Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Telefon sapığım (bab the kenk)

Mayhem

Öne çıkan mesajlar

@Sensible kolpayla alakalı birsey yok, bok ettin thread'ın içine. Foruma takılmayı bırak bence..[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça;
Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık!

[code=php] i died for you !
[/code]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Bleeding, 23 Ağustos 2005 00:03 tarihinde demiş ki:
olmaz kızlara güven .. doğru söylemiş adam

Kız olması enteresan bi olay tabi bu durumda . Hani seni sevip de umutsuzca seni sevgilinden ayırmak isteyen çılgın desperate schoolgirls vardır ya . Onlardan 1 adet .[signature][hline]http://img209.imageshack.us/my.php?image=fotoop3xw.jpg][ IMG ]http://img209.imageshack.us/img209/3606/fotoop3xw.th.jpg[ /IMG ]
...rest your trigger on my finger , bang my head upon the faultline...
Alexi_Septimus, Türkiye-Yunanistan maçı sırasında Taksim'de demiş ki:
Pes.Maç oynanırken ezan okuyorlar . Az bi oyuna saygı ya.
Sosyal ağlarda paylaş

Bu konuyu hatırlatınca baya celalleniyosun sen nedense :)
Bilmeyenler için: http://forum.paticik.com/view.php?id=104336
6.Sayfada olaylar gelişir
[signature][hline]"I studied silence to learn the music. I joined the sinful to regain innocence"

Kerforn/Night Elf Druid (Nizam-ı Cedid)
Burning Legion

[Bu mesaj Sensible tarafından 23 Ağustos 2005 00:13 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

@Xaenin hah evet bu olabilir baba. Katılıyorum, çekemeyenler cok cünkü bu sıralar.

@Sensible canımcım, küfür etmemi istiyorsan edeyim? Thread'ımın içine etmen için hic bir sebep yok, bu hakkın yok, patiden işte ben bu yüzden nefret eder oldum, tüm açtıgım threadların içine bir sekilde alakasız olmayan seyler..
Ayrıca o topic hali ile dogru, bunu herkez biliyor, beni sinirlendirmek için elinden geleni yap ancak hiçte şeyimde olmadıgını bilmeni isterim.[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça;

[/code]
[Bu mesaj Mayhem tarafından 23 Ağustos 2005 00:13 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj Mayhem tarafından 23 Ağustos 2005 00:15 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Oluyo işte aradan cıkıyo böyle 2oo3 bab the kenk feykleri.[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça;

[/code]
Sosyal ağlarda paylaş

Mesajı atan kişi bana da kız gibi geldi, yani cevaplarına falan bakarak ben de bu çıkarımı yaptım. Bir arkadaş, canı sıkılan bir tanıdık ya da meraklıysa kız arkadaşın bile olabilir.

Olay gayet gerçekçi bence, tamam mayhem forumda pek çok kişinin gözünde şaibeli mesajlarıyla (benim de inanmadığım mesajları olmuştu) yer etmiş bir arkadaşımız ama bu sefer "Hakan ben Defne. Ben sana asık olmaya karar verdim. Bir düsüncen varmı bu konuda? " mesajına kadar uydurma sayılacak bir şey yok gibi ortada. Bu da bana uydurmadan çok garip geldi, yani bir kız böyle bir şeyi söyleyecekse bile bu cümleyle söylemez.

(edit: konu dağılmasın diye yumuşattım mesajı mayhemin ricası üzerine)[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...

[Bu mesaj Rewendor tarafından 23 Ağustos 2005 00:36 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Kız sapıklar direk belli eder . Hem kız hem salak olunca çok komik mesajlar çıkabiliyor . Geçen yaz sapığımla geyik yapıyorum kız kendileri .

-Ya işte bulalalalbşaa(bişiler dedi hatırlayamıyorum pek) . Baydim ben ya
(Baydımı neden ı harfiyle yazmadığımı sorma , üşendim)...

-wtf !?[signature][hline]...rest your trigger on my finger , bang my head upon the faultline...
Alexi_Septimus, Türkiye-Yunanistan maçı sırasında Taksim'de demiş ki:
Pes.Maç oynanırken ezan okuyorlar . Az bi oyuna saygı ya.
Sosyal ağlarda paylaş

tartısma yok zatn ben sadece sensıble ın 2 yıllık uye oldugunu,fake gıbı sacmalıklarla ugrasmayacagını ve senın zavallı demenı uygun gormedıgımı belırttmek ıstedım... benım olayla bı alakam yok ben senın msjına yorum yaptım[signature][hline]Kırık kalpler götürürsün peşinden... Çocukken yarım bıraktığın ekmek kırıntıları gıbı ardın sıra koşarlar...
Sosyal ağlarda paylaş

olayla alakan yok ama hakan'la vardı bi aralar :)
bende senin laf olsun diye bunu söylediğini düşünerek diyorum ki ; -her fake acc saçma başlıklar açıp saçma mesajlar atmaz , patilerin huzurunu bozabilmek için laf atacak yer aramak ve olur olmadık $eyler söylemek de fake'lerin marifetidir. (nokta)[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
dufrasne, 23 Ağustos 2005 00:15 tarihinde demiş ki:
@Sensible , sen nickinin yanında balon olmayan fake'lerden olmalısın.. Zavallı seni..

da das das dadas!
adam 2003de kayıt olmus, cok ısrarcı bi fake 2 yıldır aramızda :D[signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki:
ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım

Çizimlerim [Pati Albüm]
Sosyal ağlarda paylaş

@dory baba anlam farklı orada ;) anladın sen.[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça;

[/code]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
dory, 22 Ağustos 2005 22:44 tarihinde demiş ki:
kalbini kırdıgın hatunlardan biridir,ehu

Burda gülümsemeye başladım..
said:
Sensible, 23 Ağustos 2005 00:04 tarihinde demiş ki:Benim için farketmez,kolpa ölüm nası olsa :)

Burda hafiften bi kahkaha attım.
said:
dory, 23 Ağustos 2005 00:53 tarihinde demiş ki:
resim bulmaliyim, resimsiz olmaz

bu da bitirdi beni.
ehe.[signature][hline]
güneşi sevmez, hep geceyi bekler
koşuyor sanır, sadece emekler.

verince alır, fazlasını ister
seninle uyur, başkasını düşler ..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...