Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

en kolay dil hanggisi?

amon

Öne çıkan mesajlar

Fransızca da öğren . Sonra ispanyolca ve italyanca kolay öğrenilir . Ondan sonra latinceye kas . Ben kastım zorla olmadı pek . Zor baya .[signature][hline]...rest your trigger on my finger , bang my head upon the faultline...
Alexi_Septimus, Türkiye-Yunanistan maçı sırasında Taksim'de demiş ki:
Pes.Maç oynanırken ezan okuyorlar . Az bi oyuna saygı ya.
Sosyal ağlarda paylaş

Günümüzde dünya üzerinde en yaygın olarak kullanılan dil olduğundan dolayı en kolay öğrenilen dilin ingilizce olduğu sonucuna varırsak hata etmiş olmayız sanırsam. onun dışında diyorsan ispanyolcadır heralde, oda en yaygın olarak kullanılan ikinci dilmiş[signature][hline]Fly the ocean in a silver plane
See the jungle when it's wet with rains
Just remember till your home again
You belong to me
Sosyal ağlarda paylaş

türkçe en zor öğrenilen dillerden biri,çünkü ekler var.İngilizce gibi değil mesela.Türkçeyi öğrenmek için önce büyük küçük ünlü uyumunu öğrenmek fln gerekiyor.
Onun dışında en kolay dil fransızca yada ispanyolca galiba . Fransızcayla almanca ço benziyor o yüzden kolay öğrenirsin gibi gelior bana...[signature][hline]''ağlamak ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması, bir boyut değiştirme çabasıdır...''
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Horrible, 22 Ağustos 2005 21:13 tarihinde demiş ki:
türkçe en zor öğrenilen dillerden biri,çünkü ekler var.İngilizce gibi değil mesela.Türkçeyi öğrenmek için önce büyük küçük ünlü uyumunu öğrenmek fln gerekiyor.
Onun dışında en kolay dil fransızca yada ispanyolca galiba . Fransızcayla almanca ço benziyor o yüzden kolay öğrenirsin gibi gelior bana...
fraanssız caa zor asıl...ayrıcaa o kaadaardaa aalmaancaya bnenzemio[signature][hline]insan bi tarafından ses çıkarırken bile ortam kollarken neden ağzından çıkana dikkat etmez?
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Apache, 22 Ağustos 2005 21:21 tarihinde demiş ki:
turkce bır kere ogrenmesı en zor dıllerden bır tanesı

latınce kolay dıye bılıyorum

babacan http://www.sabah.com.tr/cp/gnc111-20050807-102.html bura diyoooooo[signature][hline]Tupac Shakur: 1989-1996
WEST SIDE IS THE BEST
delikanlı adam renkli takım tutmazi
www.2pac.com/www.snoop-dogg.com
]www.snoop-dogg.com/www.bjk.com
Sosyal ağlarda paylaş

said:
elesso, 22 Ağustos 2005 21:02 tarihinde demiş ki:
türkçedeki kelime sayısı diğer dillere göre çok az. onun için türkçe adaydır en kolay dilliğe bence

hem yazıldığı gibi okunur hemde cümle yapısı daha kolay[signature][hline]I want to hurt you just to hear you screaming my name
Solda!t Ownz
Solda!t --> Masteis - [ EoS ]
Death is just depth of chaos
Branch would forgive the wind but it broken once
Sosyal ağlarda paylaş

said:
2pac, 22 Ağustos 2005 21:28 tarihinde demiş ki:
said:
Apache, 22 Ağustos 2005 21:21 tarihinde demiş ki:
turkce bır kere ogrenmesı en zor dıllerden bır tanesı

latınce kolay dıye bılıyorum

babacan http://www.sabah.com.tr/cp/gnc111-20050807-102.html bura diyoooooo

bır kere ingilizce ve fransızca ana dili olan kişinin sondan bağlamalı dilleri öğrenmesi çok daha zordur.burası neye göre söylemiş bilmiyorum ancak türkçe öğrenilmesi en zor dillerden bir tanesi.[signature][hline]shinsetsu desu..
Nystal - Undead Priest - Haumarush - Sabbatum guild
Sosyal ağlarda paylaş

@apachi dediğin doğru ana dili fransız ca ingilizce olanlar a zor bi dil o araştırma cocuklar üstünde yapılan araştırma yani sonradan öğrenmekle alakalı bi konu değil .

sonradan öğrenmek zekaya bağlı kabiliyete calışmaya bağlı düzenli çalışıran istediğin dili öğrenirsin[signature][hline]Tupac Shakur: 1989-1996
WEST SIDE IS THE BEST
delikanlı adam renkli takım tutmazi
www.2pac.com/www.snoop-dogg.com
]www.snoop-dogg.com/www.bjk.com
Sosyal ağlarda paylaş

elbette ki en kolay öğrenilen dil ingilizce. bu topic'te belirtildiği üzere (ki internet explorer'dan bakıyorum ben bu siteye) fransızca'nın kolay olduğu gibi birşeyler yazıyor. öyle birşey yok. en basitinden fiillerin yaklaşık 20-25ayrı çekimi var -türkçede olduğu gibi. fransızca italyanca ve ispanyolca'dan en zor olanı fransızcadır. fransızca öğrenince diğerlerini öğrencek çocuk oyuncağı gibidir ama, bu bakımdan fr. bilen biri için en kolay dil ispanyolca ya da italyanca olabilir. ha bir de eskimo alfabesi 12 harfti sanırım, yoksa tahiti miydi? neyse ikisinden biri işte, herhalde o da kolaydır ;)[signature][hline]
Tekel rakısı bu be!
Tam kırkbeş derece.
İki tek attın mı
Doksan oldun demektir,
Yani dik açı,
Biz akşamları dostlarım
Böyle dönüyoruz işte köşeyi
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...