crimS0n Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 atana sapık diosn bide okdr cwp atıosn onun işi olmadıı kdr seninde işin yokmuş[signature][hline]Evil thoughts is creeping through my mind... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pac Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 senin yaşın kadar cocuğum var benim onu bil tamam mı[signature][hline]Tupac Shakur: 1989-1996 WEST SIDE IS THE BEST delikanlı adam renkli takım tutmazi www.2pac.com/www.snoop-dogg.com]www.snoop-dogg.com/www.bjk.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 abi adam ep bişeyler yazıyor , 6. sayfadan sonra susun/post atmayın geyiğine çeviriyor .. 8 sayfada kilitlenir konu..[signature][hline]www.kemirgen.net Heyd - Jedi Padawan Deadem - Master Bio-Engineer - Master Ranger Hüsam - Level 50 Invul/NRG -(retired®) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crimS0n Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 oha tam sidik yarışı *!puhahhaa*[signature][hline]Evil thoughts is creeping through my mind... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 said: 2pac, 23 Ağustos 2005 01:40 tarihinde demiş ki: senin yaşın kadar cocuğum var benim onu bil tamam mı sende iyi çalışmışsın be 2pac :)[signature][hline]www.kemirgen.net Heyd - Jedi Padawan Deadem - Master Bio-Engineer - Master Ranger Hüsam - Level 50 Invul/NRG -(retired®) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Mod. lazım kesinlikle . Bu ne ya arka sokak kavgalarına döndü .[signature][hline]...rest your trigger on my finger , bang my head upon the faultline... Alexi_Septimus, Türkiye-Yunanistan maçı sırasında Taksim'de demiş ki: Pes.Maç oynanırken ezan okuyorlar . Az bi oyuna saygı ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 yahu sakin kalicam diyorum elde değil, cep telefonuna gelen mesaja kadar buraya konu acıyorsun, sonra baskasının kolpaları(onu da anlamadım ya) diye millete atıyorsun, yok coming soon diyorsun gelen giden yok, dengeli ol biraz yahu[signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki: ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım Çizimlerim [Pati Albüm] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 said: 2pac, 23 Ağustos 2005 01:40 tarihinde demiş ki: senin yaşın kadar cocuğum var benim onu bil tamam mı hocam gücüne gittiyse kusura bakma ama saygımı eksik etmem ancak rencide edici postlarını tekrar okursan yaşının getirmedigi postlar? yani cocugunun atması gereken postlar onlar.[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça; Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık! [code=php] i died for you ! [/code] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pac Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 yoq ya ben daha yeniyim benden bu kadar kusura bakma mayhem kızdıysan ama kzınca daha yakışıklı oluyon belkiii[signature][hline]Tupac Shakur: 1989-1996 WEST SIDE IS THE BEST delikanlı adam renkli takım tutmazi www.2pac.com/www.snoop-dogg.com]www.snoop-dogg.com/www.bjk.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wanderer Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 said: dory, 23 Ağustos 2005 01:35 tarihinde demiş ki: ... evleniyorum asıgım öldü resledim tekrar asıgım kaçtı ... iyi guldum bu posta :)[signature][hline]hold the line does anybody want to take it anymore? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Abi sen bir çocuk daha yap. Yetişkinsin ama bazı seylerin yetişmemiş sanırım.[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça; Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık! [code=php] i died for you ! [/code] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Hormonel hormonel ...[signature][hline]...rest your trigger on my finger , bang my head upon the faultline... Alexi_Septimus, Türkiye-Yunanistan maçı sırasında Taksim'de demiş ki: Pes.Maç oynanırken ezan okuyorlar . Az bi oyuna saygı ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pac Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 yaf cocuğum yoq şaka yaptım ama birasdan olcak[signature][hline]Tupac Shakur: 1989-1996 WEST SIDE IS THE BEST delikanlı adam renkli takım tutmazi www.2pac.com/www.snoop-dogg.com]www.snoop-dogg.com/www.bjk.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 yazık be mayhem.. çektin mi sen?[signature][hline]www.kemirgen.net Heyd - Jedi Padawan Deadem - Master Bio-Engineer - Master Ranger Hüsam - Level 50 Invul/NRG -(retired®) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 herkes kendisine tanimadigi kisilerden gelen mesajlari konu disinda yazsaydi hic hos bir durum olmazdi... biraz daha hassasiyet.[signature][hline]34'life. fun, music, events = life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Neyse birşey demiyorum. Thread'in içine edildi zaten. Teşekkürler hepinize. İstediginiz yorumu yapın artık. said: Mayhem, 23 Ağustos 2005 01:39 tarihinde demiş ki: Sevişiyorum, eğleniyorum, kızlarla dalga geçiyorum belkide. Sizeneki? susun şimdi.. [signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça; Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık! [code=php] i died for you ! [/code] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pac Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 mayhem bişey dicem ama kızmayacan hakaret etmek yok [spo1=kızcaksan tıklama]en son hangi msj geldi sapıktan [/spo][signature][hline]Tupac Shakur: 1989-1996 WEST SIDE IS THE BEST delikanlı adam renkli takım tutmazi www.2pac.com/www.snoop-dogg.com]www.snoop-dogg.com/www.bjk.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Cevap yazmadım o en son mesajdan sonra. Bir kaç çağrı oldu cevapta vermedim.[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça; Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık! [code=php] i died for you ! [/code] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pac Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 said: Mayhem, 22 Ağustos 2005 23:18 tarihinde demiş ki: Evet en son mesaj sanırım bu. Az önce geldi. Gidecek yerim yok! demiş kendileri, cevap yazmadım bekliyoruz. bumuydu son msj[signature][hline]Tupac Shakur: 1989-1996 WEST SIDE IS THE BEST delikanlı adam renkli takım tutmazi www.2pac.com/www.snoop-dogg.com]www.snoop-dogg.com/www.bjk.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Yanlız bu kadar saldırganlık niye onu anlamadım ben. Adam yazıyor bir şeyler, inanmamak normal, benim de gerek mayhemin gerek başka birinin yazdıklarına inanmadığım oluyor, bunu da belirtir hatta dalga da geçersiniz hafif yollu. Ama tutup da bu şiddetli saldırılar neden? Adam yazıyor işte, kurallara aykırı bir şey olsa zaten ceza alır (ki olduğunda aldı da bildiğim kadarıyla) Ben de zaman zaman biraz aşırıya da kaçsam da belirtiyorum söylediklerinde inanmadığım yerleri falan. Ama bu kadar üste de gidilmez. Mesaj atmayın, olmadı şikayet edin ama tutup da böyle üstüne gitmeyin bu kadar seri şekilde. Hem böyle "şaibeli" mesajlardan ben şikayetçi de değilim, eğlenerek okuyorum, hani gerçek değilse bile (gerçek midir diye sorarsanız bilmem derim, inanıyor musun diye sorarsanız inanmadığım yerler var zaman zaman) iyi hayal gücü, ufak "shortstory"ler olarak okunur. Tutup her konuda saldırmanın ne mantığı var? Adamı böyle yalanlarla ego tatmin etmekle suçluyorsunuz, ama tutup da böyle kalabalık bir grup oluşturup saldırmak da ego tatmini değil mi? Şurada hepiniz en az 10 defa inanmadığınızı belirttiniz. Yeni konu açılır yine belirtirsiniz tek mesajla ihtiyaç duyuyorsanız, sonra bırakırsınız. Tamam belki o geyik yapıyor, siz de yapıyorsunuz. Ama hadi o insana saygınız yoksa da etik olarak yanlış bir şey böyle insanlara saldırarak "eğlenmek", ne yapmış olurlarsa olsunlar, huy edinmeyin.[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... [Bu mesaj Rewendor tarafından 23 Ağustos 2005 01:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 DI HENDSAM GOTHIQUE[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 said: Mayhem, 23 Ağustos 2005 01:39 tarihinde demiş ki: Sevişiyorum, eğleniyorum, kızlarla dalga geçiyorum belkide. Sizeneki? susun şimdi.. dogru bize ne, kendin soylemişsin oh be, ne diye gelip salak cep telefonu sapiklarının mesajlarını yazıp, gelen tepkilere laf yapip ortaliği geriyorsun, git kimle ne yapiyorsan yap ama bunu buraya yazma, yada yazıyorsan gelen tepkilere boyle yaklaşma. korkuyorum insanlar yakında kaçta tuvalete gittiklerini yazacaklar diye..[signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki: ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım Çizimlerim [Pati Albüm] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Saat 01.53 Lenslerimi çıkarmaya gidiyorum .[signature][hline]...rest your trigger on my finger , bang my head upon the faultline... Alexi_Septimus, Türkiye-Yunanistan maçı sırasında Taksim'de demiş ki: Pes.Maç oynanırken ezan okuyorlar . Az bi oyuna saygı ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 *!hrrr*[signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki: ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım Çizimlerim [Pati Albüm] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 said: wanderer, 23 Ağustos 2005 01:43 tarihinde demiş ki: said: dory, 23 Ağustos 2005 01:35 tarihinde demiş ki: ... evleniyorum asıgım öldü resledim tekrar asıgım kaçtı ... iyi guldum bu posta :) :lol::lol:[signature][hline] Rüyaları gerçekleştirmenin en iyi yolu uyanmaktır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar