ve Norweç dili[signature][hline]It's a lie. A kiss with opened eyes. And she's not breathing back. Anything but bother me. It takes my pain away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 said: elesso, 22 Ağustos 2005 21:02 tarihinde demiş ki: türkçedeki kelime sayısı diğer dillere göre çok az. onun için türkçe adaydır en kolay dilliğe bence türkçe dünyanın en zor dilleri arasında[signature][hline]Spiker olmuş her denyo Savaşı gülerek sunmuş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solkirans Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 en zor dil vücut dili neden dersen kontrolsüz olarak konuşuosun bazen yalan sölediğin KABAK gibi oprtaya çıkabilio ;)[signature][hline]Anakartına çay döken tek müstakbel Bilgisayar Mühendisi : SOLKİRANS ------------------------------------------ FM'ye geçiyorum part-time astronot olcam sabah 6'da takçam fanusu gitçem öğlen 1'de evdeyim oh mis... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Valla kolay dil çok tartışılır ama bence en zorlarda biri Japonca. Eeğr dili bütün olarak ele alıyorsanız, Japoncadaki Kanjilerin ezberlenmesi falan ölüm yani[signature][hline]Double, double, toil, and trouble Fire burn and caldron bubble Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 türkçe bence en kolaydır :) ama insanlar nedense ingilizce diyor . Ben ikisinide biliyorum ama türkçe genede daha kolay bence :D[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Geyyik [Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 dile kolay[signature][hline]Mnye etoh nadoh kahk zoobee v zadnetze. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 ehiehieh iyiymşi by[signature][hline]Lost in a dream Nothing is what it seems Searching my head For the words that you said Tears filled my eyes As we said our last goodbyes The sad scene replays Of you walking away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Almanca zor bildiğim kadarıyla. İngilizce derim :)[signature][hline]tiryakinim,tiryakinim pollyanna, 20 Ağustos 2005 16:55 tarihinde demiş ki: EVET HER BALONLU FAKE DEGİLDİR.LÜTFEN HEM BALONUM HİC OLMAMISTI BENİM İLK DEFA BURDA OLDU BALONUM COK SAOLUN COK MUTLUYUM NE DESEM BOŞ YANİ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 bagaskaga igişiginigiz yogokmu =P küçklüğümdn beri en iyi bildiğim tek dil ;) bencede japonca olabilir ama.[signature][hline] "Unutulmuş Muydum Alışıyormuydun Yokluğuma Beklenmiyormuydum Kalbinimi Yordum Bunca İş Güç Arasında..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Azeri dili[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|mail/msn|Founder of AAL'05| *** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tashmoo Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 japonca dıolar bızımkıne bensıomus.... bıde fransızcaya kolay dıenler ıcın şöyle bısıy war ama dogrumu bılmıorm...; "sindi fransizcada a dan sonra gelen i ler , t den iki onceki l ler , j den bi sonra ve o dan uc evvel gelen c ler sh diyo okunur ; digerleri okunmaz ama c nin dort arkasinda p den ise iki veya uc harf sagda ise sler shi diye okunabilir. ayni zamanda le ve la ile baslayan p yle bitmesi muhtemel butun kelimeler seri ve coskulu okunur. tabi iki u yanyana fransizca'da cok seyrek geldiginden midir bilinmez bunlarin telaffuzlari degisik aksanlara gore degisir. " OHA diorm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 said: 2pac, 22 Ağustos 2005 21:20 tarihinde demiş ki: türkce en kolay dil değil. anadilin olduğu için sana öyle geliyo.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 az da olsa görecelilik de vardır[signature][hline]Atam izindeyiz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 said: ovchinnikov, 23 Ağustos 2005 00:30 tarihinde demiş ki: ögrenmesi enkolay diller benim bildigim cekimli diller sınıfına giren dillerdir örnek ingilizce arapca ... çekimli diller ve ingilizce?İngilizce çekimli değilki...[signature][hline]''ağlamak ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması, bir boyut değiştirme çabasıdır...'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mentalman Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 dünyada örenmesi en kolay dil ingilizce ve latincedir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar